63 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 24.10.10, 11:49 @inci78 Nr.: 61 Antworten

Türban neyi örtüyor?

ve bir daha beni baskasiyla bir oldugumu yazma. yoksa sana da sevil hanima yaklastigim gibi yaklasirim haberiniz olsun...

bu baskasi oldugumu yazan kisilere diyorum. eger arastirip bunu ispatlamazlarsa namussuzdur, serefsizdir.... bu o kadar basit.. ve dedigimin arkasindayim... ispati buraya yazmayanda serefsizdir, namussuzdur...

0

Beitrag gepostet am 24.10.10, 12:02 @sevil_1980 Nr.: 62 Antworten

Türban neyi örtüyor?

oku kizim oku.

senin aptalca yaklastigin sorulardan konu bu hale geldi.. insanlari provake eden asil sensin. benim düsüncem gayet acik.

okumadan anlamadan konuya daliyorsun. bir daha okumadan yazma olurmu? baskalari seni bir bok saniyor ve atliyor onlarda senin gibi..

hani baska nickle yaziyordum. arastirmadin mi?

arastirip yazmazsan sende serefsizzsin...

bir daha camur atma kimseye.düsüncem hosuna gitmeyince hemen atiyorsun camuru...

düsüncem hosuna gitmiyorsa baliklama atlama. yazma yeterlidir.. bari baskalarini da bana saldirtmaktan kurtulmus olursun..

aptal

0

Beitrag gepostet am 24.10.10, 12:05 @inci78 Nr.: 63 Antworten

Türban neyi örtüyor?

berdush nickiyle es anlamda oldugunu düsünmez mi insan. yani o da berdush bende..

yani bu kelimeden sadece ikimizin ayni kisi oldugumu cikiyor? beyinsiz ahmak??

yeter be.

0

Beitrag gepostet am 24.10.10, 12:07 @sprinterr Nr.: 64 Antworten

Türban neyi örtüyor?
TSK nin Mehmetcik vakfi varken size düsmez Kurban, haa birde Lösev vardi !!!

PS: Bu kuruluslar neyle örtünmüslerdi, siz daha iyi bilirsiniz ??
0

Beitrag gepostet am 24.10.10, 12:15 @sprinterr Nr.: 65 Antworten

Türban neyi örtüyor?
alman makamları paranın ne kadarına el koydu?
0

Beitrag gepostet am 24.10.10, 12:15 @sprinterr Nr.: 66 Antworten

Türban neyi örtüyor?
Neden taraf tutuyorsunuz, dürüst olsaydiniz, Mehmetcik vakfinada Keriz demeniz dogru olmazmiydi, yoksa onlarin üzerini sizmi örtüyorsunuz ???
0

Beitrag gepostet am 24.10.10, 12:16 @inci78 Nr.: 67 Antworten

Türban neyi örtüyor?

özür dilerim ama  konu kurbanmi türbanmi?

0

Beitrag gepostet am 24.10.10, 12:55 @sprinterr Nr.: 68 Antworten

Türban neyi örtüyor?
yani bizim salakların parası alman merkez bankasınamı geçti.
0

Beitrag gepostet am 24.10.10, 12:57 @berdush Nr.: 69 Antworten

Türban neyi örtüyor?

SÖZÜM SİZE DEĞİL  gördük burda ilk okul çocuklarına türban  takıpta okula nönderenleri,yaşadık ve yaşıyoruz ne hikmetse türbanı bayanlardan çok erkekler savunuyor.şimdi soruyorum akp döneminden  önce cami önlerinde biriken türban türban diyenler şimdi nerelerde acaba bu zamana kadar türban sorunu yokmuymuş varsa neden şimdiye kadar susmuşlar birilerimi onları yönlendiriyor acaba.

takanlarda takmayanlarda benim gözümde müslümandır sadece kapanınca müslüman olunmuyor,ne demiş temizlik imandan gelir önce temiz olacaksın,haram yemeyeceksin,yalan söylemeyeceksin,onun bunun namussuyla oynamayacaksın gibi daha çok sayabilirim elbetteki sizde biliyorsunuz asıl inaç odur, namazı kıl hırsızlık yap, yolsuzluk yap haksızlık yap,haram ye milmem ne yap ondan sonrada bana gelip türbanı savun olmaz öyle.

gelelim şimdi türkiyede 81 il var her ilin kendine has giysisi ve örtünme şekli hatta birbirlerinden farklı giyinen örtünen şehirler var onları nasıl birleştireceksin.her keşi türbanın içine alamassın biri türban takar diğeri ben yerel kıyafet giyeceğim der biri ben şal,biri tül biri bilmen ne takacağım der,yarin birine sen kürtsün sen alevisin sen çerkessin sen bilmen nerelisin diyecek.yarin de erkekler başlayacak kadının türbanı varsa benimde cüpbem var bende isterim diyecek bu işin sonu yok arkadaşım bu iş önce lise sonra ilk okula kadar gider.

