|
|
|
Türban neyi örtüyor? |
iyi aksamlar dilerim
inaninki su 10 sayfalik bütün yorumlari okudum okudukcada INSANLIGIMDAN utandim.
Simdi bu berdush denen arkadas bu konuyu acmis bir baslik vermis ama aciklama yapmamis.
Yani Türban neyi örter Konu basligi böyle olmamaliydi,olduysa bile daha en bastan soru sual
sormadan neye dayanarak basligi böyle yazdigini bu berdush arkadas aciklamaliydi.
Sonra böylesi resimler sizinde tespit ettiginiz gibi ben bilmem artik bu berdush arkadas ne zaman
bu resimi hangi konuda kullanmis .
Ama böylesi resimleri buraya kopya yapan bir insanda da nasil bir mide var bunu düsünmekteyim.
Böylesi resimler internetlerde o kadar yayginki anlatamam .
Sadece ve sadece Türbana saygisizlik yapmak icin yada zarar vermek icin .
daha hayatinda bir kere olsun bile türban takmiyan hanimefendiler baslarina türban takip
böylesi kansiz resim pozlar videolar yapip internetlere yayiyorlar YAZIKLAR OLSUN BUNLARA
Adminin acmis oldugu bir topicini okudum böylesi kirici,irkicilik,saldirgan yorumlar
topicler acilmasin aksi taktirde hemen silinecektir diye .
O yüzden Adminin vede bu sayfanin görevlilerine sesleniyorum bu topic hemen silinmelidir.
Ya Allah Askina Millet Uzaya gidiyor bizimkilerde hala yaya bos bos konularla gündeme bomba gibi düsüyor ortaligi karisdiriyor geriyor sonrada böylesi yorumlar kol geziyor.
hürmetler efem
|
|
|
|
|
|
|
|