|
|
|
Hazreti Ýsa ve Hazreti Mehdi ne zaman gelecek |
Selamın Aleyküm arkadaşlar, Gecen gün bir sohbete şahit oldum chat odasında dikkatlice izledim sohbet eden arkadaslari konu Mehdi idi,güzel bir konu ve sohbet idi,yanlız bu yurt dışında yaşayan arkadaşımız farklı bilgilerle anlatımlarda bulunuyordu,ALLAH ın ayetinden degildi çogu söyledikleri,acaba içinizdede böyle farklı bilgilerden olan arkadaşlar varmı?Lütfen bildikleriniz paylaşın Konuyu bilenlerin yorumlamasını önemle rica ediyorum copy lerle yorum yapmayanız bu konu hakkında saygılar.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadaşlar takip ediyorum yazdıklarınızı,size soru sorarak mehdi kimdi,geldimi,bunların açıklamaların net olarak yapacagım.herkes bildiklerini yazsın sadece şimdilik tşk ederim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aksiyon cum tşk ederim video en son iş arkadaşım.ben sadece bilen arakdaşların yorumlarını bekliyorum.yanlış bilen arkadaşlarımızda var sonuçta her kaynak dogru degildir çogu insanlar internetlere araştırma yapıyor lakin kendileri bilmedikleri için orada yazanların dogru olduklarını bilip öyle hafızalarına yerleştiriyor..zamanı gelince derin derin bende anlatıcam bu konuyu.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Deccal zaten yeryüzünde idi...Belirli bir güne kadar dünyanin herhangi bir yerinde bagli yasamakta. Her dönemin deccali var mesela saidi nursi soytarisi Atatürke deccal demisti. Senin dedigin o hindistanli sahis kendini hasa Allah diye tanitiyor ama deccalin tarifini okursan eger onun o bizim tartistigimiz deccalin olmasi imkansiz cünki deccalin bir gözü kör ve bedeninin insan bedeni olmadigini anlasiliyor ayrica omuzundaki 2 melegi onu gören bütün insanlar görecek hatta konustuklarini duyacagiz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lena bu yorumları kabul etmedigimi yazmıştım,keşke okusaydın konu hakkında bilglisi hadisi şerifleri kur an ı okuyan kişlerin yazmasını istedim.copy bilgiler istemiyorum bu copy ile çözülcek bir konu deyil çünkii herkes farklı yorumlamıştır çünkii yine tşk ederim ALLAH razı olsun bilgi vermeye çalıştıgın için... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
O Dilin Senin Cok Uzamis Soytaristandami Yasiyorsun?!
Hayir kardesim, ananistandan! Aslinda Atatürk döneminin deccali said-i nursi idi. Bunu akli basinda olan herkes görebilir ama senin gibi akli dengesi yerinde olmayanlar onun gibi birini savunur iste.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iste senin minnacik beynin ancak bukadar calisir. Böyle aptalca argümanlarla provoke etmeye calisir senin gibi cakallar,beyinsizler, DECCALLAR...git baskasina sürtün homoseksüellmisin nesin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lan onunki bununki konu deccal kendini peygamber diye tanimlayan ve sanan soytari saidi nursi atatürke deccal demis idi. Bu cümleyi anlamadigina göre ne yazsam nafile anlasilan sen küfürden baska birsey anlamiyorsun. Simdi defol bakim!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delikanli Ol..Bilmiyorsan Bir Bilenden Ögren..
o da sen olmadigina göre hadi bakalim yol al simdide isimize gücümüze bakalim... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Abdi seni sevdigim için cevap veriyorum.ama ben yorumumu en son yapıcam saygılar abdicim.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!