arkadaslar sözde bu görüntülerde kabenin üzerine melekler iniyor..sizce ne kadar dogru bunlar..cünkü benim bildigim melekler görünmezler..eger montajsa bunlar neden dinimiz istismar ediliyor bu gibi seylerle...
niye sasar..mesela hangi sureydi tam olarak aklimda yok su an ama inanmayanlara söyle deniyordu hak olmaksizin melekler indirilmez indirildigi vakitte inanmayanlara göz actirilmaz..simdi inanmayan biri bu görüntüyü görünce akibeti ne oluyo acaba..elbette iniyordur kabeye ve diger yerlere melekler ama böyle gözle görülür sekilde olduguna inanmiyom ben..birde seye sasirdim 1.10 veye 1.45inci dakikayi incelerseniz kabenin üzerindeki siyah örtü degisik..montaj oldugunu düsündürmüyo degil yaniii
Sayin bayan.
ben bu videoya baktigim zaman meleklerin artik gozukur olmasi gerekirken sakli ve kapali ve kapali kapilar ardindan bizleri izllemek yetinmemeleridir. Mhsere kac kaldi? hesap yapar oldum.
Ama her ne olursa olsun melekler artik fulu olarak degil bizimlz sohbete de girmeli. Soyleyeceklerini soylemeli sonra sonra gozdzn kaybolmali...
Biktim artik kandirilmaktan simdi ben kime inanmaliyim. sizin videonuzunumi yoksa Bir ilahiyat fakultesi dekaninin beyanatinami yoksa beyazin programindaki beyaz Hocayami. Allah cemi cumlemizi afeyleye...
iste tartisma ve boyutu.
ayipsin gittigim zaman getirrim