|
|
|
illuminati-türkiye |
Atamiza kondurmak icimizi acitir hic bir sey kondurmak istemeyiz lakin oda sadece bir insandi unutma!!! ve hatalar insanlar icindir! ALLAH taksiratini affetsin insaallah lütfen yanlis algilama arastirmak hakkimkiz öyle anlatilan pembelerle oturmak görmedim duymadim bilmiyorum demek bize yakismaz bunu da bize ögreten Atamizdir! arastirin ögrenin saygilar ----- "La ILahe ILLaLLah, Muhammeden ResuLaLLah" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
illuminati-türkiye |
Destek oldugun icin ve katkida bulundugun icin ALLAH razi olsun cok sagol saygilar ----- "La ILahe ILLaLLah, Muhammeden ResuLaLLah" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
illuminati-türkiye |
ALLAH razi olsun destek ciktigin icin tesekkür ederim cok sagol paylasimin icin cok tesekkür ederim saygilar ----- "La ILahe ILLaLLah, Muhammeden ResuLaLLah" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
illuminati-türkiye |
eger bu topicin kapanmasina sebep olursan emegimden dolayi ve iyi niyetimden dolayi ve arkadaslarin bilmeyenlerin bilgi edinmesine engel oldugundan dolayi ahim yerde kalmasin abdi bey!!! bu konu Atatürkü asiyor abdi bey lütfen orda takili kalmayin biraz objektif baksaniz bir bakin ya videolar da neler oluyor kardesim dinimiz vatanimiz serefimiz dilimiz her seyden önemliside evlatlarimiz tehlike altinda bir anlamaya calisin lütfen Atamiz gavurlarin kucagindan ne icin kurtardi? simdi bu saatden sonra karanlik güclerin bizi ham yapmasi icinmi! bu yazdiklarini zaten Ata göreydi senin sirtini sivazliyacagini hic sanmiyorum! lütfen ya katil yardimci ol yada duyma görme bilme ugrasma! ----- "La ILahe ILLaLLah, Muhammeden ResuLaLLah" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
illuminati-türkiye |
amin cümlemizin insaallah ben haftalardir uyku uyuyamiyorum geceleri gözlerim doluyor sinirden ve caresiz hissetmekten dua ediyorum rahatliyorum ama 7 yasinda oglum var cocuklar icin üzülüyorum ben olmusum biz olmusuz olacagimiz kadar da cocuklar? onlari Rabbim korusun ne pis olmus bu dünya inanmak gelmiyor icimden eger gören gözlerim duyan kulakalarim olmasa yüregimde yanginlar olustu,elimden gelse tüm dünyaya haykirmak istiyorum dikkat edin ne olur diye ALLAH yavrularimiza zeval vermesin imanindan etmesin insaallah seni anliyorum ilk izledigimde dr ömer celakilin programinda hayatin sifrelerini, internete bir girdim bir basladim arastirmaya inanirimisin gözlerim kan doldu hem aglamaktan hem bakma okumaktan ben artik bundan böyle hic bir sekilde süphesiz yasayamam sanirim ALLAH yardimcimiz olsun sagol bacim ----- "La ILahe ILLaLLah, Muhammeden ResuLaLLah" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
illuminati-türkiye |
gercekten dikkat etseydin Atamiza hakaret etmedigimi görürdün konduramiyorum bilakis izledigimde cok agladim hala shoktayim lütfen bu konu gercekten her seyi asiyor hatta pkk olayini dahi asiyor inan bana, cünkü her bir sey bir düzen bir komplo lütfen biraz olsun sende duyarlilik göster benden hakaret cikmayacak söz ----- "La ILahe ILLaLLah, Muhammeden ResuLaLLah" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
illuminati-türkiye |
ve aleyküm selam memo ALLAH razi olsun destek verdigin icin cok tesekkür ederim iyi dileklerin sana misli misli dönsün insaallah saygilar ----- "La ILahe ILLaLLah, Muhammeden ResuLaLLah" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
illuminati-türkiye |
ALLAH razi olsun destek oldugun icin tesekkür ederim ne kadar da bilincinde olsakda insaniz yüzde 90 duygudan ibaretiz kanimiz donuyor bunlari ögrendikce kimsenin bu tuzaga düsmesini istemiyorum saygilar selametle ----- "La ILahe ILLaLLah, Muhammeden ResuLaLLah" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
illuminati-türkiye |
