Ilk önce altini cizerek belirtmek istedigim bir sey var; Ben burada hicbir konuyu sildirtmek veya sulandirmak icin yazmam. Kendi bilgime dayanarak yorumda bulunurum. Ha... bunu forum basligi acan kisi kabul eder ya da etmez onun bilecegi bir is. Bana "sen buraya yorum yapma" dersen yapmam. Ama yaptigim yorum ve yazilarimi böyle bir karsi cikis yapmadan, siler veya sikayet ederek sildirtirseniz ben bunu sizlerin cahiliginize yorarim. Burada ne sana, ne de bir baskasina asagilayici veya hakaret icerikli hic bir kelime kullanmadim. Yazarken igneleyici ve sivri uslupla yazarim ama bunu farkli yorumluyorsaniz diyecek hicbirseyim yoktur. Dün bu konuya cevaben yazdigim yazi sayenizde silinmis. Yok! "biz kendimiz calip, kendimiz oynamak istiyoruz" diyorsaniz, buyrun! Ama "farkli olanlada tartisirim" diyorsaniz, bu konuyu seninlen ve digerleriyle sabaha kadar tartisirim.
Dogrusu bu konuya birseyler yazma istegim kalmadi. Ama burada lümpen-milliyetcilikte tavan yapmis "kilic reis" nickli kisinin cevap vermesini bekledim. Kendisine sorarsan belki sana; "bu sitenin bölünmez bütünlügü" alehine yazdigim ve onun "ACE" ile sildirtigi yazim konusunda kisa bir özet gecer.
paranoyaklik mi bu ???
nur ein kleiner ausschnitt aus der wikipedia!
Bereits 1721 entstand in der Türkei die erste Freimaurerloge in Istanbul durch französische Freimaurer (Lehrart des Grand Orient de France). Die von der Vereinigten Großloge von England anerkannte Großloge der Freien und Angenommenen Maurer der Türkei wurde in der heutigen Form 1956 zum vierten Mal wiedergegründet. Nach ihrer Spaltung entstand 1966 die durch den Grand Orient de France anerkannte Großloge der Liberalen Freimaurer der Türkei