116 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 09.06.11, 18:38 @ccc_zahidem_ccc Nr.: 21 Antworten

Ölümden Sonra
Cümlemizden insAllah...
0

Beitrag gepostet am 09.06.11, 18:39 @annunaki Nr.: 22 Antworten

Ölümden Sonra
cennete girecek olanlarin tarifesi var ama Kurani Kerimde, gerisi özel yazmasina gerek yok. Cünkü girecekler yaziyorsa girmeyeceklerde gerisi demektir. Asr suresini oku lütfen.
0

Beitrag gepostet am 09.06.11, 18:41 @akin_nrw Nr.: 23 Antworten

Ölümden Sonra

slm....tsk ederim,cok güzel....saygilar
0

Beitrag gepostet am 09.06.11, 18:43 @fatmana Nr.: 24 Antworten

Ölümden Sonra
Allah razi olsun bacim bu isimli birini taniyorum ve onunla helallik bile haram ettim ama sen öyle degilsin
0

Beitrag gepostet am 09.06.11, 18:46 @akin_nrw Nr.: 25 Antworten

Ölümden Sonra
bu konuyu hristiyanlar cok kullaniyor, hristiyanlar hz. Isa a.s. ile bagdastiriyorlar. Faiz mesela hz. Isa  cok siddetli kinadigi birseydi, ondan dolayi beni israilden cok kafirlik gördü, bunu yapanlar yahudiydi. SImdi bu millete müslümanlar gibi cenneti vaadetmek Allah c.c. adaletine aykiri.
0

Beitrag gepostet am 09.06.11, 18:51 @selcuklu42 Nr.: 26 Antworten

Ölümden Sonra
Dogru diyebiliriz ama nihayetinde Allahu Tealanin Rahmeti ve Bagislamasi cok büyüktür bizler bilemeyiz sonucta Cennet ve Chennemlikler kimler oldugunu bizler sadece yorum yapabiliyoruz ilmimizin ve aklimizin yettigi kadarinca bize indirilen kitap Kuran-i Kerimden ve Hadis-i Seriflerden yola cikarak...
Saygilar...
0

Beitrag gepostet am 09.06.11, 18:53 @akin_nrw Nr.: 27 Antworten

Ölümden Sonra
tabii ki öylede, Kurani Kerimi okudum diyen kac kisi cikar? Bazi seyler zaten okumadan bellidir, Allah c.c. hüküm koymustur, degistiren cennete girebilirmi? O kadarini bilebiliriz.
0

Beitrag gepostet am 09.06.11, 18:55 @selcuklu42 Nr.: 28 Antworten

Ölümden Sonra
degistirebilmeye calisanlarin zaten Allaha sirk kosmus olduklarini saniyorum ve bu durumda ebediyen cikamayacaklarida belirtilmistir...

0

Beitrag gepostet am 09.06.11, 18:56 @akin_nrw Nr.: 29 Antworten

Ölümden Sonra
burda bazi insanlarin ismi gecmistir, onlarin kaci Allah c.c. inandigindan dolayi yapmistir buluslari? hicbiri, inanmak ilk sarttir
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Ölümden Sonra