|
|
|
tesetür |
sizleri muhatap alanda olmadi sadece. gercek tesettürlü bayanlara da bir lafim yok. ama bu koydugum resimdekine benzeyen cok bayan var. hatta burda TB de bile. geceleri sabahlayan tesettürlü hanimlarimiz var. bence cok bos konusuyorsunuz. gözünüzü acin az biraz. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tesetür |
ben hangi konuda bos konusuyormusum ? Siz hangi arastirmaya dayanarak örtünenlerin %80 o tarz (yani basörtülü ve mini etekli) giyindigini söylüyorsunuz. Siz nerde yasiyorsunuz... anlamadimki... bir insan nasil bu kadar sacma ve dayaniksiz bir görüs ortaya koyar!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tesetür |
siz simdi tesettürlü bayanlarin mahallelerde acik olan hanimlara baski yapmadiklarini mi ima ediyorsunuz? siz simdi sadece benim koydugum resim ile ilgilimi konusuyorsunuz? siz simdi her kapali hanimin icinin tamamen tesettüre layik oldugunu mu düsünüyorsunuz? ben, kocasi yan odada yatarken telefonsex yapan tesettürlü bayan biliyorum mesela. baska insanlarla bulusan tesettürlü bayanlar biliyorum mesela.... taaa köln sehrinden frankfurt sehrine sirf cinsel istekleri icin gelen gencecik tesettürlü kizlari biliyorum mesela. ve bunlar tesettürlü. haa simdi diyeceksin ki bunlar diger tesettürlü kisileri baglamaz.. evet baglamaz. zaten bende gercekten tesettüre giren hanimlari ayri tutuyorum. ama bunlar %20 dolaylarini asmaz hanimefendi. yani kapananlarin %80 i sahte. ama sen cok cahilsin ki bu düsüncemi "kafasi kapali ama mini etekli" diye anlamissin... mesela senin esin varmi? esinin haberi dogrultusunda mi yaziyorsun millete? ve gercekten tesettürlü isen bu yaptiginin dogrulugu tartisilir. sen ve senin gibi bir cok bayan burada gercekleri oynamiyor. eger tesettürlü iseniz, bunu uygulayin. basa bez baglamakla tesettürlü olunmuyor. anlasildimi acaba?? sen bence de beni kaale alma. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tesetür |
Arkadasin yarasi var sanirim...bir iki tecrübe ile ülkenin yüzde 90nini dinden imandan cikardi....yaziklar olsun. bu sizin yaziniz. ve siz insallah tesettüre gireceksiniz... ne zaman gireceksiniz? yasiniz 40 i gectikten sonra mi? yoksa daha fingirdesecek zamaniniz mi var?? neler sacmaliyorsunuz allah askina? bir iki tecrübe ile millet imandan cikmaz. ama sizin sarfettiginiz sözler benim hakliligimi gösteriyor. ama daha siz tesettüre gireceksiniz..... ama daha gireceksiniz.. ne zaman? söyleyin allah askina ne zaman gireceksiniz?? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tesetür |
iki kelime cevap verecek kadar acizsiniz. ve kaldiki savundugunuz sey hakkinda da bir bilgiye sahip degilsiniz. asil ahkam kesen sensin. allah kismet edersen tesettüre girdiginde de seninde üstün mekke altin paris olacak kesin. cünkü bu gibi seyleri pervasizca savunuyorsun. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tesetür |
HOPLA ZIPLA eller havaya !
Kardes sen karsindaki insanlara KAPALI olmadigi icinmi KAFIR diyorsun ! Pekala islam dininde ne buyuruyor INSANLARI YARGILAMAK sanami düsmüs ! KAFIR DEDIGIN vakit kendin KAFIR olursun.
herneyse BASI ACIK KAPALI fark etmez , Basi Kapanicak diyorsunuz pekala öyleyse neden Acik baslilara MAL gibi bakiyorsunuz ! okadar Müslümansiniz diyemi budami DINIMIZDE yaziyor . sen bence ÖNCE MÜSLÜMAN OL ! karsindaki bayanlara KAPANICAKSIN deme ilk önce kendi GÖZÜNÜ kapat ! senin gözlerinin yüzünden KADINLARMI KAPANICAK ! sen nerdesin IRANDAMISIN ozaman IRANCA ol , buraya TÜRKIYE CUMHURIYETI Asya cocuklarinin Kurallari gecerli . Oguzlar, Cengizler, bir kalkarsa bu TOPRAK size ufak gelir.
