89 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 19.12.10, 03:30 Nr.: 1 Antworten

Kabe Üzerine İnen Melekler !

arkadaslar sözde bu görüntülerde kabenin üzerine melekler iniyor..sizce ne kadar dogru bunlar..cünkü benim bildigim melekler görünmezler..eger montajsa bunlar neden dinimiz istismar ediliyor bu gibi seylerle...

0

Beitrag gepostet am 19.12.10, 15:19 @can_402 Nr.: 2 Antworten

ama allah neden inanmayanlar inansin diye melekleri gözükür yapsinki..ispat etmeye ihtiyac duymak gibi bisey senin bu dedigin arkadasim
0

Beitrag gepostet am 19.12.10, 15:21 @cokbilen Nr.: 3 Antworten

bahsettigin pervane benzetmesi ilginc ilk defa duydum arastirmak gerek
0

Beitrag gepostet am 19.12.10, 15:26 @dunkin_donuts Nr.: 4 Antworten

valla kimin isi bilmemde ben bu görüntünün sahte oldugunu fark ettim bakalim baska arkadaslarda fark edeceklermi
0

Beitrag gepostet am 19.12.10, 15:28 @can_402 Nr.: 5 Antworten

iyide arkadasim inanmayanlar zaten kabeyle ilgili biseye bakmazlar..yani bu görüntülerde sözde kabenin üzerinde gözükmüs melekler..inanmayan birinin olmadigi bi mekan yani..ordaki herkez zaten inaniyoki oraya gitmisler tavaf falan ediyorlar
0

Beitrag gepostet am 19.12.10, 15:39 @can_402 Nr.: 6 Antworten

olurmu ya tabiki varliklarina inaniyoz alametlerede ama bu kadarda abartilmasini dogru bulmuyom ben..neyse
0

Beitrag gepostet am 19.12.10, 16:10 @can_402 Nr.: 7 Antworten

niye sasar..mesela hangi sureydi tam olarak aklimda yok su an ama inanmayanlara söyle deniyordu hak olmaksizin melekler indirilmez indirildigi vakitte inanmayanlara göz actirilmaz..simdi inanmayan biri bu görüntüyü görünce akibeti ne oluyo acaba..elbette iniyordur kabeye ve diger yerlere melekler ama böyle gözle görülür sekilde olduguna inanmiyom ben..birde seye sasirdim 1.10 veye 1.45inci dakikayi incelerseniz kabenin üzerindeki siyah örtü degisik..montaj oldugunu düsündürmüyo degil yaniii

0

Beitrag gepostet am 19.12.10, 16:13 @volkan74hh Nr.: 8 Antworten

hahah öyle valla son zamanlarda pek bi ruhlar aleminde gezinir oldum
0

Beitrag gepostet am 19.12.10, 23:01 @karagozlum68 Nr.: 9 Antworten

Sayin bayan.

ben bu videoya baktigim zaman meleklerin artik gozukur olmasi gerekirken sakli ve kapali ve kapali kapilar ardindan bizleri izllemek yetinmemeleridir. Mhsere kac kaldi? hesap yapar oldum.

Ama her ne olursa olsun melekler artik fulu olarak degil bizimlz sohbete de girmeli. Soyleyeceklerini soylemeli sonra sonra gozdzn kaybolmali...

Biktim artik kandirilmaktan simdi ben kime inanmaliyim. sizin videonuzunumi yoksa Bir ilahiyat fakultesi dekaninin beyanatinami yoksa beyazin programindaki beyaz Hocayami. Allah cemi cumlemizi afeyleye...

iste tartisma ve boyutu.

0

Beitrag gepostet am 19.12.10, 23:07 @vatanahasret Nr.: 10 Antworten

bende bu tür seylerden SIkildigim icin yayinlamistim..herkez ayri bi yorum yapiyor kafasina göre
0

Beitrag gepostet am 19.12.10, 23:25 @mutluca Nr.: 11 Antworten

hayir gitmedim henüz
0

Beitrag gepostet am 19.12.10, 23:27 @volkan74hh Nr.: 12 Antworten

ayipsin gittigim zaman getirrim

0

Beitrag gepostet am 19.12.10, 23:46 @mutluca Nr.: 13 Antworten

benim bildigim hac farz..zenginliklede alakasi yok..durumu müsait olan icin farzdir hacca gitmek..farzida gectim ben yinede gitmek isterim o kadar gavur illerini gezip görüyoruz o topraklari neden görmemeyim maddi imkanim varsa..su an ögrenciyim zenginde degilim..ilerde alnimin teriyle calisir giderim sorun degil..zengin olmak gerekmiyor hacca gitmek icin..ayrica almanyada kazandigin para diye birsey yoktur..calisirsin helalinden emeginin karsiligini alirsin her yerde böyledir bunu almanyayla bagdastirmayalim veya faizle sunla bunla..
0

Beitrag gepostet am 20.12.10, 00:23 @mutluca Nr.: 14 Antworten

simdi burda sana islamin sartlarini saymak istemiyom sen onlarida inkar edersin..her ne kadar inanmasande 5 sarttan biri hacca gitmektir..ayrica benim yapacagim seye sen nerden yetki alipta uyduruk diyorsun..merak etme biz dedelerimizin savastigi yerleri coktan gördük darisi senin gibi görmeyenlere..ayrica konumuzla benim hacca gidip gitmememin ne alakasi var..konuyu saptirmasak sevinirim !
0

Beitrag gepostet am 20.12.10, 01:18 @mutluca Nr.: 15 Antworten

ee ne demisler adamina göre muamele..sen burda benim dini acidan actigim bi konuda paylastigim bi videoya kalkip benim hacca gidip gitmedigimi ortaya katarsan hic sasirma aldigin yanitlara..bencede lüzum yok yorum yapma bosuna
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!