86 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 08.07.11, 09:46 @adamhaklibeyler Nr.: 21 Antworten

irg ayrimi
Bu neydi simdi? Sonrada baska yerde insan haklarini savunursun degilmi? Sen kardesin bile olsa karisamazsinkardesim, buna SENIN bile hakkin yok!

-----
I can lick a bit of your ice cream B)
0

Beitrag gepostet am 08.07.11, 13:20 @can-arkadas Nr.: 22 Antworten

irg ayrimi
hacım bak söyle acıklayayım. ben kimseyi ayrı gayrı tutmuyorum. amma velakin bana ters bu iş istemem arkadas bunun ötesi yok. benim istegim türk ve müslüman olacak. benim anlayısım bu.  ben onlar söyle böyle demiyorum sonucta hepimiz insanız fakat olmaz o iş olmazzzzzzz..

-----
i want to play a game.
0

Beitrag gepostet am 14.07.11, 00:49 @kampocyali Nr.: 23 Antworten

irg ayrimi

a,slm  kardesim...dogru haklisin....zaten örf ve adetlerimiz bir olursa dedigin gibi fazla bi sorun cikmaz...fakat su an inan artik onada bakan yok...kücücük sorunlar yüzünden yuvalar yikiliyor,...bir aileyi ayakta önceden cocuklar tutardi,simdi cocuk da farketmiyor artik....ha dedigim gibi arada bi ayrim varsa ayrilmak daha basit oluyor,iki taraf icinde...hani ayriligin bi sebebi olacak ya,oda tuzu biberi oluyor...saygilar
0

Beitrag gepostet am 14.07.11, 01:03 @kampocyali Nr.: 24 Antworten

irg ayrimi

cok güzeldi,yazdiklarinin üzerine söz bulamadim..tsk ederim...saygilar kardesim
0

Beitrag gepostet am 14.07.11, 01:10 @kampocyali Nr.: 25 Antworten

irg ayrimi

tsk ederim,güzel seyler yaziyorsun...ben seni ilgiyle takip ediyorum.topic sahibi belki bi isi vardir,acik kalmistir...olabilir......sen yaz dogru bildiklerini,okuyan mutlaka vardir..ben senin yazdiklarini saygiyla okuyorum....senin burda yazdiklarin benim icin.....kardesim...
0

Beitrag gepostet am 14.07.11, 01:14 @kampocyali Nr.: 26 Antworten

irg ayrimi

bak, halide kardesim senin yazdiklarini begendigini görüyorum...sen dogru bildiklerini yazmaya devam et güzel kardesim....
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

irg ayrimi