64 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 08.10.10, 14:15 Nr.: 1 Antworten

işte yeni nesil çoçuk!

Hep eleştiririz.günümüzün çoçukları filan diye bunu herkes yapıyor.inkar etmeyelim,azcık iyi yönlerinide bakalım nedersiniz?

Bugün cuma mübarek günlerden birisi,ALLAH herkesin dualarını kabul eylesin amin...

bu konuyu özelikle bugune seçtim ki cuma olması sebebiyle.herkes namazdan döndü,izlemenizi tavsiye ederim...

-----
SAYGILAR BERKO
0

Beitrag gepostet am 08.10.10, 14:17 @berkant09 Nr.: 2 Antworten

işte yeni nesil çoçuk!

-----
SAYGILAR BERKO
0

Beitrag gepostet am 09.10.10, 20:06 @melbayrak Nr.: 3 Antworten

işte yeni nesil çoçuk!

Haklısn hemde sonuna kadar,bu konu ilgi görmedi.aile ve kültür oldugu.için sanırm.

ben evlatlarımızı iyi yetiştiriyorum diyenleri gördüm,herkes gibi.ama biride çıkıp demedi ben yeteri saygıyı,sevgiyi vermiyorum.benim evladım yarın öbürgün topluma faydalı olamıcak demiyorlar.

bir cocuk hata yaptımı şiddet hemen yaparız.birde eski mahhelemdeki cocukların babası hep küfür,alkol ve sigaralarındanda tatırıyordu. ögretiyordu,bunları güzel birşeymiş gibide kahkalar içinde yapmaları.

birde bu video daki izledigim cocuklara bakıyorum. bu küfür,alkol,sigara yerine dinimizi ögretiyorlar kücük yaşda ki çoçuklarada bence bunlar ögretilmeli...

-----
SAYGILAR BERKO
0

Beitrag gepostet am 09.10.10, 20:12 @psycho Nr.: 4 Antworten

işte yeni nesil çoçuk!

Haksızsın sana katılmıyorum.tabiki çoçuklugunu yaşıyacak ona lafım yok.günde 30 dakika dinimize ayırtması ailesinin.çoçuklugunu yaşamıyacakmı anlamına geliyor.

bir yetişkin insan bile kıldıgı namaz dakıkalarını toplarsan ne kadar az bir zaman aldıgını görceksin. 24 saat olarak hesaplama 12 saat olarak hesapla aynı sonucu alacaksın..

psycho görüşlerini belirtin,saygı duyuyorum.degerli görüşlerin için tşk ederim..

-----
SAYGILAR BERKO
0

Beitrag gepostet am 09.10.10, 20:21 @psycho Nr.: 5 Antworten

işte yeni nesil çoçuk!

Hayır önce eleştirinden başladım. birşeyleri ben de yanlış yapabilirm ben 4,4 lük birisi degilim.

sana katıldıgım konu şu psycho bazıları abartıyor,dinimizde onları bende sevmiyorum. ama 25 yaşına gelmiş ne insanlarımız var herşeyi biliyor bir dua bile bilmeyen insanlarımız var,ben onları yadırgamıyorum.sadece üzülüyorum aileri ögretmedi diye.. 

-----
SAYGILAR BERKO
0

Beitrag gepostet am 09.10.10, 20:32 @psycho Nr.: 6 Antworten

işte yeni nesil çoçuk!

Tşk ederim yorumlarınızdan dolayı.yanlış gördügünüzü söylediniz bende size katılıyorum.

eleştirnizi yaptınız.bende saygı duydum...

siz ve arkadaşlarınız ile sohbetinizi lütfen burada yapmayınız.tebrik edin başka yerde kendinizi...

saygılar tekrardan ve tşk ederim yorumlarınız için...

-----
SAYGILAR BERKO
0

Beitrag gepostet am 10.10.10, 15:23 @selma_1974 Nr.: 7 Antworten

işte yeni nesil çoçuk!

Saygılar arkadaşıma,ben çok tşk ederim...

Beni anlayanların ve sevenlerim çogunlukta ve dinini,saygısını,kültürlü olmaları beni çok mutlu ediyor...Anlatımım daha içerikli ve açıklamalı olabilirdi.sadece kısa kesmişim ve tam ne anlatmak istedigimi bazı kesimler ,anlamıyor o yüzden onlarıda düşünmem gerekiyor.daha net anlaşır yapabılırdım.orada hatalıyım.ve o güzel yazdıklarını paylaşmak istiyorum tekrar...

Yüce-Rabbimizden tüm müsülmanlarin neslileri Rasullah ( Allah 'in selat ve selami onun üzerine olsun)!! ümmetinden son nefesini verenek kadar  olsun !!

-----
SAYGILAR BERKO
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

işte yeni nesil çoçuk!