|
|
|
Evcil Hayvan |
Bugün köpegimle ve arkadasimla Trenle merkeze giderken ve havanin sicakligindan dolayi köpegimin seligi dogal olarak akiyordu. Durakda cocuklariyla inmek isteyen anne, cocuklarina " selige basmayin" diye tembih verdi. Acaba bunun günahi ne, onu hic anlayamadim.. Cok zoruma gitti. Diger kapidan inse sanki nolacak di. Evet duraga gelince, tren öyle bir fren yapdiki cocuk köpegimin seliinin üstüne düstü, ve ben buda Allahin isi dedim  Neden insanlar hayvanlar dan bu kadar tirsiyor igreniyor onu halen anlamadim.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evcil Hayvan |
Tren frenlerken son metreye öyle bir fren yaptiki cocuk irlei egilde sora geri düstü. City Roller vardi elinde. Neden atayimki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evcil Hayvan |
Magdur hanim, ben sag elimlede severim. Yersem biseyler bende yikarim.
Ne demisler, Temizlik imandan gelirmis..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evcil Hayvan |
Lafo,
dogal olabilir. Ama köpegin yanindan neden gecmek istiyor ki? Diger kapidan ciksin madem öyle.. Ayyi ne demek?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evcil Hayvan |
Lafo,
inancindan ola bilir. Ama diger taraf dan da inebilirdi kadin. Mundar haram?
Köpek de CC. Allahin yarattigi bir canli. Evde beslemesi haram olabilir. Namaz kilinmiyor. Benim köpegim zaten kapida kaliyor.
O yüzden sakincali degil ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evcil Hayvan |
evet malesef toplumda bu seylere cok rasliyoruz cocuklarini aman ellerinizi yikayin hayvani sevince derler oysa cocuklarin sümükleri agizlarina kadar akar bu bir örnek salla öyle kisiler öbür dünyada vercekler hesaplarini cünkü ozaman hayvanalrda konuscak ve vaktinde sen bana böyle davrandin diyecekler iste hesap günü ozaman..... hayvanlari sevelim onlarida ALLAH yaratdi. ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evcil Hayvan |
Köpegi sol elle sevmek ilk duyuyorum. Ben afedersiniz tahret almayi sol eliyle farz oldugunu biliyorum, ve o yüzden sag elimizle yememiz fars oldugunu biliyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evcil Hayvan |
 kadin cocuklariyla oturuyor, ben ise köpegimle ayakta kapinin önünde duruyorum. diger kapidan cikmiyorda benm durdugum kapidan cikmak istiyor ve bana da rahatsizlik veriyor. Kapidan extra ona yer yapmam gerekiyor. E haliyle benim köpekde masallah iki ton. Ordan oraya almak haliyle zor oluyor. Sushi, aynen, hayvan hakki yemek cok günah. Onlarin agzi yok dili yok. O yüzden hayvan hakki yemek cok günah. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evcil Hayvan |
Hayvanlarda dillenecek olabilir bilmiyorum onu ama cennete girecek tek bir tane köpek var oda bellidir yani bence her duydugunuza inanmayin evin icind ebir defa köpek kesinlikle olmaz köpek bulunan eve melek girmez melegin girmedigi evdede namaz eda edilmez bende olsam cocuguma aynini derdim diye düsünüyordum cocugun burnundan akanla bir köpegin agzindan akan salyanin icindeki bakteriler aynimi sence ? ikincisi en cok bakteriler zaten agiz icindeki bakteriler diye doktorlarin yazi dizilerinde okumustum bununda cok büyük bir bilinclik oldugunu düsünerek bende aynini yapardim diyorum... ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evcil Hayvan |
Kusura bakma, burdaki foruma alisamadim daha  Ayaginla basmiyorsun ya. Ayakkabi var allah allah  Bahcede. Bak su an yazdiklarimi dinliyor^^ Halen uyumadi deli, evei kontrol ediyor  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evcil Hayvan |
sana örnek verim bir adam kediyi hep tekmeliyor bu adam haci bu adam sürekli kedi onu sevmeye baslayinca ayakalrina dolaniyor hayvan bu adam killari pantolonuna yapismasin diye ayaginla itikliyor ve bu kedi aptal degil ayni binada oturduklari icin kedi adamin cikardigi aykabilarina isiyor simdi kardesim suc kimin? ama anliyana yani onca insanlarin ayakabisina isemiyorda neden sirf o adamin ayakabisina isiyor ??? ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evcil Hayvan |
Arkadaslar, benim evimdede Namaz kiliniyor. Ben evde beslmiyorumki yahu. Disarda kaliyor. Bahcede. Ve köpekle cikdigim elbiseyi bile evde giymiyorum. O kadar benimde llah sükür iman gücm ve bilgim var  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evcil Hayvan |
Suhi, adilik o. Öyle kisileri elimle bogarim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evcil Hayvan |
Maho aga, kusuruma bakma, ich klicke einfach auf Antworten. Bu Forumu halen cözemedim. Özür dilerim.
Magdur,
ich habn Kangal.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evcil Hayvan |
Magdur nerede gördün Kangali? Doch es ist ein Kangal
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evcil Hayvan |
dinen uygun degil diye zaten evde köpek besledigim yok ama sanirim baktier olarak fark yok verdigim örnek sanirim aynisini tutuyor dilsizlerde hesap vercek öbür tarafda onu biliyorum ama bunu herkez billir ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evcil Hayvan |
Magdur, hast du´n Bild geshen von meinem Hund? tugra, bende diyorumki eger istemiyorsa diger kapidan insin. Neden illaki köpegin yanindan gecmek istiyor. Evde beslemiyorum. Bahcede besliyorum. Ben bas demiyorumki, baskmak istemiyorsan diger kapidan in diyorum. Hem ayaginda ayakkabi var, yerde her baktari temizde köpegin bakterisimi pis   |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evcil Hayvan |
ben magdur degilim ben sushi yanlis yazdin hahhaah ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evcil Hayvan |
Sushi hahaha. ben bi kisiye antworta tikliyorum ama herkese yaziyorum. Alismaniz gerek hehe
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evcil Hayvan |
Dilsizler derken diger hayvanlarin olup olmucandan cok emin sekilde konusamam ama cennet icin ayri hayvanlarin yaratildigini duydum ama köpeklerinde kesinlikle girmiceni biliyorum ben sadece bunu söylemek istedim sadece Ashab-i keyf in yanindaki kitmir adindaki köpegin girecegini biliyorum o köpeginde bir sebebi var bunu belirtmek istemistim elbetteki insanlar üzerinden dilsizlerinde dillenecegi kesindir bu konuda tartisamayiz zaten... ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!