27 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 24.10.10, 10:35 @hekimm Nr.: 41 Antworten

Türban neyi örtüyor?

ben dünden beri elestiriyorum da siz anlamakta güclük cekiyorsaniz bu benim sucum degil arkadasim..

ben türban üzerinden siyaset yapilmasin diye avaz avaz bagiriyorum.. ama arkadaslar nedense bunu din düsmanligina getirdi.

burda benim sucum yok.

0

Beitrag gepostet am 24.10.10, 10:39 @berdush Nr.: 42 Antworten

Türban neyi örtüyor?
basligi  acarken  ozaman  bunu  tiiye alarak  acman  gerekirdi   senin istedigin dogrultuda  cevap alman icin  ki  bu konu dalga gececek bir konuda degil  saci örtermis falan filan eger  bir insan  innmamissa  kara carsafada  girse  bunun  günahkar  olmadigi anlamina gelmez  niye  bukadar  uzaktan  bakiyoruzki   konulara  daha genis  persfektiften  bakilmiyor  anlamiyorum ...
0

Beitrag gepostet am 24.10.10, 10:39 @inci78 Nr.: 43 Antworten

Türban neyi örtüyor?

arkadasim,

soru acik. ben tepkiyi konuyu anlamayanlardan aldim. oysa konuyu anlayip iki satir ile cevap verenlerde oldu.

burda biri türban desin, isterse türbani savunsun, ama yine de tepki görür. cünkü insanlar konuyu okumadan, ne deniliyor diye anlamadan atiliyorlar konuya. tepki ordan doguyor. yoksa konuyu iyi inceleyip cevap vermek gerekiyor. mesela sizde anlamadiniz konuyu.

ben hic bir yazimda türbana karsi oldugumu yazmadim. iyi okuyun. eger ki var ise bana söyleyin..

o zaman haklilik cikacaktir ortaya

0

Beitrag gepostet am 24.10.10, 10:42 @dadasimgardas Nr.: 44 Antworten

Türban neyi örtüyor?

arkadasim.

soru gayet acik ve net. eger bundan türban düsmanligi, karsitligi veyahutta din düsmanligi cikariyorsaniz bu sizin probleminiz. benim degil..

eger siz "türban neyi örtüyor" lafindan birini asacaksaniz, birsey diyemem size. varin kendi düsüncenizle kalin.. yoksa ne türbana saldirdim ben, nede dine... ben konuyu anlamadan cevap yazmazdim sizler gibi

0

Beitrag gepostet am 24.10.10, 10:48 @dadasimgardas Nr.: 45 Antworten

Türban neyi örtüyor?
irandaki örtünmede de görüldüğü gibi sacların ön kızmı açık bırakılıyor yani daha çok göğüs kısmını artüyorlar acaba biz ayeti doğru ceviremiyormuuyuz ,yoksa bazı çevrelerin işinemi böyle geliyor .
0

Beitrag gepostet am 24.10.10, 10:53 @inci78 Nr.: 46 Antworten

Türban neyi örtüyor?

evet konu geldi dogru imana dayandi..

sevil arkadasinizin bana düsüncemden dolayi Pferd demesi dogru mu peki?? kaldiki ben bu konuyu onun icin acmadim. konuyu anlamadan cevap yazmasini bosverdim, bana hakaret etmesi mi gerekiyordu? önce baska nickle yazdigimi iddia etti. bende eger ki baska nickle yazdigimi ispat edersen ben serefsizim dedim.. ama arastirip bunun dogrulugunu ispat etmezsende terbiyesizsin dedim. bunu söylemek en dogal hakkim.. bir insana camur atmak kolay cünkü.

bir konu yüzünden onun bana düsman olmasi mi gerekiyor? kaldiki konuyu dahi anlamadan????

ya da ondan izin mi alacaktim konu acmak icin???

size gelince, sizin karsi oldugunuzu hic demedim. sadece konuyu iyice okumadan yaziyorsunuz dedim..

konunun icerigine gelince

iki gün evvel bir ögrenci bakana yumurta firlatti. bu ögrenci "türban neyi örtüyor" diye de bir pankart tasiyordu. yani artik cekin ellerinizi bu türbandan demek istiyor. is yapin. baska sorunlarla ugrasin diyor. birakin türbani artik demek istiyor....

yni bos degil benim kullandigim konu. ancak haber izlemeyenlerin bu konudan habersiz olmalari ve konuyu anlamadan cahilce saldirmalari normal mi sizce??

baydi bu konu artik. hala konu haricinde cevaplar yaziliyor. bu yüzden konuyu anlayanlara cevap verecegim..

tesekkürler

0

Beitrag gepostet am 24.10.10, 10:54 @sprinterr Nr.: 47 Antworten

Türban neyi örtüyor?
yakında doğumhanede bebekleri türbana sarıp çıkarırlarsa kimse şaşırmasın burası türkiye iktidarda olmanın orada kalmanın yolu nerden geçerse bunlar o yoldan geçer inanç falan hikaye.
0

Beitrag gepostet am 24.10.10, 10:55 @berdush Nr.: 48 Antworten

Türban neyi örtüyor?
konu imana falan dayanmadı imanın şartı belli islamın şartı belli yeni şartlar eklenirse orasını ben bilmeme uyan uyar uymayan kendi bacağından.
0

Beitrag gepostet am 24.10.10, 10:57 @hekimm Nr.: 49 Antworten

Türban neyi örtüyor?

hekimcigim,

o senin düsüncen. ama saygi duyarim. yine de arastirip yazmissin..

peki sana söyle sorayim? ben yazilarimda türban karsiti oldugumu mu anladin?? (okuduysan tabi)

ben hic yazimda türbana karsi oldugumu yazmadim ki. simdi türban karsitiymis gibi görünmemi normal görmemi mi istiyorsun?

eger kabullenmemi istiyorsan söyle..

