112 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 16.10.10, 23:45 Nr.: 1 Antworten

Neden hep almanyadaki Türkleri kolay dolandırıyorlar?
çantayı kapıp almanyaya giden çuvalla para toplayıp geliyor. bu adamlar niye bu kadar saflar. yıllardır kaz gibi yolunduklarını anlayamıyorlarmı?
0

Beitrag gepostet am 16.10.10, 23:47 @teyyare06 Nr.: 2 Antworten

din adına istediğini yap, herifler uyanamıyorki...
0

Beitrag gepostet am 16.10.10, 23:53 @volkan74hh Nr.: 3 Antworten

sömürülmesinler efendim...uyansınlar artık
0

Beitrag gepostet am 17.10.10, 00:07 @sprinter Nr.: 4 Antworten

istanbulun denizi, alamancıların kerizi bitmez
0

Beitrag gepostet am 17.10.10, 00:09 @sprinter Nr.: 5 Antworten

cennetde köşebaşı satılık arsa var. 100 dolara  gönderene tapu hazır. Peygambere yakın olmak isteyen parasını hazırlasın ))
0

Beitrag gepostet am 17.10.10, 00:10 @sprinter Nr.: 6 Antworten

almanyada savcı var, bizde imancı. iki sene geçti hala KERİZ FENERİ davasını açamadık
0

Beitrag gepostet am 17.10.10, 11:07 @teyyare06 Nr.: 7 Antworten

İnanç Sömürüsü  yapıyorlar ,

Yurt dışındaki Türk milleti vatanlarını cidden özlüyorlar , bunu bilen  simsarlar  hassas duygularını gıdıkladımı iş tamamdır.

nasıl bi dilenci  gördüğümüzde  hemen yardım etmek isteriz ve ederizde 

Yurt dışında yaşayanlarda  Bunlar Dindar insanlar ,  ve sundukları getiride hayli ciddi deyip kazanç sağlayacaklar diye o dindar gördükleri paravan  şirketlere yatırıyorlar.

sonra kandırıldıkkkk feryat figanları çıkıyor.

-----
Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür...
0

Beitrag gepostet am 17.10.10, 11:09 @teyyare06 Nr.: 8 Antworten

Bu konuyla ilgili birde şu yapılıyor.

Yurt dışındaki vatandaş  parasını yatırırken etrafındakilerden duyarak gidip yatırıyor , tabi ne yatırdığı   paravan şirket duman olduğu zaman ortaya çıkıyor.

feryat figan seslerinden sonra  yatırdıkları Nakitin meblağı ortaya çıkıyor.

-----
0

Beitrag gepostet am 17.10.10, 11:15 @sevil_1980 Nr.: 9 Antworten

Yook yoook  yanlış değerlendirme bu

Sizi dolandıran yine orda yaşayan vatandaşlarımızın içinden çıkıyor.

.....

( aramızda kalsın )

Sen ne kadar kaptırdın bakayım

-----
0

Beitrag gepostet am 17.10.10, 11:19 @volkan74hh Nr.: 10 Antworten

hihi:

ben bir vatandaşımızın aynı şeklde üç defa para yatırdığını biliyorum , üçündede elde sıfır kaldı.

şu an bilmiyorum  ama yine  yatırım  yapmak için birilerini arıyodur  hangisi daha çok kar ortaklığı yapacak diye inceliyodur

-----
0

Beitrag gepostet am 17.10.10, 11:32 @sevil_1980 Nr.: 11 Antworten

Finansal hareketlerde  vaadlerde bulunuluyor , ve  yatırımcıya cazip teklifler sunuluyor.

Tabi risk faktöründen  hiç bahsedilmiyor yada risk fakörünü süsleyip paketi satıyorlar.

Kazanç sağlayacam diyen yatırımcı havada uçuyor çünki iyi bi gelir getirisi var.

bu söylediğin biraz arabesk kaçtı   Vatandaşıda olsa ona TAVUK gibi bakıyorlar. 

artı ticarette risk vardır paravan ticarette yüzde yüze yakın risk vardır.

Güvenli Finansal yatırım şirketleri varken Sade vatandaşta kaşınmasın be

-----
0

Beitrag gepostet am 17.10.10, 11:44 @sevil_1980 Nr.: 12 Antworten

Almanlar insan değilmi , onlarda kandırılabilir.

