|
|
|
Zina suç olmalı mı? |
Merhaba arkadaşlar degerli görüşlerinizi bekliyorum..
Aslında zina suç olsa iyi olur ancak bu devirde, zinayı seç kabul edersek inanın gizli fuhuşun önü alınmaz, daha kötü sonuçlar doğabilir. Tecavüzler artabilir. Kontrol altında tutmak daha iyidir, hele bu devirde! ----- insan sevdiğini bırakmaz, sevmek bırakır insanı |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zina suç olmalı mı? |
  Sen çok yaşa emi..bide böyle düşün bence tv de o kadar yayın insanlarımızı zinaya teşvik ederken suç olsa kaç yazar... ----- insan sevdiğini bırakmaz, sevmek bırakır insanı |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zina suç olmalı mı? |
öncelikle tşk edeiyorum ydınlatıcı mesajlar verdin ben sondan başlamak istyorum cevplarından. tv demişken o kast ettigin diziler birde reyting rekorlarıkırıyor hayret ediyorum yokşununla yatmış yok nunula yatmış filan diye heryerdekonusulıyor genc kız kardeşlerimiziçi kötü örnek oldugunun inancındayım.. zinayı suç olarak kabul etmiyen ahlaki dini sorunları vardır.... ----- insan sevdiğini bırakmaz, sevmek bırakır insanı |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zina suç olmalı mı? |
Dinen zaten suç kanunda da suç biliyorum zina başka şey fuhuş başka şey mi karışık bir durum bu... ----- insan sevdiğini bırakmaz, sevmek bırakır insanı |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zina suç olmalı mı? |
o yönünü hiç düşünemedim çok haklısın kar ediyorlar birde.. ----- insan sevdiğini bırakmaz, sevmek bırakır insanı |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zina suç olmalı mı? |
evet seda sayan ı cogu kez kahvaltı yaptıgım,restaurant larda izleme şansım oldu,oradakiizleyiciler yapışmış tv ye içine düşecekler öylebir ortam vardiki o arada yan masada iki genckız vardı seda sayankonuguyladiyolok halindeydi konuguna sor sordu. sizce kim sexy erkekdir kenan imirzalıogumu yoksa polat alemdarmıdiye..yan masadikızlar birden hafif tebessüm edereksen osaydın hangisinle birlikte olursa diye soru yöenltiller ve hayret içerisinde kaldım seda sayanı sevmiyorumo gunden beriçok kötüörnek biri bence.. ----- insan sevdiğini bırakmaz, sevmek bırakır insanı |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zina suç olmalı mı? |
bende seninle aynı fikirde degilim.. ----- insan sevdiğini bırakmaz, sevmek bırakır insanı |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zina suç olmalı mı? |
haklısın arkadaşım önemli olan saygı ayrca tşk ederim çokkibar bir arkadaşsın.. ----- insan sevdiğini bırakmaz, sevmek bırakır insanı |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zina suç olmalı mı? |
Bu ülkede her şey suç oluyor da nedense yalnız Allah'ın yasakladığı şeyler suç olmuyor.Bu ülkede inananlar mahkum inanmayanlar özgür oluyor.Aynı Peygamber Efendimiz Hz Muhammed (sav)'in Mekke'de İslam'ı yaymaya çalıştığı ilk dönemdeki gibi... ----- insan sevdiğini bırakmaz, sevmek bırakır insanı |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zina suç olmalı mı? |
evet aynı dönemi yaşamaktayız haklısn.. ----- insan sevdiğini bırakmaz, sevmek bırakır insanı |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zina suç olmalı mı? |
vah vah yoksa vay vay mı desem kerhaneler ne olacak şimdide bunu tartışıyoruz. ----- insan sevdiğini bırakmaz, sevmek bırakır insanı |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zina suç olmalı mı? |
haklısn en büyük kabadayı efendi saygılı olandır .. ----- insan sevdiğini bırakmaz, sevmek bırakır insanı |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zina suç olmalı mı? |
şimdi kardeşim bu devirde ahlak poliside olmalı ahlak mahkemeside bu devirde bırak zinayı kimin eli kimin cebinde belli degil şimdilerde bide babasız bebek dogurma modası çıktı zina yapanlar ister erkek ister kadın en agır hapis cezaları üstüne bide bütün malvarlıkları ellerinden alınsın derim... ----- insan sevdiğini bırakmaz, sevmek bırakır insanı |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zina suç olmalı mı? |
bencede topluma kazandırmalıyız namuslu iş yapmalarına yardımcı olmalıyız cogu erkekler namusdan bhseder gider kendisi başkasıyla hanımıda başkasıyla oluyor ne tuhaf ama ----- insan sevdiğini bırakmaz, sevmek bırakır insanı |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zina suç olmalı mı? |
Suç olmamalı ama zina nedeniyle ayrılıklarda zinayı yapan taraf tazminat ödemeli. Sonuçta güveni kötüye kullanma var.. ----- insan sevdiğini bırakmaz, sevmek bırakır insanı |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zina suç olmalı mı? |
Selam. Evli kisilerin zina yapmasi bence mutlaka suc sayilmali ve kanunen seza görmeli.Toplumun verdigi ceza eskisi gibi agir degil sanirim.Kadin yaptiysa O..... oluyor.Erkek boynuzlu.Erkek yapinca suc yine kadinda oluyor,erkege neredeyse madalya takilacak.Adaletli olmuyor. Genelevlerin kaldirilmasina karsiyim.Talep varsa arz da olmali.Yoksa tecavüzler ve sapik iliskiler cogalir. Isteyerek iliskiye giren evli olmayan kisilerede ceza verilmesine karsiyim.Bu özel hakka tecavüz sayilir. Avrupada genelevlerin ragbet görmemesini,sahislarin evlilik olmadanda daha kolay cinsel iliskiye girebilmesine bagliyorum. Saygilar.iyi aksamlar temennisiyle. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zina suç olmalı mı? |
tşkler memo kardeş.. ----- S'eni her an beklemek inanki bal tadında |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zina suç olmalı mı? |
bizim millet yasak suc tanimaz..inadina daha cok artar bu gibi olaylar..yasaklar kurallar cignenmek icin vardir misali  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zina suç olmalı mı? |
haklısn ama çok kötü bir durum ----- S'eni her an beklemek inanki bal tadında |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zina suç olmalı mı? |
burdaki arkadaslari teessüf ediyorum ya berkant senide tebrik ediyorum böle konular actigin icin bakiyorum birileri zinayi suc olarak görüyo birileri ceza kesiyo yok bilmem ne yapiyo ya anlamiyorum insan herkesten önce kendini düzeltmesi lazim degilmi insan kendisini düzeltirse sonra cevresine gelir sira birileri cikiyor kerhanelerin pislik yuvasi oldugunu sölüyor birisi cikiyor efendim devlette oralardan vergi aliyor felan filan ya arkadasim oralar acik olmasa varya gizli fus alir basini gider önleyemezsin ama bu demek degildir ki zina serbest olsun zaten dinen ve vijdanen yasaktir anca karektesiz insanlar zina yapar nefsine hakim olamayanlar yapar zaten herkes nefsine hakim olsa zina diye birseyde olmaz
saygilar ----- ben merd'e köprü olmustum namert de gecti benden |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!