|
|
|
Türban neyi örtüyor? |
Günümüz dünyasinda türban neyi örtüyor? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Türban neyi örtüyor? |
anlamadim sevil? cümleyi tekrar kurarmisiniz lütfen? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Türban neyi örtüyor? |
benim sordugum sorudan korktugumu mu anladin simdi sen arkadasim? verdigin cevap yine de farkli ama. tesekkürler |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Türban neyi örtüyor? |
sen aslinda benim ne demek istedigimi pekala kavradin. cevabini alayim var ise.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Türban neyi örtüyor? |
vallahi cok tesekkür ederim size.. sorumu anlamis ve güzel bir cevap vermissiniz. evet uzatmak mümkün ancak yine bazi dar kafali insanlar bunu cesitli yerlere cekecektir. basladilar bile hatta.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Türban neyi örtüyor? |
soru gayet acik hanimefendi. ama bu soruya verecek cavabiniz yoksa neden atilirsiniz öyle anlamis degilim. burda illa da sizin isteginiz dogrultuda mi konu acilmasi gerekiyor? puaninda da degilim. ancak konuyu dagitma lütfen.. soruyu ben sordum. cevabi ben neden vereyim. bir tartisma konusudur. varsa diyecek bir seyin söylersin. yoksa oturursun yerinde baska konulara cevap verirsin. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Türban neyi örtüyor? |
Kimine göre namusunu örtüyor, kimine göre sadece saclarini, kimine göre ciplakligini. bu yeterliydi kardesim. o kadar ileri gitmene gerek yoktu. yani ülkede ne olup olmadigini yazmissin. gerek yok. sadece basit iki cümle ile neyi örttügünü söyleyebilirdin. ne türban takandan korkarim ne de takmayandan. herkesin inancida kendine. benim yerime sen asilmayacaksin bacagindan.. ee o zaman korku ne diye??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Türban neyi örtüyor? |
ya neden üzerine aliniyorsun arkadasim? senin isminimi verdim dar kafalisin diye? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Türban neyi örtüyor? |
kardesim bende gayet nazik bicimde, eger cevap verebiliyorsan ver diyorum. ama senin amacin baska sanirim. cemal42 gercek örtünenlerei tenzih etmis ama sen ona laf söylüyorsun. amacin ne senin gercekten? sana söylenmis birsey mi var burda? yada sevilin türbani neyi örtüyor diye mi sordum??? nedir amacin senin anlamis degilim gercekten. soru cok basit cevapta cok basit. veremiyorsan baska konu cevapla. belliki puan icin cevapliyorsun konulari. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Türban neyi örtüyor? |
arkadasim günümüz dünyasinda türban gercekten farkli emeller icin kullaniliyor. anlatmak istedigim bu. ancak dedigin gibi kimisi bu isi yapip burda aklanmaya calisiyor. ama cevap verdigin zaman hoslarina gidiyor. puan topluyorlar. bak türban konusunda bile puan toplayacagim diye cevap veriyor arkadasimiz. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Türban neyi örtüyor? |
ey allahim. gecenlerde dogru düzgün yazdigimi ama beni tanimadigini söyleen sen degilmiydin? hani simdi bu düsüncen degistimi? ben ne diyorum sen ne diyorsun arkadasim? benim yazdiklarimla senin yazdiklarini tekrar okurmusun lütfen? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Türban neyi örtüyor? |
nr:18 Bu arada biz dar kafaliysak sen yada sizlerde genis kafali oluyorsunuz galiba??? burdaki sizlerde kelimesi kime söylenmis acaba? yoksa türkce farklilastimi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Türban neyi örtüyor? |
