|
|
|
Evleneceğiniz kişinin dini önemli mi? |
evet hayırlısı.. ----- insan sevdiğini bırakmaz, sevmek bırakır insanı |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iyide dini müslüman deyilse inanç nasıl olacakkki.. ----- insan sevdiğini bırakmaz, sevmek bırakır insanı |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir cogumuz muslumaniz, veya hangi din olursa olsun.. hangimiz 4 4 luk dinimizi takip ediyoruz.. ama bir cogumuzun icimizde Allah sevgisi ve korkusu gecerlidir.. dedigin gibi kisini dini bence onemli degil.. icinde Allah sevgisi olduktan sonra.. ve hepimiz kardes degilmiyiz.. boyle ayirilmar oldugu icin dunyada savaslar dusmanliklar olusuyor.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bence olaya farklı bir acıdan bakıyorsun.. din önemli dir..
ayrıca tabiki herkez tam şekilde ibadet etmiyor buna bende katılıyorum daha cogumuz dua bile bilmiyor... ----- insan sevdiğini bırakmaz, sevmek bırakır insanı |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet din önemli hemde cok ----- insan sevdiğini bırakmaz, sevmek bırakır insanı |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
benimde düşüncem aynı bu aşk ile alkası yok bence herşey aşk ta degildir ben sevdigim kişi için asla dinimi degişmem .. maalesef para ugruna yapan insanlar var benimde eşim müslüman olmalıdır.. ----- insan sevdiğini bırakmaz, sevmek bırakır insanı |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kardeşim san acok kırıldım benim yorumlarımı okusaydın böyle demezdin.. ben başımdan gecen ve güncel olayları acıyorum.. ben müslümanım ve elbette eşim müslüman olmalıdır.. ----- insan sevdiğini bırakmaz, sevmek bırakır insanı |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dogru bir yoldan yürümek, mutlu ve huzurlu bir yasam sürdürmek icin "EVET" müslüman olmasi sart!!! bende evet diyorum.. ----- insan sevdiğini bırakmaz, sevmek bırakır insanı |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rica ederim beni anladıgın içinde tşk ederim
aşk herşey demek deyildir sadece bu dünyayı düşünmek çok sacma.. ----- insan sevdiğini bırakmaz, sevmek bırakır insanı |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rabbim herkese hayırlı imanlı,şuurlu eş nasip etsin...aminnn! “Sayın arkadaşlar, Bunu unutmayın; önemli olan insanların içindekidir, insanların dış görünümü o kadar da önemli değil.” ----- insan sevdiğini bırakmaz, sevmek bırakır insanı |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ALEYKÜM SELAM Çok tşk ederim..degerli görüşlerin için.. inanın anlatmak istediklerimi hepsini güzel bir ifadeyle tümlerştirmişin ... Tşk ederim..  ----- insan sevdiğini bırakmaz, sevmek bırakır insanı |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 Gelde ömer hayyam,i arama,, |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
neden sadece bu dünyayayı ayatı düşünen birisin hepimiz ölecegiz hesap verecegiz hiç düşünmüyonmu? ----- insan sevdiğini bırakmaz, sevmek bırakır insanı |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nasıl yani? * ----- insan sevdiğini bırakmaz, sevmek bırakır insanı |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!