|
|
|
icimden geldi |
 Eritirim her bir boncuğu teker teker... Mevlâ aşkıyla yanar sinem... Kâlbim de ellerime eşlik eder... Yâ Allah, Subhan’Allah çeker. ----- Why Drink & Drive if you can Smoke & Fly .. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
icimden geldi |
 Kişi Allah(c.c.) rızası için Kur'an'ı okuduğu zaman, Melek onun alnından öper. . . !! ( Süfyân-ı Servî ) ----- Why Drink & Drive if you can Smoke & Fly .. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
icimden geldi |
 Sıkıntılar ezan gibidir.. İnsanı Allaha davet eder. . . !! ----- Why Drink & Drive if you can Smoke & Fly .. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
icimden geldi |
 - Yüzüme gülüp arkamdan vuranı.. arkamdan kirli işler çevireni.. Görmediğim ama Gördüğünü bildiğim RABBİME havale ediyorum. !! ----- Why Drink & Drive if you can Smoke & Fly .. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
icimden geldi |
 Çok günah işLedim, korkuyorum.. 'AyakLarının aLtına aL beni Anne' ! Cennete gitmek istiyorum. . . !! ----- Why Drink & Drive if you can Smoke & Fly .. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
icimden geldi |
 İster misin senin baban ben olayım.? Fatıma ablan,Ayşede annen olsun..?" dediğin yetim kız ben olaydım EY NEBİ !♥ ----- Why Drink & Drive if you can Smoke & Fly .. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
icimden geldi |
 Allah'ım ! Kur'an'ı bizim için dünyada yoldaş,, kabirde arkadaş,,kıyamette şefaatçi,, sırat köprüsünde nur eyle. . . !! ----- Why Drink & Drive if you can Smoke & Fly .. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
icimden geldi |
 "Eşhedü en lâ ilâhe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abduhû ve rasûlühü” diyerek çene kapatmak nasip eyle Yarabbi. . . !! ----- Why Drink & Drive if you can Smoke & Fly .. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
icimden geldi |
Her nerede olursanız olun, O sizinle beraberdir. . . !! [Sure-i Hadid / 4] ----- Why Drink & Drive if you can Smoke & Fly .. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
icimden geldi |
 ' K u l h u v a l l a h ü e h a d ' ' A l l a h b i r d i r . . . !! ' ----- Why Drink & Drive if you can Smoke & Fly .. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
icimden geldi |
 Şeytandan Korksaydık MüsLüman oLmazdık..! Ebu CehiLLer Duysun..! İ MANım En Büyük Servetimdir Benim. . . !! ----- Why Drink & Drive if you can Smoke & Fly .. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
icimden geldi |
 Allahü Teâlâ, dört sözü diğer sözlere üstün kıldı: Sübhanallah, Elhamdülillah, Lâ ilâhe illallah ve Allahu ekber. [Hadîs-i Şerîf] ----- Why Drink & Drive if you can Smoke & Fly .. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
icimden geldi |
 Yâr olmaz servetinin, sana bir tek kuruşu; Secde yoksa, bekleme, kabirde kurtuluşu. . . !! ----- Why Drink & Drive if you can Smoke & Fly .. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
icimden geldi |
 Gönüle Bu Yolda Nasıl Ferman Sorulur... Yollarına Gitmeye, Canlar Kurban Olunur.. Mevlam Görmeyi Nasip Eylesin. . . !! ----- Why Drink & Drive if you can Smoke & Fly .. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
icimden geldi |
 ...Haydi Kardeşlerim Tekbir ......... Tekbir: ALLAHÜ EKBER. . . !! ----- Why Drink & Drive if you can Smoke & Fly .. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
icimden geldi |
Merdivenden düsümüs kesin dengeyi kaybetmis yazik |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
icimden geldi |
"Allah'ım! Senden hidayet, takva, iffet ve gönül zenginliğiyle beraber başkalarına muhtaç olmayacak kadar rızık istiyorum." ----- Why Drink & Drive if you can Smoke & Fly .. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
icimden geldi |
 “Sana kul olmayan, kula kul olur. Sana kul olmayan, nefsine köle olur. Rabbim! bizi Sen’ den uzak ve gafil eyleme!” Amin… ----- Why Drink & Drive if you can Smoke & Fly .. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
icimden geldi |
ize ne oluyor da dünyada kazandığınız az bir şeye seviniyor, ahirette kaybettiğiniz bir çok şeye üzülmüyorsunuz.. |Hazreti Ali ----- Why Drink & Drive if you can Smoke & Fly .. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
icimden geldi |
Tependeki Bir Sinek Bile Elini Sallamadan Gitmezken, Başındaki şeytan Sen KUR'ÂN'a Sarılmadan Gider mi Sanıyorsun ?.. " Haydi Kur'an okumaya.. Rabbimizle konuşmaya.. ----- Why Drink & Drive if you can Smoke & Fly .. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!