SELAMIN ALEYKÜM
Bu başörtüsü gündemde bir konu iken,bu thread açma geregi gördüm..
Bazı insanların görüşü bana yanlış geliyor,acaba benmi yanlışım bu konularda.bununla ilgili akıl verişi yapmak istiyorum sizinle,lütfen bilgili bilen arkadaşlarımızın yorumlarını bekliyorum...
şimdi başını kapatan bazı bayanların yorumlarını paylaşayım sizlerle,cumhuriyet kadını,anadolu kadınıyız gibi cümleler kullananlar var....
birde bazıları yerine göre kapatıyoruz diyor,nasıl birşey anlamadım,yani sadece mezarlıklarda ve cenazelerde kapatıyoruz diyor....
Bazılarıda tam müslümanım diyor ben.ondan kapatıyorum..
bazı kendini bilmezler de afedersiniz bilmezler diye hitap ediyorum,Allah açok şükür bizim egitim seviyemiz çok iyi o yüzden o kadar aptal degiliz başımızı kapatacak kadar....
sizin verdigin yorumlarla bende kendi düşüncelerimi sizlerle paylaşacagım...
Benim kendi düşüncelerim degil,kuzum bunlar baazı ların görüşlerini yazdım buraya.
benim de ANNEM in başı kapalı idi,namazında birisi idi,ALLAH mekanını cenet etsin.annem üni terk bir kadındı bazıları diyorki,Allah aşükür biz cahil degiliz başımızı kapatmıyoruz diyor.bu zoruma gitti benim.başını kapatan cahilmi oluyor...?
ALLAH razı olsun..herkesin mekanı cennet olsun..
Bunu bi anlasam ebrar ım.şimdi benim yaşadıgım yerde başı kapalı olanlara öcü gibi baknılıyor çok ayıp ya burda baldırı acık gezınmek marifet gibi geznlere laf edilmiyorda bu başı kapalılara laf edilmesi bence cok yanlış..
Özgür bir ülkede yaşıyoruz ama sözde...
ne alakasi var cahillikle
öyle kapalilar taniyorumki
bizden daha kültürlüler.
ben kapali arkadaslarimi taktir ediyorum, sayet usulunce kapaniyorlarsa.
bu resim kac yüzyillik?
ozamanda tipsizdin,simdide tipsizsin