Almanda kazan sağlayacam beklentisi içinde olunca oda elindeki nakiti yatırır.

Mantaliteleri farklı olsada onlarında beklenti içinde oldukları bir gerçek.

-----
0

Beitrag gepostet am 17.10.10, 11:50 @sevil_1980 Nr.: 13 Antworten

Sevil Finansal Yatırımcı aynı bu resimdeki gibidir yutmak'tır gayesi

-----
0

Beitrag gepostet am 17.10.10, 12:01 @sevil_1980 Nr.: 14 Antworten

Hee  Meslek sırrı söylenmez

Ya ben forum konusundan anladığıma cevap verdim.

Seninde bu konuda sorduğunu düşündüm.

-----
0

Beitrag gepostet am 17.10.10, 12:17 @sevil_1980 Nr.: 15 Antworten

Eşine Dostuna Haber Ver...

Gurbetçileri cep mesajla dolandırıyorlar

Merkezinin Bulgaristan olduğu ifade edilen bir şebeke, Avrupalı Türkleri telefon yoluyla dolandırmak için yine devrede. 'Slm ben sevi rica etsem....' şeklinde gelen mesajlar birçok gurbetçinin aile hayatını dahi bozdu.

-----
0

Beitrag gepostet am 17.10.10, 19:18 @sevil_1980 Nr.: 16 Antworten

OLAYIN ÖZÜ BAŞKADIR. 50 yıl önce ülkemizin ayak takımını işçi diye alamanyaya yolladık. 

adamlar eğitimsiz...

ne almana uydular ne de çağa...

30-40-50 yıl sonra bile adamlar hala 50 yıl öncesindeki gibiydiler..

alamanlar bunlara YABANCI dedi..  biz ALAMANCI dedik..

ne alamana yaranabildiler, ne türke..

bunu çok iyi degerlendiren DİNCİLER, Allah-Muhammet diyerek bu garibanlara damardan girdi.

üstüne de bu geri kalmış amcaların hırs ve tamahları eklenince, yüksek oranda kar payı (%30-60) gibi mavallara kanıverdiler..

öyle ya, bu sayede hem bu dünyayı hem de öteki dünyayı kazanacaktılar..

sonuç: ;ÜÇÜN BİRİ KALDI ELLERİNDE. 

Şimdi sııp suyunu içiyor ve hala uyanamıyorlar. Belki cennette hala boş yer vardır...
0

Beitrag gepostet am 17.10.10, 19:30 @aksiyon Nr.: 17 Antworten

Tam Noktaya Bastin be aksiyon

Uzak Yerde Bir Ülke Var Yaklisik 50 Yildir Dolandirilip Duruyorlar Hala Uyanmiyor Milyonlarca Kerizler Sihirli Kelime DİN-İMAN-TÜRBAN Dedinmi Kerizler Baliklama Daliyorlar Tabii Olanda Ceplerindeki Son Meteliklere Oluyor Gariban Kerizler 50 Yildir Bir Belini Dogrultamadi Gitti..

Almanyaya Bakiyorsun Japonyaya Bakiyorsun Bunlar Bizden Genc Ama Halki KERIZ Olmadigi Icin DİN-İMAN-TÜRBAN Palavrasina Pek Inanmiyorlar Inanmadiklari Icinde Hepsinin REFAH Seviyesi Kat Kat Yüzsek TÜRKIYE Ise Masallah Bildim Bileli 80 Yildir YOKSULLUK Ile Mucadele Ediliyor Ama Bizim KERIZ lere Hani Reklam Varya Vodofonun KIRMIZI Diyor Bunlarada DİN-İMAN-TÜRBAN Diyorsun Hemen Kapaniyorlar Yere..

Be Keriz Almanyaya Bak Be Enayi Japonyaya Bak Ve Nasil DOLANDIRILDIGINI Anla..

Yabanci Siyasetci Siz Icerden Biz Disardan Türkiyenin Ekonomisini Yiyoruz Yiye Bitmiyor Diyor Bizim Kerizler Ama Hala Ayni Türküyü Cagiriyor..

