Sevgili Din Kardeslerim...
ben dün RTL'de Extra Programini izledim ve Dinimiz Islami karalayacak repörtajlar vardi Programin iceriginde...
Programin tekrarini bulup buraya ekleyemedim maalesef ama youtube da bununla ilgili baska videolar ve reportajlar buldum...
Video'da anlatildigi gibi Cocukevliliklerinin, kücük yasda evlendirilmenin özellikle 7 yas ve hatta dünkü programda anlatildigi gibi 4 yasinda bile zorla evlendirilen cinsel iliskiye zorlanan cocuklarin izdirabi cok kötü ve yürek parcalayici oldugunu söylemek istiyorum...
BUNA BENDE KARSIYIM VE ISLAM ALEMINDEKI AKLI BASINDA MEDENIYET GÖRMÜS HERKESIN BENIM FIKRIMDE OLDUGUNU BILIYORUM
Fakat, böyle bir cahilligin islam dinine mal edilmesine de karsiyim!
yok böyle bir sey!
hic bir kitapta yazmaz, hic bir din bunu dogrulamaz!
Yüce Rabbimizin buna izin vermedigine inaniyorum.
Bu sadece cehaletin dogurdugu aci bir durum!
Simdi ben hangisine daha cok üzülecegimi sastim, Dinimin camura atilmasina mi yoksa bu cocuklarin böyle bir hayat sürmeye zorlanmasinami
Bu eski tarihte araplarin kiz cocuklarini diri diri gömmesi kadar aci ve cahilce, canice bir yasam bicimi!
ISLAMIYETLE ALAKASI UZAKTAN YAKINDAN YOOOOK!
BUNA NASIL SES CIKARTILIR NEREYE SIKAYET EDEBILIRIM BILEMEDIM!!!!
Sizinle paylasip size duyurmak istedim..!
Belki bir fikri olan bulunur!
DAS IST EINE FÜRCHTERLICHE TRADITION DES GENANNTEN LANDES UND HAT NICHTS MIT ISLAM ZU TUN!!!!
DIESES HAT AUCH NICHTS MIT DEM ISLAM ZU TUN SONDERN DIES IST EINE SOMALISCHE KULTUR!!!
DER ISLAM BESAGT NUR DIE BESCHNEIDUNG MÄNNLICHER MENSCHEN NICHT DIE WEIBLICHEN!!!
Bu da yok dinimizde!
Kizlar Sünnet olmaz, Erkekler Sünnet olur!
Islamiyeti karalamaktan baska birsey degil!
Kültür ve din ayridir farklidir!
Kültür insanlarin ürettigi bir yasam bicimidir, Din ise Allahin emridir,degismez degistirilmez!
Bitte nimmt Kenntis
Saygilar