99 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 22.10.11, 18:19 Nr.: 1 Antworten

Kurban Iclamic Relief

hayirli aksamlar

affiniza siginarak bisey sormak istiyorum ve fikirlerinizi ögrenmek istiyorum

kurbani islamic relief le göndermeyi düsünüyorum, türkiyede kestirmeye imkanim yok, yani yapicak kimsemiz yok. babamin kurbani burda kesilecek. ama annemin, benim ve erkek kardesiminkini napicamizi bilemiyorum

bi yandan islamic relief deniz feneri gibi mi diyorum icimden

bide islamic reliefde nere gönderecegini secme gibi bi imkanda var, hiristiyan ülkeleride var ama dogrusunu söylemek gerekirse benim müslüman kardesim varken hiristiyana neden göndereyim?

peki ya islamic relief neden sadece müslüman ülkelere göndermiyor.. hani ayrim kayrim degil ama müslüman olmayan ne anlar kurbandan??????

) rica ediyorum kavga gürültü olmasin, tskler

-----
SENIN marka oldugun yerde fiyati BEN basarim
0

Beitrag gepostet am 22.10.11, 18:55 @sanahasretim Nr.: 2 Antworten

Kurban Iclamic Relief

slmlar  biz türkiyede her yil kimsesiz cocuklar yurduna yatiriyoruz kurbanlik parayi onlar artik cocuklarin yurtda kalan öksüzler icin bizim  icin kurban kesiyorlar  ve hatirliyorum ben ufakdim daha gitmistik ziyaretlerine nasil sarilmislardi anneme babama cok tsk ederiz diye. en güzeli kendin bulup bir yere vermek düzenli sekilde barim biliyon nereye gidiyo sonucta böyle bazen insan cidden süpheleniyor para nereye variyor diye ama belirli yerlere kendin kontrol bile edebilirsin noldu napildi diye.

-----
Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!!
0

Beitrag gepostet am 22.10.11, 19:04 @sanahasretim Nr.: 3 Antworten

Kurban Iclamic Relief
etrafinda bir cami yokmu.oralarda kurban kampanyasi listeleri var.öyle bir yere pekala verebilirsin kurbanlarini
0

Beitrag gepostet am 23.10.11, 00:23 @sanahasretim Nr.: 4 Antworten

Kurban Iclamic Relief
yakininda bir cami varsa onlarla temasa girin onlar size yardimci olurlar
0

Beitrag gepostet am 23.10.11, 21:45 @atmarecep Nr.: 5 Antworten

Kurban Iclamic Relief
kurban kesmek, kestirmak vaciptir, o dini görev oldugu icin kurban göndermek istiyor.
0

Beitrag gepostet am 23.10.11, 23:23 @sanahasretim Nr.: 6 Antworten

Kurban Iclamic Relief
Bence Diyanetin camii sinden veya Milli görüsün camisinden gönder onlar zaten Afrika, Türkiye ve Asyadaki Müslümanlara gönderiyolar zaten kurbanin bi hristiyana giderse kabul olmaz.
0

Beitrag gepostet am 25.10.11, 15:17 @sanahasretim Nr.: 7 Antworten

Kurban Iclamic Relief
slm,

islamic relief hic bir ülkeye bagli olmayan ve dünyada ünlenmis ve güvenilen bir kurumdur. merkezi ingiltere ve deniz feneri gibi para kacirma gibi olaylari olsa dünyada duyulurdu ve cok zede alirlardi.

ben sahsen onlara güveniyorum.

ama ondan haric kendim diyanet vakfina ve almanyada DITIB yolu ile vekaleten kurbana basvuruyorum. DITIB'in sitesinde ilgili aciklama var zaten. Ondan haric Kizilay yolu ile de vekaleten kurban'a basvurabilirsin ancak bildigim kadari ile yurt disindan para ile gönderirsen kredi karti ile yapman gerekirsin.

ben sahsen yardim konusunda veya kurban konusunda diyanet, kizilay ve islamic relief'e güvenirim.

-----
Ahlak ilimden önce gelir
0

Beitrag gepostet am 25.10.11, 15:18 @cenktuna Nr.: 8 Antworten

Kurban Iclamic Relief
//www.ditib.de/default.php?id=8&lang=en
-----
Ahlak ilimden önce gelir
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Kurban Iclamic Relief