Gurbetcileri Dolandirildi Diye Enayi Görenlerin Her Biri hala dolandırıldıklarını BİLE KAVRAYAMADIKLARI İÇİN SONUÇTA KALKIP AŞAĞIDAKİ GİBİ YAZABİLİYORLAR. ALLAH BUNLARA AKIL VERSİN. AMİN

Tam Noktaya Bastim Sevil..

Uzak Yerde Bir Ülke Var Yaklisik 80 Yildir Dolandirilip Duruyorlar Hala Uyanmiyor Milyonlarca Kerizler Sihirli Kelime LAIKLIK Ve KEMALIZM Dedinmi Kerizler Baliklama Daliyorlar Tabii Olanda Ceplerindeki Son Meteliklere Oluyor Gariban Kerizler 80 Yildir Bir Belini Dogrultamadi Gitti..

Almanyaya Bakiyorsun Japonyaya Bakiyorsun Bunlar Bizden Genc Ama Halki KERIZ Olmadigi Icin LAIKLIK Palavrasina Pek Inanmiyorlar Inanmadiklari Icinde Hepsinin REFAH Seviyesi Kat Kat Yüzsek TÜRKIYE Ise Masallah Bildim Bileli 80 Yildir YOKSULLUK Ile Mucadele Ediliyor Ama Bizim KERIZ lere Hani Reklam Varya Vodofonun KIRMIZI Diyor Bunlarada LAIKLIK Diyorsun Hemen Kapaniyorlar Yere..

Be Keriz Almanyaya Bak Be Enayi Japonyaya Bak Ve Nasil DOLANDIRILDIGINI Anla..

Yabanci Siyasetci Siz Icerden Biz Disardan Türkiyenin Ekonomisini Yiyoruz Yiye Bitmiyor Diyor Bizim Kerizler Ama Hala Ayni Türküyü Cagiriyor..

Gurbetcileri Dolandirildi Diye Enayi Görenlerin Her Biri 10 Basar LAIK KERIZLER..
0

Beitrag gepostet am 18.10.10, 11:35 @ceset13 Nr.: 18 Antworten

BÜYÜTMEK İÇİN TIKLAYIN

Kerizler her zaman her yerde vardir, bunlari müslüman kesim olarak adlandirmak yanlisdir, dolandiricilarda müslüman olamaz, ancak Münafik olabilirler!!

Yukardaki Titan saadet zincirine bakilirsa dünyanin bir cok ülkesinde insanlar dolandirilmistir, üstelik en yakinindan, dostu tarafindan. Ve insanlarin kerizligi aslinda acgözlülü yüzündendir. Kimse müslüman oldugu icin buralara parasini yatirmadi, en büyük etken %30 kar payiydi.

0

Beitrag gepostet am 18.10.10, 12:03 @ceset13 Nr.: 19 Antworten

ben sevilin ne demek istedigini anladim galiba. Biz almancilar burda öyle güvenli bir sistem icindeyizki, öyle kolay kolay bizi kimse dolandirmaya kalkismiyor. Bu sebeptende biraz saf kaliyoruz bu konularda.
Türkiyedeki insanlar sürekli dolandirildiklari icin gözlerini dört acmak zorunda kaliyorlar, sürekli tetikte oluyorlar ve insanlara güvenmiyorlar.
Burada insanlar dolandiriciliktan gecinmiyorlar onun icinde insanlik daha ön planda oluyor tabi güvende.
0

Beitrag gepostet am 18.10.10, 12:39 @teyyare06 Nr.: 20 Antworten

Türkiye de yediginiz kaziklari neden anlatmiyosunuz..hemde bile bile nereye gittigini bile bile yediginiz kaziklari..okullar baslarken verdiginiz bagislari  okul kayit paralarini ve daha aklima gelmeyen nicelerini..burdakileri kandiriyolar hic olmazsa aldatiyolar..ama ya türkiyedekiler bilerek veriyolar dolandiricilara hemde kuzu kuzu..hem ne bu almanyadaki türkleri asagilama sevdasi?rahatsizliginiz ne ?
-----
Ululuk isteyen töreden ayrilmasin !!
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Neden hep almanyadaki Türkleri kolay do...