|
|
|
müslüman din adamlarina 19 soru |
bu 19 soru, tüm müslüman din adamlarina sorulmustur.ilk defa,7-8 ekim 1989 tarihinde chicago da düzenlenen uluslararasi düzenlenen koferansta 48 sayfalik ingilizce orjinalini sundugu yazar 19 sorunun cevabini halen bekliyor.türkiyedeki kurana bagli din adamlarinin ve tüm aydinlarin bu sese kulak vererek ülkemizi abbasi, emevi ve osmanli kalintisi karanliklardan ,kurtaracak reform ve rönesans hareketine katilmasini umuyorum. edip yüksel hayati cok kisa bitlis in ünlü mollarindan sadrettin molla oglu , eski akincilar örgütü üst kademe üyesi istanbul imam hatip mezunu ve odtü ve bogazici üni, arapca coook cook iyi bilir su an amerika da profesör ama türkiyede kafir acaba niye . ....... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet bu 19 sorular neler... bunlari neden yazmadin??? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bakin ve arastirin ben yazmadim bunlari ama katiliyorum yazarin yazdiklarina.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
laa cahil kardes hadis lerden bahsetme heleki buhari kurandan bahset ... eyvallah cahil bire ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gitari almissin eline dünya bir haber 19 u aciklamaya kalksam 2 gün yazarim herhalde arastirmak senin elinde matrikside arastir breee |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
güzel kardes mick i , santanayi guns and roses dinle bana senfoni söyle sonra gitarinla ...kardes |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kardes sana siu dilinden konusayim bari ben sana bunlari anlatsam 2,yada 3 gün gecer arastir notalarin gibi sonra konus benle ben cook cok kisa öz gectim ..gtarist kardes seni dinlemek isterdim ne caliyon bana göre bosss. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
güzel ve cahil kardes kuran tek tir elestiri olmaz hadis ve özellikle buhari yani emevi dönemi dirki herseyi yalandir kuranla bagdasmaz . hasa kuran allahin emridir ya hadis hele buhari kendi yazmistir allah adina , akillan biraz kurana bak ve oku .......kizdirma beni |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bak güzel kardes cok güzel söyledin benim öyle bir niyetim yok ama öz kültürümüz cira ,saz halk ozanlari cok dogru niye aldin elktro gitari kardes söyle bende anlatayim halk ozanlari kim muzik kim anadoluda ayrica benim bahsettigim hic bir israilli yok zaten dünyada israili ozan yok beree cahil |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dünyada israili ozan yok beree cahil muhtesem sen dahimisin . . . . nasil bildin bunu böyle sippadik . . . . Bravo . . . . . ----- Her tuzlugum var diyene, . . . . hiyarla yetisemedim . . . |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!