75 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 27.10.10, 01:03 @aksiyon Nr.: 81 Antworten

Türban neyi örtüyor?
sayin aksiyon arkadasim senin de herkes gibi bi pesin hüküm icinde oldugunu görüyorum   topic i acan arkadasa  nick isminden dolayi ickici  sarabci  bilmem ne ifadelerle yargilaman yersiz kaldi ki topic i acan arkadas  turban neyi örtüyor sorusuyla  kadinlarimizin  kizlarimizin anlarimizin  bacilarimizin  kafasini örtüp örtmedigini sorgulamiyor türbanin politikacilar tarifindan siyasallastirilmasina  tepki gösteriyor  ve bence hakli nedenide  politikacilar bilincli olarak  kadinlarimizin kizlarimizin  kafasini örttügü bez parcasi üzerinden  siyaset yapip  yaptiklari yolsuzluklari örtügünü sölüyor  ama buradaki bugulu kafalar anlamakta güclük cekiyor nedense  arkadasimiz kimsenin basini örtmesinden veya acmasindan sikayetci degil  aksine saygi duydugunu sölüyo simdiki iktidar partiside  okadar  önemli konular varken türbani ikide bir isitip isitip   temcit pilavi gibi  ortaya atmalari  neyi kanitliyo neyi ört bas ediyo hic düsündünmü  türban konusunu acanlar  acaba  ibadetleri geregimi yapiyor bunlari yoksa   din üzerinden  insanlarin saf itikatlarindan mi faydalanmaya  calisiyo iktidar partisinde ki yolsuzlukla  yeni bir türkiye  ekonomisi olustugunu  biliyormusun anadoluda  simdiye kadar türban takilmiyormuydu bu iktidar gelene kadar sadece dini ihtiyactan kaynaklandigi icinmi yapiyor saniyorsun  bu iktidar bunu biraz akli selim olarak düsünün ve ögle yargilayin insanlari bunu yaparkende kirici inciltici sözlerle  degil insanca yapin yapilan elestiri yerini bulur 

sözümü mevlana hazretlerinden  bi hikeyeyle bitiriyorum  bir gün mevlevi ayinlerinden birinde  sarhosun birisi  iceri dalarak  husu icinde dönemeye baslamis bunu gören mevleviler  adami yaka paca  cikarmaya  calismislar mevlana hz.leri bunlari görünce  ne yapiyorsunuz siz diye cikismis   yanindakiler ama efendim bu adam sarhos  mevlana  hz.leri yanitlamis bu adam  sarhos  onun kafasi dönüyo ama görüyorum ki siz o adamdan dahada sarhossunuz  bu adam husu icinde icinden geldigi gibi dönüyo  ama  sizin kalpleriniz  körelmis  bunu bile göremiyorsunuz demis bilmem  anlata bildimmi 

saygilarimla 

-----
ben merd'e köprü olmustum namert de gecti benden
0

Beitrag gepostet am 01.11.10, 17:24 @aksiyon Nr.: 82 Antworten

Türban neyi örtüyor?

ben bu cümleye cok kiziyorum ve gercekten cok sinirleniyorum.

Not:Allahinizi Severseniz Tek Bir NIK Ile Girin..

bu senin lafin birader. eger bunun dogrulugu kesin ise burda bunu ispatlaman gerek. yoksa bu yaptigina terbiyesizlik derler. camur atmak derler. daha önce de bana yöneltmis oldugun tüm benzetmeleri de aynen sana yöneltiyorum. ben bir nick ile girmisim ayni senin gibi. bu nickten bunlari anlamak cocukluktan baska degil. örnek: apache nickli arkadasimiz kizilderilimi yani?

baskasina da söyledigim gibi. eger sen bu lafini ispatlamazsan serefsizsin. ama ben o nickli insan isem ben bir serefsizim.. bunu ispatlayip buraya da yazmazsan erkek degilsin... camur at izi kalsin düsüncesi ise yaramiyor artik. bunu yapacaksin erkek isen..

umarim anlasilmistir.

0

Beitrag gepostet am 01.11.10, 19:47 @lafontaine Nr.: 83 Antworten

Türban neyi örtüyor?
iyi aksamlar dilerim

inaninki su 10 sayfalik bütün yorumlari okudum okudukcada INSANLIGIMDAN utandim.

Simdi bu berdush denen arkadas bu konuyu acmis bir baslik vermis ama aciklama yapmamis.

Yani Türban neyi örter Konu basligi böyle olmamaliydi,olduysa bile daha en bastan soru sual

sormadan neye dayanarak basligi böyle yazdigini bu berdush arkadas aciklamaliydi.

Sonra böylesi resimler sizinde tespit ettiginiz gibi ben bilmem artik bu berdush arkadas ne zaman

bu resimi hangi konuda kullanmis .

Ama böylesi resimleri buraya kopya yapan bir insanda da nasil bir mide var bunu düsünmekteyim.

Böylesi resimler internetlerde o kadar yayginki anlatamam .

Sadece ve sadece Türbana saygisizlik yapmak icin yada zarar vermek icin .

daha hayatinda bir kere olsun bile türban takmiyan hanimefendiler baslarina türban takip

böylesi kansiz resim pozlar videolar yapip internetlere yayiyorlar YAZIKLAR OLSUN BUNLARA

Adminin acmis oldugu bir topicini okudum böylesi kirici,irkicilik,saldirgan yorumlar

topicler acilmasin aksi taktirde hemen silinecektir diye .

O yüzden Adminin vede bu sayfanin görevlilerine sesleniyorum bu topic hemen silinmelidir.

Ya Allah Askina Millet Uzaya gidiyor bizimkilerde hala yaya bos bos konularla gündeme bomba gibi düsüyor ortaligi karisdiriyor geriyor sonrada böylesi yorumlar kol geziyor.

hürmetler efem
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Türban neyi örtüyor?