eger o nick in benim oldugunu savunuyorsan arastirip sormazsan en terbiyesiz insan sensin.. ama o nick benim ise de en serefsiz insan benim.. varmi baska duymak istedigin?? iki satir yazmaktan acizsin. hosuna gitmeyen birsey olunca da atiyorsun camuru. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Türban neyi örtüyor? |
oglumun maci vardi ara verdim yazmadim. türkcen güzel, güzelde yaziyorsun ama anlamakta güclük cekiyorsun. ben yazdigim yazida ne türban karsiti, nede türban taraftari oldugumu beyan etmedim arkadasim. ama nedense o güzel türkcene dayanip beni bir anda düsman ilan ettin. oysa türbanin neleri örttügünü sende pekala biliyorsun. ne yani? türbanin örttügü seyler yokmu dünyada? eger öyle düsünüyorsan diyecegim yok sana. güzel türkcenle kal derim sana. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Türban neyi örtüyor? |
benim sorumun provakatörlük oldugunu nerden cikariyorsun arkadasim sen? dünyamizda türbanin gizledigi naho$ olaylar yokmu diyorsun sen? ama simdi biz onlardan degiliz diyeceksin. zaten bende o konuyu hic ele almiyorum. ama sen nedense avukat rolü üstlendigin zaman asil provakatör sen oluyorsun. cünkü soruyu soran benim. sen ise bana soru soruyorsun. ben küfür etmedim camur atiyorsun. hic görmedigin bir kisi yazmazmi foruma? yada senden izin almasi mi gerek? ama simdi moda böyle zaten. hosuna gitmeyen bir cevap oldugunda hemen o kisinin iki nickle yazdigini savunuyorsun. yineliyorum. beni base den arastir. eger iki nickle yaziyorsan serefsiz diye forum topigi ac. ama eger sorusturup benim olmadigimi belirtmezsen ben yapacagim bunu... belki aklin basina gelir o zaman |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Türban neyi örtüyor? |
arkadasim hala ayni düsüncedesin. gecen gün gencin biri bir bakana yumurta firlatti. sanirim bu haberden haberdarsin. ama asil önemli olan o gencin tuttugu pankart.. pankartta aynen bu yaziyordu. "türban neyi örtüyor" yani günümüz dünyasinda türban üzerinden yürütülen politikanin artik milletin burnunun ucuna kadar geldigini vurgulamak istedim. yeter demenin zamani geldi. birakilsin türban üzerinden politika yürütmeyi. yani günümüz elit insanlarinin istedikleri herseyi yapip, halki türban ile uyutmalarina son verilmesini istiyorum. iste budur yazimin amaci. siz ise konuyu saptirmak icin elinizden geleni yaptiniz. oysa türbanin örttügü cok sey var. sen yok diyorsan diyecek lafim kalmaz. verdigin örnekler de güzel. ama hepsi konunun disinda olan seylerdir. ama dogrudur. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Türban neyi örtüyor? |
türban kerizliği örtüyor. bir keresinde türbanlı bir doktor ile çıkıyordum. hatun amerikada uzmanlık almış ama çözemedim gitti. yatakyatken bile türbenını açmazdı. sonunda "bunun saçında bir sorun var, onun için çıkartmıyor" diye düşünerek, uyurken türbanını söktüm. saçında bir sorun yoktu. sorun saçın altındaki beyindeymiş. cahil diyemezsiniz hatun uzman doktor. ben adını koyamadım bunun siz koyun bakalım koyabilirseniz. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Türban neyi örtüyor? |
türban kerizliği örtüyor. bir keresinde türbanlı bir doktor ile çıkıyordum. hatun amerikada uzmanlık almış ama çözemedim gitti. yatakyatken bile türbenını açmazdı. sonunda "bunun saçında bir sorun var, onun için çıkartmıyor" diye düşünerek, uyurken türbanını söktüm. saçında bir sorun yoktu. sorun saçın altındaki beyindeymiş. cahil diyemezsiniz hatun uzman doktor. ben adını koyamadım bunun siz koyun bakalım koyabilirseniz. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Türban neyi örtüyor? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Türban neyi örtüyor? |
yok. gerçek bir olay |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!