|
|
|
Ölmekten korkuyor musunuz? |
SELAMIN ALEYKÜM arkadaşlar degerli yorumlarınızı bekliyorum kendim cevap vererek başlamak istiyorum.. ----- insan sevdiğini bırakmaz, sevmek bırakır insanı |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aslında korkmak çok doğru değil bence .Dünya'da güzel yaşadıysak, insanlara ve diğer canlılara az da olsa faydalı olduysak korkmamalıyız.Çünkü bunun mükâfatı öldükten sonra verilecektir.Orada buradakinken daha da güzel yaşayacağız demektir..Ama dünyaya hep zarar verdiysek kesinlikle korkmalıyız. ölmek biz müslümanlar için yeniden doğuş anlamına gelir doğduğumuz günden beri ölüm için hazırlıklar yapıyoruz bu hazırlıklardan örnek vermek gerekirse namaz kılmak oruç tutmak zekat vermek gibi güzel ahlakımızı en üst seviyeye çıkarmak gibi.
Müslüman ölmekten korkmaz... ----- insan sevdiğini bırakmaz, sevmek bırakır insanı |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mizah anlamda sana katılıyorum.. ----- insan sevdiğini bırakmaz, sevmek bırakır insanı |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
o zaman pardon diyerek cevaplıyorum sayın katre yani kacışımız ok. o yüzden yaptıklarımıza dikkat edelim.. ----- insan sevdiğini bırakmaz, sevmek bırakır insanı |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yani ne desem bilmiyorum ki, sanırım ölümden değil de 'Yaradanın huzuruna ne şekilde çıkacağımı' düşünmek daha çok korkutuyor beni aslında. Hayırlı ölümler nasip etsin Yüce Mevlâm herkese .... ----- insan sevdiğini bırakmaz, sevmek bırakır insanı |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dini görevlerini yapıyorsan korkacak birşeyin olmaması lazım... ----- insan sevdiğini bırakmaz, sevmek bırakır insanı |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
senin sorunun başka sanrım..kendinde belitrtiyosun dini görevlerini yaparsan korkacak bir durum olmaz ve ölmek için ALLAH a kavuşmak için dua edersin.. ----- insan sevdiğini bırakmaz, sevmek bırakır insanı |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yine duygu dolu sözlerinle hem güzel nasiyat lar hemde cok örnek bir davranışınla foruma güzel bir yaklaşım yaptın tşk ederim..dediklerinede katılmamak imkansız bir durum olsa gerek.. ----- insan sevdiğini bırakmaz, sevmek bırakır insanı |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
saygı duyuyorum polemige girmeyi sevmem .. ----- insan sevdiğini bırakmaz, sevmek bırakır insanı |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ALLAH en güzellerinle ve en iyisyle geri kalan ömründe nasip etsin.. ----- insan sevdiğini bırakmaz, sevmek bırakır insanı |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
arkadaşım sakın beni yanlış anlama bence bedenin ölmesinden korkma ruhun ölmesinden kork derim. saygılar.. ----- insan sevdiğini bırakmaz, sevmek bırakır insanı |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İNŞ arkadaşım sonumuzda güzel olur.. ----- insan sevdiğini bırakmaz, sevmek bırakır insanı |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bende tşk ederim güzel sunum.. ----- insan sevdiğini bırakmaz, sevmek bırakır insanı |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
herkes o korkuyu yaşamaıştır bence.. ----- insan sevdiğini bırakmaz, sevmek bırakır insanı |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hayır korkmuyorum peki sen? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Belki bu aralar morel olarak iyi degilim bu düşünceyle cevaplıyorum belkide bende korkuyorumdur ama şuan ben korkmuyorum ölmekten..
dedigim gibi inş sonumuzda güzel olur.. ----- insan sevdiğini bırakmaz, sevmek bırakır insanı |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
amin. güzel olur inş. ----- insan sevdiğini bırakmaz, sevmek bırakır insanı |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben ölümden korkarim arkadas bazen korkudan ölesim gelir  . bir müslüman bence ölümden korkarak yasamasi lazim , neden dersen eyer ölümden korkarsa ona göre yasar biz müslümanlar ölümü herzaman aklimiza getirmemiz lazimki ona görede yasamayi bilelim diye . dört dörtlük yasiyan bile öyle sonucta bu zamanda kimse cennetle mücdelenmedi .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
katılıyorum sana ----- insan sevdiğini bırakmaz, sevmek bırakır insanı |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
görüşlerine saygı duyorum ..ama sana katılmıyorum saygılar.. ----- insan sevdiğini bırakmaz, sevmek bırakır insanı |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!