yarin adliyede türbanlı hakim görürsen hiç şaşırma

görüyoruz türbanı takmış arkadaş altınada kot pantolon sıktırma bilmem ne dudakta ruj, ŞİMDİ BU ALLI YEŞİLLİ TÜRBAN TAKANLARA ÖZELLİKLE GENÇLERE AL SANA TÜRBAN DEYİP SİMSİYAH RENKTE BİR TÜRBAN VERSEN İNANINKİ TAKMAZLAR adını bile almazlar.

ne diyor saçını deve hörgücü gibi yapanlar asla cennet yüzü göremezler oysa çoğunda görüyorum ki saçlar hada dimdik özenerek şekil verilmiş.

kısacası herşeyin bir kuralı olmalı nasıl abdessiz namaz kılınmaz içkili camiye gidilmez okula da türbanla gidilmez.

bu arada benim eşimde türbanlı örneğin çok yakınının  düğünlerinde  çıkarıyor şimdi ben takmayacağım dese o kendinin bileceği birşey.

0

Beitrag gepostet am 24.10.10, 13:02 @sprinterr Nr.: 70 Antworten

Türban neyi örtüyor?
delikanlı adam küfür etmez. hele burda bayanlarında olduğu bir ortamda hiç yakışmaz.
0

Beitrag gepostet am 24.10.10, 13:14 @berdush Nr.: 71 Antworten

Türban neyi örtüyor?

türban saçı örtebilir..ama vicdan hain olursa işe yaramaz ki
0

Beitrag gepostet am 24.10.10, 16:28 @lafontaine Nr.: 72 Antworten

Türban neyi örtüyor?

bu senin resmin. onu eklemisim ben...

sen ordada anlamadin olayi burdada atiliyorsun iste.

o konuda böyle örtünenleri vurgulamistim. sen yine anlamadin. kafan kalin ise benim sucum ne?

hem sen daha kapanmadin mi? yoksa 40 yasininin dolmasini mi bekliyorsun?

0

Beitrag gepostet am 24.10.10, 16:32 @lafontaine Nr.: 73 Antworten

Türban neyi örtüyor?
Gülendam hanimin topic inde kendisi bu resmi sundu yorumsuz, ondan sonra beni olumsuz yargiladi, yorumlarimdan dolayi.
acaba olumsuz yargilayan benmiydim sen mi?
camur atmakta ustasiniz gercekten..
0

Beitrag gepostet am 24.10.10, 16:46 @lafontaine Nr.: 74 Antworten

Türban neyi örtüyor?
eger ki sen benim düsüncemi farkli yerlere cekerek reklam yapmaya calisirsan bende sana dur demem gerekir. senin amacin baska. ben kerelerce fikrimi yanlis anliyorsun dedigim halde, yok sen böyle diyorsan üslubum degisecekstir senin ve senin gibi insanlara karsi tabi. cünkü siz nezaketten anlamiyorsunuz. sizden birsey istedim. sadece iyice okumanizi. ama siz ne yaptiniz? direkt saldiriya gectiniz.

resim konsunda ise, gülendam hanim o konuyu actiginda, bende bu resmi, öyle insanlarinda var oldugunu savundum. siz ne dediniz??? insanlari kiskirtiyorsun dediniz.. ne varmis benim fikrimde? nedir kistirtan sey? zaten kiskirmis her kiskirtilmissa.. yoksa yirtik pantolon ile türban bir arada yürümez. ya da derin gögüs dekoltesiyle türban. ama siz olur diyorsunuz. yetmiyor bagciyi dövmeye calisiyorsunuz. yani size yapilacak tek sey susturmak. cünkü konustukca batiyorsunuz. ancak hakarette bile zevk duyuyorsunuz. o kadar kasarlanmissiniz iste.

benim temizleyecek, temizlenecek tarafim yok. bayan olan sizlersiniz. sizlerin serefinizi kormaniz gerekiyor. ama bakiyorum tatmin oluyorsunuz burdaki söylemlerden.

aramizdaki fark bu.

hani birde birseyler bilseniz gam yemeyecegim. kuru gürültü yapiyorsunuz kazandaki kemik misali gibi...

kolay gelsin sizlere.
0

Beitrag gepostet am 24.10.10, 16:49 @lafontaine Nr.: 75 Antworten

Türban neyi örtüyor?

neden eklemedigimi hala bilemiyorsun iste. o kadar salaksin.

okumadan incelemeden yargiliyorsun insani.

sen hala konuyu anlamadan atiliyorsun farkinda degilsen büyük yazayim. anlama özürlü kadin

0

Beitrag gepostet am 24.10.10, 16:58 @inci78 Nr.: 76 Antworten

Türban neyi örtüyor?

denedim. olmadi..

atalarimiz ne der bilirmisin?

nush ile uslanmayani etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanin hakki kötektir..

ben kimseye hakaret etmek istemem. ama benim düsüncemden dolayi yargilayani da sevmem. düsüncemi anlasalarda karsi gelseler saygi duyarim. ama düsüncemi anlamadan beni yargilamalari hosuma gitmiyor. amaclari cok farkli. kerelerce anlattigim halde lafo hanim yine bildigini okuyor. bana da kendimi korumak kaliyor.

