|
|
|
Hosgeldin Ramazan... |

Göz aydin hepimize Mübarek günler bize Onbir ayin sultani Hos geldin evimize.... Tüm Arkadaslara Hayirli Ramazanlar dilerim... ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hosgeldin Ramazan... |
tskler canim sanada sagolasin dedim sahurda simdi davulsuz olmaz  ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hosgeldin Ramazan... |
haha dur daha yeni uyandircam  ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hosgeldin Ramazan... |
amin cümlemize ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hosgeldin Ramazan... |
Amin tskler .... ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hosgeldin Ramazan... |
sükür öyle derdim yok sigara kullanmiyorum tütdür gi söyle besini birden yak haha hadi canim hayirli ramazanlar dilerim güzel dileklerin icin tskler... ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hosgeldin Ramazan... |
hayirli ramazanlar dilerim herkese ay bi iyi geldi tikindim allah ne verdiyse  sistim valla davul oldum iftara ne pisirsem  ramazan geldi hos geldi cümle müslümana hayir sefa getirdi  ben cok seviyom ramazani  tesekkürler topic icin davul icin cok tatli olmus  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hosgeldin Ramazan... |
burnuna da tak iki tane bacim ben bi yaktim bi söndürdüm yandi dilim bogazim sanki onusuz ölcem ya ne manyak bi hastalik  hayirli ramazanlar sana  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hosgeldin Ramazan... |
Heee demi bencede haha coh yakisikli davulcum buldum size haha dedim biraz farkli olsun güzel dileklerin icin tskler hayirli ramazanlarrrrrr ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hosgeldin Ramazan... |
Hoşgeldin Ramazan Onbir ayın sultanı hoşgeldin Gönüllere sefalar getirensin Nefsimize terbiye verdirensin Manevi huzura erdirensin
Dilimiz oruç tutar kalbimiz parlar İlahiler okundukça gözlerden yaşlar akar Rabbime açılır dualarla avuçlar Hoşgeldin sefalar getirdin
Fakirlerin bayram ayısın Sofralarına bereket yağdıransın İnsanı insan yapansın Vicdanların kapısını açansın
Evlerimize nurunu dolduransın Kalbimiz iman iman diya çarptıransın Günahların öldüğü sevabın büyüdüğü aysın Hoş geldin sefalar getirdin ramazan
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hosgeldin Ramazan... |
sagolasin sanada hayirli ramazanlar cok tsk ederim...... ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hosgeldin Ramazan... |
ooooooooo süper cok tsk pekde güzel yakisti bu sayfaya hayirli ramazanlar dilerim... ve tsk. ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hosgeldin Ramazan... |
----- NOKTA KADAR MENFAAT ICIN VIRGÜL KADAR EGILMEYIN.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hosgeldin Ramazan... |
hos geldin ramazan ...mubarek ay hayirlira vesile olsun insallah |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hosgeldin Ramazan... |
 CÜMLEMIZE HAYIRLI OLSUN |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hosgeldin Ramazan... |
whowwwww cok tskler cok güzel canim hayirli ramazanlar dilerim sana ve ailene emi  ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hosgeldin Ramazan... |
whowwwww cok tskler cok güzel canim hayirli ramazanlar dilerim sana ve ailene emi  ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!