|
|
|
Evcil Hayvan |
BU Köpek kac kilo yanlis anlamada benim esmer kedi 10kg 500 gr geliyorda doktor demisti wie mein hund simdi düsüniyom nasil bir köpekdi acaba diye doktorunki ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evcil Hayvan |
daha fazla acikladigin icin tsk ederim bilmediklerimizide ögrenmis olduk sayende tesekkürler... ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evcil Hayvan |
evet bul dediklerinde bulmayiz yap dediklerinde yapmayiz sanki biraz biz türk irkliginda asilik var emrivakilere gelemiyoruz ama bu tür durumlarda her toplumdan daha hizliyiz yardimlasma konusunda yada bilgi paylasimi konusunda bu arada tekrar tsk basim SIKISTIGInda ya ilgimi ceken bir konuyu arastirmam gerektiginde o verdigin adresten okuycam  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evcil Hayvan |
faydan oldu oldu tskler tembel seni ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evcil Hayvan |
@Magdur, neden yoksa sendemi GS lisin?
@Sushi 70 kilo vardi masallah.. Uzun zamandan beri tartmadim.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evcil Hayvan |
akin, bir köpegin agzinda insanlarin agizlarinda ki antibakterilere nazaran en az 2 kat daha fazla antibakteri oldugunu biliyor muydun pekii ? 
yani bir köpegin agzi bir insanin agzindan daha temizdir !!! istersen arastirabilirsin,ögrenebilirsin.... 
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evcil Hayvan |
ben evde besliyorum ve yok melekler girmezmis,yok namaz kilinmazmis falan filan bana faso fiso geliyor.....o köpegin bana 10 senede verdiklerini en yakin dostlarim bile vermez......
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evcil Hayvan |
Lokum, ne verdi sana?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evcil Hayvan |
Hani bulusduracaktik biz köpekleri?
Aynen facelok un dedigi gibi,
ben eve varmadan benim köpek yemegini yemez, bu uyumadan benim köpek uyumaz, evde kimse olmadimi en yakin dostum ile kimseden cikmaz..
saysam bile bitmez.
Cogu insan bit köpek biel kadar görümde yeri yokdur.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evcil Hayvan |
isin en güzeli ama ben yataktan kalkmadan o da yatagindan kalkmiyor.....   
lokum ne la ? ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evcil Hayvan |
haylaz o kangal senin mi  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evcil Hayvan |
senin köpegin de mi kangal  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evcil Hayvan |
bende ki rehpinscher 
haylaz in kangalinin ögleyemegi benimki yani......hehehe ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evcil Hayvan |
köpeklerin krali ,hochachtung  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evcil Hayvan |
Facelookum, benim deli kiz, hafta ici erken havlar, evein etrafindaki görenlere havlar. Pazar günü benden bile uzun uyur. Sanki haftanin 6 gününü calismis gibi  Evet o fotoda ben ve benim kangal. Hangimiz daha güzeliz? hehe |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evcil Hayvan |
hanginiz mi, bu da sorumu yani ,tabi ki sen cirkinsin  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evcil Hayvan |
benimki mi köpeklerin krali ?
muaahahahahahaha
sahibini sinir eden köpekler listesinde 1 numara olabilir,kral olabilir ama sadece bu listede yahu.....  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evcil Hayvan |
düsünmüyor degilim bi güzel köpek de ben alsam diye  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evcil Hayvan |
sana naz yapiyordur ,o kadarina katlanicaksin artik,kim bilir seninde ne yaramazliklarin var ki,o da seni sinir ediyor  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evcil Hayvan |
yok,benimkisi yatar uyur.....uyuma denmez de,keyf catar iste. haftaici ben ayaklansam bile yatar sepetinde....ne zaman ki evden cikacam,cocugu okula birakacam, gelir hemen kapiya......Allah tan yani bu huyunu pazar günleri de sürdürüyor da, saat 9 a 10 a kadar uyuyabiliyom.....hehehehe ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!