0

Beitrag gepostet am 24.10.10, 17:08 @inci78 Nr.: 77 Antworten

Türban neyi örtüyor?

bak. ben türkce konusuyorum. laf sokup durma. ben bir konu actim. ve amacimi belirttim. ve verdigim cevaplarin hepsi ne düsündügümü anlatmak oldu. daha nasil anlatayim söylermisin?

ama insanlar pesin hükümlü olmayaversinler. o zaman isler degisiyor.

anladin mi? onlar beni anladiklari halde bunu yapiyor. maksat kavga olsun. puan alsinlar diye yapiyorlar.

sende bunu yapiyorsun anlasilan. ikide bir bana derdimi anlatamiyorum deme. eger türkcemden bunu anlamiyorsan sorunu kendinde ara. bende degil. yani sen bu gök kusagindaki 7 renkten sadece birini görüyorsun galiba. cünkü sirf benim yazdiklarimi görüyorsun.

benim düsünceme katilmalarini mi istedim??? hayir. ama düsüncemi anlayip öyle cevap vermelerini istiyorum. buna hakkim var.

0

Beitrag gepostet am 24.10.10, 17:13 @inci78 Nr.: 78 Antworten

Türban neyi örtüyor?

yoooo öyle bir beklentim yok. ben hircin bir insanda degilim. sadece benim hakkimda atip tutana benim öyle biri olmadigimi vurgulamaya calisiyorum.

neyse mac moduna girmem gerek. fener galatasaray maci baslamak üzere. sizlere iyi tartismalar.

puan toplamak icin baska forumlara yazin. bu konu baydi cünkü..

0

Beitrag gepostet am 24.10.10, 17:24 @inci78 Nr.: 79 Antworten

Türban neyi örtüyor?

hangi konuda egitecekmisim kendimi hanimefendi?

eger beni anlamakta güclük cekiyorsan benim sucum ne? sabahtan beri anlatmaya calisiyorum hala ayni yerdesin bakiyorum. bence sen kendini bir doktora göster. beynini bir ölctür. hala anlatamadigimi diyorsun cünkü. bu kadar aciklamayi bir esege yapsaydim o bile anlardi sen hala ayni fikirdesin.

bence sansini zorlama artik. yazma otur yerinde. baska konulari bulandir. yeterinde bulandirdin burayi.

haydi yallah.. evine evine

0

Beitrag gepostet am 25.10.10, 11:49 @__abuzittin__ Nr.: 80 Antworten

Türban neyi örtüyor?

hicte  gülesim yoktu ha kerdes   irandaki o  saci yari  acik olanlar zaten  zorla  örtülenler  hicmi dikkatinizi  cekmedi  orda  peceyle  gezen  insanlar   ayetin  yorumu  bellidir   emir  iki  türlü  olmaz  sana göre  bana göre degil yani  ülkemizde  islami yasayan  insanlar  en dogru sekilde   örtünü yorlardir   istisnalar  olabilir  irandaki  oldugu  gibi  insanlöarin  örtünme sekillerine  karismak  ahlaksizlik olsa gerek  12 veya  13  yasindan sonra  cocuklar   kendi kararlarini  kendileri  veriyor  o yasa kadar  cocuga  neyi  ögretirsen  onunla  hayatini  idame  ettirir  hic sahip  cikmassan günahin ana  baba üzerine  oldugu icin  yön vermek  zorundasin  saldim cayira  mevlem kayira  olmaz  hersey  yön vermeklede  bitmez tabi  ama  genede  bosuna  dünyaya  getirmiyoruz   insanliga   en faydali sekilde  yarari  olmasi lazim...

burda  bazilari  sacmalillöariyla  örtülenleri farkli yerlere  cekmeye calissada  sadece  kendilerinin egolarini  tatmin etmek icin  edepsizlik  yapiyorlar belki  binde bir  olacak  durumlar hakkinda  yorumlar  uzuyor  bilakis  her ikitaraf  icinde  de  vardir  hatasiz  kul  olmaz kul kendine  nekadar  hakim  olmaya  calisirsa  seytanda  okadar  onun pesinde  kosturur  cünki digerinin ayagi  heran  kayma durumunda  onunla  neden  ograsivesinki ...

akli  ve mantigi  olmayan insanlar  bu konularla  didinip duruyorlar vesselem ....

0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Türban neyi örtüyor?