ALLAH razi olsun senden arastirmakla gecirdigin zamanin mükafatini en güzel sekilde alirsin insaallah hayatin gercekleri bunlar zaten bunlari arastiripta baska bir seye dönebilmek cok zor yani hic bir sey yokmus hersey güllük gülitsanlikmis gibi nasil davranir insan ben haftalardir cocugumun gözlerine baktigimda akibetinden endise duuyorum hic bir zaman dumadigim kadar nasil bir tuzakta yasiyormusuz biz ? nasil bir cember bu? nasil bir ates topuymus bu? yani ben sadece türkiyeye düsman diye tahmin ederken tüm dünyanin tehlike altinda oldugunu ve aslina bakarsan ayni gemide yer aldiklarini ögrenince son tuttugum zeytin dali avuclarimda kurudu kardesim! sadece ALLAH c.c. var sadece Kuran-i Kerim var bu güzelliklere daha da icten sarilmaktan baska ne gelir elimizden? düsünüyorumda savasmak desen sadece böyle artik klavye basinda sinsi planlar kurarak komplo kurarak propaganda yaparak tuzagin agin icine düsürerek bunu yapabiliyorlarsa bizde hepimiz kendi capimizda savasmamiz lazim laga lugaya ayirdigimiz vaktin 3 de 1 ini harcasak yine sükür hepimiz birlik olmamiz lazim cekirdekten agac olur agac meyva verir unutmayalim sagol arkadas saygilar ----- "La ILahe ILLaLLah, Muhammeden ResuLaLLah" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
illuminati-türkiye |
ve bu ölümler hala sürmekte mesela en yeni olay michael jacksonun ölümü yani kara güclere sirtini dönen ve dogruyu bulani yok etme suikasti bu!!! sagol yüregin dert görmesin insaallah ----- "La ILahe ILLaLLah, Muhammeden ResuLaLLah" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
illuminati-türkiye |
Burda Harun yahya videolari konmus Bu adam Adnan Oktar degilmi? Hersey korku filmi gibi anlatiliyor neden'? birde Neden hersey korku kliplerle anlatilir, korkulacak ibrseymi bunlar? ----- catlaksinda, dokunursam cat diye kirarsam!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
illuminati-türkiye |
amin bacim icime su serpildi cok sagol herkes bilsin herkes yanindakine anlatarak yayilsin insaallah cok sevindim cok mutlu oldum ALLAH herkese bilgilenmeyi ve kendini koruyabilmeyi nasip etsin insaallah ben sadece bir vesileyim güzel arkadasim nasibinde varmis ve bende neden bu bilgiden nasiplenmisim simdi anladim artik cok sükür ALLAH yardimcimiz olsun sen sagol ----- "La ILahe ILLaLLah, Muhammeden ResuLaLLah" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
illuminati-türkiye |
videolarin sadece fon müziklerinimi dinlediniz yoksa iceriginide seyredip okudunuzmu? yani idrak ettinizmi? merak ettim! korkmaya gerek yok hepi topu verilecek olan bir canimiz var onuda cok sükür ALLAH'a borcluyuz ama insan evladi icin bu tuzaklarin komplolarin aslini ermek istiyor korumak ve korunabilmek icin! hepsi bu! ----- "La ILahe ILLaLLah, Muhammeden ResuLaLLah" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
illuminati-türkiye |
o ismini gizledigin kisi sanirim rahmetliye dost görünendi ve hatta selanikinde sebebi olandi yanlis bilmiyorsam sagol kardesim gercekten kondurmak istemedim gercekten inanasim gelmedi en azindan bu tutundugum dali kirmamislar öldürülmüs ama yüregimizde ölmesin karinca olayini detayli olarak bana yazarmisin ?? özel mesaj yaz ----- "La ILahe ILLaLLah, Muhammeden ResuLaLLah" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
illuminati-türkiye |
dilersen özele yaz cünkü burda konu degismesin korkuyorum kapanacak diye ama karinca meselesini merak ettim ----- "La ILahe ILLaLLah, Muhammeden ResuLaLLah" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
illuminati-türkiye |
merakin gitsin fon mon cocuk isi. Bugün Illuminati okunur yarin Cocacola tkrr konulur Ertesi güne Japon mafiasinin Avrupa kanadi ele alinir etc etc korkana konumu yok sadece dolldur bosalt. ----- catlaksinda, dokunursam cat diye kirarsam!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
illuminati-türkiye |
gözlerim epeyce yoruldu ama buna degdi cok tesekkür ederim ellerin yüregin dert görmesin gercekten hepsini bastan sona kadar okudum ALLAH razi olsun umarim okuyan bir tek ben degilimdir kaynagi kim? ----- "La ILahe ILLaLLah, Muhammeden ResuLaLLah" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
illuminati-türkiye |
cok memnun olurum gercekten paylasmak isterim tabiiki ne kadar bilgi o kadar aydinlik  ----- "La ILahe ILLaLLah, Muhammeden ResuLaLLah" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
illuminati-türkiye |
okumak icin zaman her zaman bulunur tesekkür ederim ----- "La ILahe ILLaLLah, Muhammeden ResuLaLLah" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
illuminati-türkiye |
ilettim umarim siler bu kisiyi modi tesekkürler ----- "La ILahe ILLaLLah, Muhammeden ResuLaLLah" |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!