|
|
|
hazirmisiniz? Ramazan basliyor.. |
ayben ...yeterli düsünen var zaten..sen hic merak etme  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sekerim hangimiz bos isek forumda takip edelim kim yemek yaptiysa ona cat kapi iftara gideriz  yoksa fast food yiyecez ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ALLAH'u taala bizlere cenneti vadetmeseydi elbette kimse dinden bahsetmez,kimse ibadet etmezdi. lafocum bazi dinden uzaklasmis insanlarin düsüncelerine aldiris etmemk lazim her koyun kendi bacagindan asilir. lakin eklemek istedigim bir sey daha var. eger patron parayi vadetmeseydi calisan ise gidermiydi? ve bu arkadaslar nasil geciniyor merak ettim. odami gösteris acaba? yoksa dogami doyuruyor onu.. ibadette ruhu doyurur, bunun gösterise ihtiyaci yoktur. ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam arkadasim.. Sasirmamaniza ben sasirdim ama.. Birbirimizi tanimadan karar vermek ne kadar kolay. Üst taraflarda rahatsizligimi belirtmistim.Dikkatinizden kacmis olmali. Dinin, imanin kimde oldugunu sorgulamak yanlis bir düsünce arkadasim.Ben sunu yaparim bunu yaparim,telafi ederim demiyorum.Yakismaz.. Saygilarimla,hos sohbetler ,iyi yorumlar..
----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
benim profilde önceden (bizim ev) yaziyordu.  ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
memo kardes o rahatsizlik günümüzde artik her 3 kisiden 1 inde varmis. sebebide asiri hormonlu ve fast- food yiyenlerde oluyormus. streste yapiyormus onu. o yüzden dikkatli beslenmen gerekiyor. annemdede var o rahatsizlik cok zor bilirim. tekrer gecmis olsun. ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslinda konuyu o amacla acmistim, kaynak bilgiler gelirde daha detayli ögreniriz diye. ama cogu arkadasimizda ben gibi genel bilgilerle yetinimeye calisiyoruz.. evet benide bildigim oruc akli bulug ermis her müslümana farzdir. lakin gecici olmayan sebeplerden dolayi tutamadiklarinin fidyesini vereceksin, eger tutamayipta sonradan imkanin var ise fidye gecersizdir mutlaka tutulmalidir. ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kontrolüm altinda arkadasim. Gece yatarken aldigim ilac bazen kafi gelmiyor.Gündüzleri de säure bindende talcid gibi ilaclar aliyorum.. Inanirmisin..Ben hayatimda hamburger yemisligim yok.Fast-food no go.. Stressten kaynaklaniyor.Düzensiz yasam ve beslenme(schicht arbeit)..Az uyku.. Hepsi var bende maalesef.. Tsk.ler..temennilerine. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vay bedavaci vayyyyy.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Az uyanik degilsin gülay ya.. 30 gün yemek yapmaktan yirttin.Sahuru nerede yapacaksin...?? onada care bulmussundur mutlaka. Keske bende tutabilsemde o mübarek sofraya layikiyla oturabilsem.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cok sükür kavusturana Ramazan ayina ciktik sükürler olsun insAllah kaza bela hastalik olmazsa bu senede hepsini firesiz tutmak istiyorum... Hasta olan insanlara Allah acil sifalar versin Tutmak isteyipte tutamayanlarada bir an önce tutmayi nasip etsin Allah (amin) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya yazcaktimda arkadaslara acidim. ne hayallerle benim kapimi calacaklar ben ise elimde dönerle kapi acacam.  bide beni hamarat bilirler pskolojileri bozulmasin diye yazmiyorum  . ramazan ciksin yazarim . bak kuban bayraminda yazayim genelde 2. gün kestirrim kurbani eti dagitacak yer ariyordum en az 7 arkadas gelebilir.  bak nasil bi sofra hazirlarim. helede yer sofrasi ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aminnnn. annemi özledim  ne hazirliklar yapardik. sahurda kalkardik taze sac böregi,lahmacun yapardik. bir saatimizi alirdi.hic yorulazdik. ALLAH tamamina erdirsin. ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aminnn Insan kac yasinda olursa olsun annesini özlüyor ve dünyanin en iyi ascilari yine herkesin kendi annesidir bende cok özledim annemin yemeklerini ama eylülde kismetse bol bol yiycem  umarim bir an önce sende annene kavusursun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet malesef büyümüyor. ALLAH eksikliklerini,acilarini tattirmasin... kismetse bende ekimde anacigima kavusacagim. ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bilmiyorum inan.. Deneyip,eski agrilari tekrar yasamak istemiyorum.. Allahim affetsin..Insallah telafisi ileride mümkün olur. Tutabilen arkadaslarima allah kabul etsin der,sabir ve tahammül dilerim. Kiskaniyorum öyle arkadaslarimi..Helalllllllllll.. Iyi geceler,saglikli oruclar.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!