|
|
|
Cübbeli ahmet hoca skandali! |
ben kendisini cok severek izliyorum ve soke oldum acaba dogrumu haberlerde cikanlar yoksa ayaginimi kaydirmaya calisiyorlar ????????????????????????????????????????????????????ß ----- SENIN marka oldugun yerde fiyati BEN basarim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sabah haberlerde okudum 5 katlı evi var ama dayalı döşeli hepside osmanlı motifli nereden gelior bu degirmenin suyu acaba ? :farkın tazın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben sahsen inanmıyorum öyle bişey olduguna. ----- i want to play a game. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
insAllah öyle birseyin gerceklik payi yoktur diye baslamak istiyorum ama sonucta bir laf var söyledigimi yap yaptigimi yapma diye! bu adamda sonucta bir insan ve insanoglu beser sasar ve ona bir insan hata kimler icin yani bizlerden daha iyi biliyor nelerin günah oldugunu ama oda unutmayalimki insan nefsi var istekleri var eger gercekse bile bu o insanin söylediklerinin ynalis oldugu anlamina gelmez bende cok severim cübbeli hocayi ve nitekim bu adam gercek hoca 8 yasinda Sultan ahmette vaaz vermis birisi bu insan...simdi soruyorum hangimiz neyin günah olup olmadiigni bilmiyoruz?? haramla helali hepimiz biliyor ve ayirt ediyoruz ama ne kadar uyguluyoruz ?? yani bir hoca hata yapmaya görsün hemen bu hocalar zaten böyle yahu arkadasim o hoca tamam bizden daha dikkatli olmasi gerekiyor ama sende bende müslümaniz yarin birgün Allah huzuruna ciktigimizda oda ayni sorgulanacak sende bende... ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cübbeliye helal olsun tambir türk erkegi hocanin seyi yokmu yapacak tabiki denk getirdinmi valla yap sana helal zaten |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
für mich war für diesen Mann immer ein lächeln übrig, habe ihn nie ernst genommen...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
laf olsun torba dolsun diye bir güzel lafimiz var o sekilde yani, kiskanclik insana öyle seyler yaptiriyorki hepimiz sahit oluyoruz ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ne yaziki dogrudur  herzaman saten sucsuzlari iceriye alirlar simdiye kadar hic tersi olmadiki.... iste Bunada hak huk diyorlar ----- Düsmanim en sevdigim kisidir Hayatimda,neden mi diye sorusan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bence hepsini iceri alsinlar..neden derseniz..bizim dinimizde suncu buncu yok fetullahci yok süleymanci yok ismailaga cemaati bilmem neyci diye bisey yok..gavura yahudiye karsi daha güclenmek icin hepsi bi arada toplanalim diyecekleri yerde ayrim yapiorlar..hoca dedigin hocalik yapar vaaz verir..müslüman müslümandir allahimiz peygamberimiz kitabimiz ayni nedir bu cesitli cemaatlerin bir birine düsmesi peki hic düsündünüzmü? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
o kadar cok varki hangi birini sayayim  ..assagi yukari her hocanin belirli kesim cemaati var.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu olayın arkasında siyasi oyunlar olduğuna inanıyorum sebebi ...! Cübbeli Ahmet hoca , son zamanlarda Fetullah GÜLEN'e giydirmeye başlamıştı. Dinler arası diyalog'u diline dolamış Fetullah GÜLEN'e giydirip duruyordu. Tabi güç ve iktidar sahipleri buna dur demek durumundaydılar. sesini kesmek içn amerikan , hatta Yahudi oyunlarına başvurdular. Şu alttaki açıklamalı soruda senin sağduyulu bir düşüncenin söylemi olsa gerek. yoksa ayaginimi kaydirmaya calisiyorlar ????????????????????????????????????????????????????ß
----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
itle köpekle uğraşacak olsaydı veteriner olurdu cüppeli hocam.......... ----- Why Drink & Drive if you can Smoke & Fly .. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
buymus en son neden dolayi alindigi ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
herkesin yazilari ve yorumlari icin tsk ederim ben inanamiyorum ve ayaginin kaydirilmasi icin yapildigina inaniyorum türkiyenin isleri bi insanin ayagini kaydirmayi istesinler yeterki, adi ciksin yeterki, hocaya yasamak bile yasak gibilerinden.. herkesin hatasi günahi var ve kendinedir diye düsünüyorum.. bende ayni fikirdeyim, zengin olmasi kötü bisey degil, fitre zekatini falan veriyorsa.. nihat hatipoglu ile karsilastirmayi hic istemiyorum aslinda ama ich kann aus unmittelbarer erfahrung berichten, dass dieser hoca nicht kam, weil das angebotene geld zu wenig war.. er war stur und ist absolut nicht entgegen gekommen. istedigi miktarda az degildi.. ----- SENIN marka oldugun yerde fiyati BEN basarim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adamin aciklamasini dinledinmi? youtubede var bi bak  Ayrica sahsina karsi bir delil yok, tek soförüne ve korumaciya. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!