|
|
|
Yarin Berat Kandili |
Yarin Berat Kandili Canlar simdiden oruc tutan dua eden herkeze herkeze Allah kabul etsindiyorum. Berat Gecesi Duası Bismillâhirrahmanirrahim. Eûzu bi-afvike min ikâbike ve eûzu bi-ridâke
min sahatike ve eûzu bike minke celle vechuke lâ-uhsî senâen aleyke ente
kemâ esneyte alâ nefsike. Anlamı:
Ya Rabbi, cezandan affına sığınırım, gazabından rızana sığınırım,
senden sana sığınırım, Zatın yücedir, seni övmek için kelime
bulamıyorum, Sen kendini övdüğün gibisin.Bazı mâna büyüklerinin de şöyle bir duası vardır:
Allahım, şayet ismimi saîdler defterine yazdıysan, orada sabit kıl.
Şayet ismimi şakiler defterine yazdıysan oradan sil. Çünkü Sen buyurdun
ki, Allah dilediğini
siler yok eder, dilediğini de sabit bırakır, Levh-i Mahfuz Onun katındadır.
Bu idrak ve şuur içinde ihya edeceğimiz Berat Gecesinin hepimiz için
hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Haktan dillerim.
Hayırlı Kandiller.
   ) ----- (bb | !bb) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yarin Berat Kandili |
Kimler oruc tutucak diye sormaya unuttum iyimi  Allah izin verirse ben tutucammmmmmm ----- (bb | !bb) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yarin Berat Kandili |
Sagolasin Allah razi olsun hepimizin Dualari kabul olsun insallah ----- (bb | !bb) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yarin Berat Kandili |
Allah razi olsun arkadasim güzel sözlerin icin gercekten yürekten alkisliyorum seni. bana tek bir söz biraktin sölicek INSALLAH ----- (bb | !bb) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yarin Berat Kandili |
Amin Allah razi olsun ----- (bb | !bb) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yarin Berat Kandili |
Amin insallah benimde yarin cok zor bir günüm var kosturup durucam onun icin insallah Allahim bize güc kuvet sabir verir ki güzel güzel tutariz orucumuzu tutmayanlari ----- (bb | !bb) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yarin Berat Kandili |
cok ama cok tesekkür ederim sagolasin arkadasim ----- (bb | !bb) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yarin Berat Kandili |
canim ablam Allah hepimizden razi olsun ellerinden öpüyorum kandilin kutlu olsun 
Amin güzel duan icinde tesekkür ederim ----- (bb | !bb) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yarin Berat Kandili |
AMIN Cümlemizin Kandili Simiden Mübarek Olsun! ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacaðýna ASLAN gibi Düþmaným olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yarin Berat Kandili |
seninde kandilin mübarek olsun candamarim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yarin Berat Kandili |
Danke chief ----- (bb | !bb) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yarin Berat Kandili |
öncelikle tesekkür ederim ama ben nrw den olmadigim icin bilemicem. internetten baktinizmi ? benim tanidigim bir arkadasim var ona sorayim eger bildigi bi yer varsa ben size yazarim. ----- (bb | !bb) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yarin Berat Kandili |
Sagolasin tesekkür ederim ----- (bb | !bb) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yarin Berat Kandili |
ALLAH cümlemizin ibadet vedualarını kabul etsin inşallah, Berat Kandili Tüm İslam Alemine Hayırlara Vesile Olsun İnşallah... ----- Doðru Birdir,Ýki Tane Diyen Varsa; Biri Ya Yalan Yada Yanlýþ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yarin Berat Kandili |
Allah Vatanima düsmanlara firsat vermesin . Allah Sehitlerimzi gercek sehitlik mertebesine eristirsin . Allah tün hasta olan ve SIFA bekleyen MÜMIN kardeslerime SIFA olan adiyla tecelli etsin. Allah Evlatlarimizi yavrularimizi KÖTÜDEN ve Seytandan korusun .
amin insallah
Allah kabul etsin insallah Namaz kilmak nasip olur sana.
Allah TÜM IYIYE yorumlanan DUALARINIZI Kabul etsin .
amin cümlemizin dualari kabul olsun insallah cok tesekkür ederim güzel sözlerin icin arkadasim yüregine saglik ----- (bb | !bb) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yarin Berat Kandili |
amin insallah Hayirlisiyla olsun hersey insallah sagolasin cok tesekkürler ----- (bb | !bb) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yarin Berat Kandili |
Ayyy cok güzel dua allah razi olsun cok sagol begendim vallahi ----- (bb | !bb) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yarin Berat Kandili |
öncelikle ahaliden sana selam bende senin ellerinden öpeyim bari büyümsün  ayriyetten nasilda sevinmistim ki "normal" yaziyosun diye ama bi baktim alles andere forgetssssss alles hin und her schauckeln.umsonst verdreht dermisim.yine karman corman yazmissin  Allah senide güldürsün hayirli kandiller dilerim sanada ----- (bb | !bb) |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!