|
|
|
sahur? |
imsakiyemi bulamiyorum sahur ne zaman?
yer karlsruhe bilen varmi? internete bakiyorum cözemedim ama
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sahur? |
anlamadim ya benim kafammi kalin?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sahur? |
karlsruhe icin IMSAK : 04:23 ----21:14 ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sahur? |
ya bi 3.30 var bi de 2.30 var sen diyon 4.30 simdi anlamadim karistim iyice
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sahur? |
canim diyanetin takviminden okudum ben sen istersen yinede bu sayfada bak aynisini diyor benim dedigim gibi //www.namazvakitleri.org/karlsruhe-imsakiye ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sahur? |
valla Allah razi olsun kurtardin beni cok faydasi oldu simdi baktim anladim cok iyi oldu ay tuttugun altin olsun  imsakiyeyide buldum buzdolabina koymusum  iyi sahurlar canim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sahur? |
rica bisey degil yardimci olabildiysem ne mutlu bana HAYIRLI RAMAZANLAR DILERIM ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sahur? |
yok ya gercekten öglen alisveris yaptim sonra ise gittim aksam geldim koltukta uyumusum simdi kalktim alisverisi yerlestirirken onuda bilrikte koymusum peynirle salam paketinin arasina kisilmis iste telastan ise gitcektimya kendimi kafalamisim ben dalga gecmiyom ya  inanmazsan inanma ama faydaniz oldu tesekkürler |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sahur? |
Didip sayfasinda yazilidir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sahur? |
Akillica bir is Imsakiye dondurmak zaman gecmesin diye degilmi  ))) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sahur? |
zaten 24 saat yemek yer bi tipin var ablacım sahurda kalkıp yesen ne yemesen ne olacak. bu depolar sana 20 ramazan daha yeter merak etme ----- i want to play a game. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sahur? |
Allah kabul etsin..
birtakine diyanettin sayfasina gir namaz vakitleri karlsruhe diye onlarda imsakiyenin aynisi zaten .. ----- NOKTA KADAR MENFAAT ICIN VIRGÜL KADAR EGILMEYIN.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sahur? |
buzdolabında dursun üşümesin garıban  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!