0

Beitrag gepostet am 24.10.10, 11:00 @__abuzittin__ Nr.: 50 Antworten

Türban neyi örtüyor?

uyulsun uyulmasin...

konu bu degil arkadasim..

artik bu türban konusundan siyaset yapilmasin maksat..

0

Beitrag gepostet am 24.10.10, 11:15 @inci78 Nr.: 51 Antworten

Türban neyi örtüyor?

Tarih 23.10.10, 15:26 @bey0glu Nr.: 38

okumadiginizi iddia ediyorsam buna inanmaniz gerekiyordu...

okurmusunuz lütfen? 38 nci cevabi okurmusunuz? eger buna ragmen bana saldirida bulunuluyorsa civisi cikmistir bu memleketin

0

Beitrag gepostet am 24.10.10, 11:18 @hekimm Nr.: 52 Antworten

Türban neyi örtüyor?

sende oku hekimcigim..

Tarih 23.10.10, 15:26 @bey0glu Nr.: 38

yani konuyu ne sekilde acacagim benim bilecegim istir. kisinin konuyu anlamadan yazmasina neden karsi cikmiyorsun peki??

neden konuyu acan hatali oluyor? burda konuyu anlamadan cevap veren gökten zembil ile mi inmis??

anlamiyorum ya ben?

0

Beitrag gepostet am 24.10.10, 11:23 @berdush Nr.: 53 Antworten

Türban neyi örtüyor?
bunların elinden türbanı alısan neyle kandıracaklar samimi müslümanları?
0

Beitrag gepostet am 24.10.10, 11:25 @gizemli_prens Nr.: 54 Antworten

Türban neyi örtüyor?
bencede en ahmaklardan biride sensin dingil,terbiyeli ol ALLAHI kitabı alma azına yakışmıyor senin gibi bir sapığa sanal sapık
0

Beitrag gepostet am 24.10.10, 11:26 @gizemli_prens Nr.: 55 Antworten

Türban neyi örtüyor?

ah bende bunu bekliyordum zaten. birileri yazar, sonra ötekiler de onu korumaya gecer yazma der... onun oyununa alet olma der. ahmaklara cevap verme der. yazan kisi de bunu bekliyordur zaten. en azindan beni destekleyen birileri var diye...

böyle bir konu acililirmiymis.. sana göre acilmaz elbet. ama ahmak olan sensin. sabahtan beri bal kabagi gibi atlayanlara yazmaktan parmaklarim agridi. sende simdi yeni bir konu actin ve beni ahmak yaptin..

okumadan bir insani yermek hangi dine sigar bre ahmak.. birde allahin ismini zikr etmissin..

sen daha konuyu okumadan bana ahmak diyorsan helal olsun sana.. demek ki sen allahin sevgili bir kulusun. gayipten seyler görüyorsun demektir bu..

ahmak.

0

Beitrag gepostet am 24.10.10, 11:27 @hekimm Nr.: 56 Antworten

Türban neyi örtüyor?
tesekkür ederim hekimcigim sende allaha emanetsin
0

Beitrag gepostet am 24.10.10, 11:28 @berdush Nr.: 57 Antworten

Türban neyi örtüyor?
siyaset yapılmasın derken nerde yapılmasın forumdamı?
0

Beitrag gepostet am 24.10.10, 11:31 @inci78 Nr.: 58 Antworten

Türban neyi örtüyor?

mesela sizde cok gereksiz yazdiniz.. sizde baliklama atladiniz. ama sonunda anladiniz ne demek istedigimi??

size de soruyorum. suc sadece konuyu acanda mi? yoksa konuyu anlamadan yazandami?

neden kimse bunu dile getirmiyor?? yoksa pohpohlanmak cokmu daha güzel?? ya da ortaligi karistirmaya calismak? mesela siz su anda ortaligi karistirmaya calisiyorsunuz..

gereksiz yazmayin.. size önerim bu..

0

Beitrag gepostet am 24.10.10, 11:33 @__abuzittin__ Nr.: 59 Antworten

Türban neyi örtüyor?

forum tartisma platformudur.. burda herseyin yazilip tartisilmasi gerekliligine inaniyorum. ancak bilgi dahilinde oldugunda güzel sonuclar elde edilebilir..

ben türban siyaset aleti olmasin diyorum artik. gerci bunu tüm türkiye diyor. yoksa hersey tartismaya acik olmalidir bur forumda..

0

Beitrag gepostet am 24.10.10, 11:44 @inci78 Nr.: 60 Antworten

Türban neyi örtüyor?

haklisiniz..

bundan böyle sizden ve sevil hanimdan izin almadan yazi yazmam burda..

0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Türban neyi örtüyor?