|
|
|
hazirmisiniz? Ramazan basliyor.. |
bu yazdiklarini ac insanin halinden anlamayan kisiler icin gecerlidir.. dinimizde söylendigi gibi, cok yemek vucuda zarardir. bu kavrami anlamayan insanlar oructa tutsada tutmasada ayni. ben asla kilo almam  iftarda bir tabak corba,sahurdada bir dilim ekmekle bir dilim beyaz peynir.. yiyemiyommmm ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
O duyguyu bilmezmiyim. Benim mide agrisi problemim oluyor.Midem cok asit üretiyor.Ac kalinca da gastrid oluyor,acayip agri yapiyor.Her saat basi az da olsa yemem sart. Insallah ileride nasip olur. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ALLAH herkezin orucunu simdiden kabul etsin..bend epek bi hazirlik yok..tutacam iste  obwohl es dieses jahr schwer wird  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sadece annelere olan saygi fikrinize katiliyorum. Bana Mübarek Ramazanin ne oldugunu mu anlatmak istiyorsunuz.? Önce yanlis tikladiniz sandim ama,megerse kafa bulacak birini ariyormussunuz.. Yakismadi. Iyi yorumlar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
valla iyimis ben gecen sene ramazanlikta 9-10 kilo verdim hastaneyi boyladim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
valla ben hazır degilim daha dogrusu nasıl oalcak bilmiyoprum inşallah kolay gecer ----- i want to play a game. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
süper bir konu kalemine eline saglik ... oruc bir ibadettir hastalik haric is bahane edilmemeli tutmamak icin hasta iyilestikten sonra tutabilir tutmadigi günleri ama devamli kalb seker tansiyon hastalari igne veya hap kullaniyorlarsa bunlar tutamayabilirler fitresini verirler ama ama saglam olan bir insan mutlaka borcunu yerine getirmek zorundadir saglamiken o orucunun fitresini veremez cünki bir rahatsizligi yok.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben onuda yapmadimki aleyna  artik hergün birine davet ettiririm kendimi  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ALLAH kabul etsin. evet cocuklarada alistirmak lazim. ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
e herhalde..hem milleti görmüs olursun hemde yemek yapma derdin olmaz  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ALLAH hepimizi islah etsin. hep ondan korkmusumdur. benligimizi kaybetmekten ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sorguladınız mı? Acaba ben bu Ramadan ayını iyi değerlendirdim mi? Ne yaptım ve daha neler yapacağım ben bu Ramadanda?
tsk ederim paylasimin icin... hep düsünüyoruz da sonuca varamiyoruz. ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
burada da bazen camide iftra sofrasi veriyor..ist auch immer schön..cadir yok bildigime göre bana yakin  sirf yalnizda degilim lafo  sükür aile var...abiler ablamlar  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
amin. insallah tutabilirsin . malesef herkez ayni düsüncede ,ramazan zor geliyor. acaba biz insallar sabirsizlasiyor olabilirmiyiz? ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aynen rahatliga alisiyoruzya...iste o yüzdende ramazan var...su nefsimizi terbiye edelim dimi  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
artik eski ramazanlar yok, böreklikler,makarnaliklar vs yapilmiyor. simdi bir cogumuz calisiyor isten gelip apar topar ne hazirlayabilirsek. yani yanliz degilsiniz ALLAH simdiden kabul etsin. ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
amin. tsk ederim. iyi ramazanlar. ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
amin. tsk ederim canikom. seninde ramazanin simdiden mübarek olsun. ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hazir degilim amaa iste mübarek ay geldi cati kapiya Allah Yardimcimiz Olsun  ve tutacagimiz oruclarimizi kabul etsin ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
keske herkez böyle düsünse. ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!