|
|
|
Ramazan imsakiyesi |
Evinde imsakiyesi olmayan arkadaslar icin diyanetin tüm dünya icin imsakiye hesaplama sitesi...
//www.diyanet.gov.tr/turkish/namazvakti/vakithes_imsakiye.asp ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ramazan imsakiyesi |
Bende bazen mutfaga inmeye üseniyorum, hem namaz vakitlerinide görüyorsun, iyi birsey, önce kendim begendim sonra ekledim..  ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ramazan imsakiyesi |
aradaki fark türkiye ile birasi arasindaki saat farki ve resmi saat farki
imsakiyedeki hep olmasi gerekendir
takvimdekinde yaz saati uygulamasi dikkate alinmaz onu kendin hesap etmen gerekir ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ramazan imsakiyesi |
Tesekkür ederimde
diyanet ile milli görüs, süleymancilar, nurcular, daha kimler varsa en fazla 5dakika zaman oynar
seninki kimlerinmiski merak ettim ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ramazan imsakiyesi |
kardesim bari hayirli mübarek ayda islamla müslümanla alay etmeyi birak,
ne demek bir gün oynuyordu???
islam dininde oruc ayin görünmesi ile baslar
modern araclarin cikmasi ile buna gerek kalmadi, ama suudiler biz ayi gördük basliyoruz deyince onlarda onlarla birlikte baslayip yani bir gün evvel baslayip bir gün evvel birakiyorlar
bunda gülünecek alay edilecek ne var???
ne bicim insansin sen be ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ramazan imsakiyesi |
ben galu beladan berli müslümanim
seninde sacmaliklarinla ilgilenmiyorum
adamlar bir hilali gördük diyorlarsa kalpleri kanat getiriyorsa görmüslerdir, alay etmek sana düsmez ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ramazan imsakiyesi |
imsak vakti sabah namazindan yaklasik yarim saat öncedir
ona göre kendini ayarlayabilirsin
iftar ise belli zaten
----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ramazan imsakiyesi |
yobaz ariyorsan aynaya bakman yeterli
almanyada yasiyorsun iki kelime almancan yok
sözde okudum diyorsun iki kelime ingilizcen yok
orta dereceli okulu bitirenler almancasi ile ingilizcesi ile seninle alay ediyorlar cuk diyemiyorsun
hayirli mübarek günde cirkefligini kendine sakla ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ramazan imsakiyesi |
Konuyla veya benim yazdiklarimla ne alakasi var son yazdigin sacmaliklarin? ------------------------------------------------------------
güzelbir tespit
simdi en basa git ve bak bakalim senin yazdigin sacmaliklarin konu ile alakasi ne???
ben oruc tutanlara bir nevi yardim amacli bir link sunmusum
sen gelmissin milli görüs neden sunu söyle yapiyor bunu böyle yapiyor benden hesap soruyorsun
ulan saman beyinli madem merak ediyorsun git bir milli görüs teskilatina onlara sor
banane öküz
ben milli görüsün avukatimiyim kus beyinli ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ramazan imsakiyesi |
why bird market? here you have eftal lach ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ramazan imsakiyesi |
ben gökbayragin kizinami serefsizlik yapmisim???
ne serefsizligi yapmisim ahlaksiz iftiraci köpek? ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ramazan imsakiyesi |
süleymancilar günlerin uzadigi zamanlarda yatsi namazida kilmiyor
benim aklim ermiyor onlarin tavrina, ama bir sorayim arkadaslardan bilen varmi niye öyle degisik saatleri varmis ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ramazan imsakiyesi |
tesekkürler selinnaz 
paylasim güzel ama sinek kücükde olsa tiksindirmeye yeter misali biri illada konuyu esasindan cikarmaya yemin etmis anlasilan ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ramazan imsakiyesi |
kizini hernede gördüm yazmadim, yaninda genc bit kizla seni hernede gördüm kizinmiydi o yazdim
bunun nesi yada neresi serefsizlik adi köpek seni ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!