TÜRKLER ARAP DEGILDIR ASYALIDIR !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tesetür |
arkadasim ben kimseye kafir demedim ha$a.. kaldiki süs icin kapanan kisilere karsi oldugumu yaziyorum sabahtan beri. ama insanlar beni yanlis anliyor. benim savundugum düsüncem, kapali olan cogu bayanin gercekten inanarak kapanmadigidir. sen benim düsüncelerimi okumadan cevap vermissin. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tesetür |
Bu Teyzeyi izle ve dinle ne diyor . bu teyze kurtulus savasini yasayanlardan biri . ATATÜRKCE büyüyen biri . |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tesetür |
yanlis anlamisim ÖZÜR dilerim .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tesetür |
  selamunaleyküm arkadasim tebrik ediyorum ve tsk ediyorum böyle bir konuya deyindi icinnn........... ----- BEYAZ GÜLÜM SÖZÜMÜ TUTUMU BILLLL |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tesetür |
D arkadasim. eger sen benim amacimi anlamis olsaydin benimle bu sekilde konusmazdin. ama anliyorum ki sen ne serdiledigimi ve ne söylemek istedigimi anlamamissin bile. benim koydugum resim, tüm kapananlarin bu sekilde oldugunu vurgulamak icin degil, ama bu düsüncede kapanan insanlarimizin da oldugunu vurgulamak icindi... (bak nisa 70 e yazdigima... oda ayni sekilde anlamis) senin kapasiten bu kadar iste. ve benim ne demek istedigimi anlamadan ahkam kestin. cehenneme bile yolladin. ve birde "bende kapanacagim" yazmissin. bu düsüncede kalmasin dedim sana. hemen simdi.. yarin kapan. yani bekleme 40 yasini. Hz. Muhammed der ki, 40 indan sonra müslüman olan benden degildir. 40 i ni gecirme. hemen yarin kapan. ama eminim ki sende kapandiginda bu düsüncede olacaksin. cünkü sabahtan aksama kadar burda onunla bununla yazisiyorsun. bu yüzden üstün mekke altin paris yakistirmasi yaptim sana.. neyse arkadasim sende beni kaale alma. sizin gibi kulaklarindan zeka fiskiran insanlarla yazismak beni bozar. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tesetür |
helal canim yaa otuturmusun yinee............ yürü kim tutar senii ----- BEYAZ GÜLÜM SÖZÜMÜ TUTUMU BILLLL |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tesetür |
valla arkadasim ben ilk defa yaziyorum. konu hosuma gitti. öylesine yazdim. maksadim vote lenmek degil. kaldiki ben vote nin ne oldugunu da bilmem. benim koydugum resimde sergilemis oldugum kapanis seklinde olan bazi bayanlarimizin avukatimisin? bu konu neden seni o kadar gerdi ki? vote her ne ise beni votelemeyin arkadaslar. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tesetür |
biliyorum bilmezmiyim gulendami iyi bilirim.......... cok guzel bir konu aktarmis formaa aktarmasinda aktarmisda ........ne yaziki bur konuda bile anasilmayanlar olmus vay bizim.... halimize ALLAH yardimcimiz olsun ins aminnn ----- BEYAZ GÜLÜM SÖZÜMÜ TUTUMU BILLLL |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tesetür |
merhaba ben size katılıyorum fakat tek aktılmadıgım nokta konusmasını bilmeyen saçmalayan insanları muhattap alıp cevap vermeniz o insanlar cevap almayı haketmıyorlar çünkü unutmayalımkı kişiyi elbisesine göre karşılarlar fakat ugurlarkende bilgisine göre ugurlarlar eşeğe altın semer vursanız eşek herzamankı eşektir dolayısıyla insan kapansada açılsada önce beynını açıp kapatmasını bilecek ee beyin yoksa yapacak bişeyde yok bana göre saygılarımla canocan............ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tesetür |
arkadasim senin aktardin resmin tesetürle uzaktan............yakindan alkasi yok o resim teseture düsman olanlarin isdir sizler böylelerinin tuzana düsmeyin böyle bir sacmalik olurmu senceee ----- BEYAZ GÜLÜM SÖZÜMÜ TUTUMU BILLLL |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tesetür |
tesettürün bu sekilde olmadigini sabahtan beri vurgulamaya calisiyorum. ama arkadaslar hemen atladilar. hatta biri bunun bacim oldugunu söyledi. ama ne yazikki bu düsüncede olanlar var. yani illa kafasini kapatip mini etek giymesi gerekmiyor insanin. düsüncede bu sekilde olan bayan yokmu sizce? ama zaten ben gercekten kapanan bayanlari ayri tuttum. ama kime inandirirsin ki. saldirdilar avukatlar. sanki böyle saldirmakla birseylerin degisecegini saniyorlar. oysa bu sekilde düsünen insan cogunlukta. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tesetür |
valla bende cok sevdim bu resmi. ama estetik bakimdan sadece. düsünce olarak hos degil |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tesetür |
arkadasim bence sen birine yaranmaya calisiyorsun. yoksa avukatlik yapmazdin öyle. at izi, it izi ne ise sen onlari iyi biliyorsun da yaziyorsun galiba. söyle simdi bana kime yamanmaya calisiyorsun? |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!