117 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 24.07.10, 15:07 Nr.: 1 Antworten

Eski Müslümanlar Noldu Size?

Dünya evren, insan, yaratilan hersey eskiyor, yaslaniyor. Solcular, sagcilar, Liberaller, muhafazkarlar

Ülkücüler, ülküsüzler, milliyetciler, milliyetsizler ve eski Müslümanlar!!!

Türk siyasi tarihinde bu Eski sözü genellikle iki kesim icin kullanilir. Birincisi eski solcular ikincisi ise

Eski Ülkücüler diye. Bu böylemidir degilmidir bilmiyorum. Lakin bende bugün sizlere esas eskiyen bir kesimden

bahsetmek istiyorum evet bahsetmek istedigim kesim Eski Müslümanlar.

Zaman cok eski bir zamandi, apartmanin üst katinda bir aile dostumuz vardi. Mütedeyyin tesettürlü esi sakalli,

bazen sarikli bir aile dostumuzdu. Babam eve yeni bir televizyon almisti. Bizim bu eski Aile dostumuz evine

Televizyin sokmuyordu. Neden diye sordugumuzda Günah diy cevap veriyordu. Televizyiona Deccal Kutusu

diyordu.

Babam beni futbol icin antremanlara götürürken o eski aile dostumuz ogullari Abdullah ve Recebi Futbola dahi

göndermiyordu. Niye göndermiyorsun diye sordugumuzda Futbol haram diyordu.

Bababm bizi o zamanlar Ozan Arif Gecelerine götürürdü. O gecelerde kimi zaman Canakkale sehitleri icin

marslar okunur kimi zaman Yemen deki sehitlerimiz icin agitlar yakilir birlikte söyler birlikte aglardik.

Gecelerde sadece erkek sanatcilar ve Ozanlar yer alirdi. Bayan sanatci o zaman bir tabu idi.

Ve Hic bir dönemde ben bir Bayan sanatciyi hic bir etkinlikte yada Gecede görmemistim.

.....

Neyse daha sonra bizler büyüdük koskoca adamlar olduk.

Ve günün birinde birde baktik ki bizim o eski aile Dostumuz sakallarini tiras etmis üstünede BEYMEN ve VAKKO

gibi gayri müslim elbise markalarindan giymisti. Saclar arkaya jöleli bir skilde taranmisti. Altinda ise 

BMW jipi hava yüz onbesti.

Eski carsafli Müzeyyen ablamizda carsafi cikarip atmis gözüne bir GUCCI marka gözlük takmis üzerinede

TEKBIR giyimin daracik bir elbisesini giyinmis halde görünce sasirmistim.

UZun zaman olmustu eski aile dostlarimizla görüsmeyeli. Beni evlerine davet etmislerdi. Bende iki gün sonra

davete icabet ederek ziyaret etmistim onlari. Evlerini görünce saskinligim bir kat daha artmisti.

Daha bizim evde LCD televizyon yokken bu bizim eskiden Televizyin seytan kutusu diyen aile dostumuz evine

142 cm ekran son model bir televizyon almisti. Icimden hey ulan Kahpe dünya nereden nereye diye maziye

dalmisken birden Islami kanal diye bilinen Kanal 7 de bir eglence programini onlarla birlikte izlemeye baslamistim.

Aman Allahim eskiden bize (Ozan Islami Bozan) diye yakistirmalar yapan bu eski Dostlarimiz hep birlikte Yarim

ciplak Seda Sayani, Bülent Ersoyu dinliyorlardi.

Biz bunlari dinlerken birden evin zili calmisti. Kapida ise benim cocukluk arkadaslarim Abdullah ve Recep vardi.

Masallah aslan gibi delikanli olmuslardi ama su kulaklarindaki neydi bu bizim Delikanlilarin.

Evet Bizim Abdullah ve Recep artik onlarda caga ayak uydurmus ve kulaklarina birer tane küpe takmislardi.

At kuyruklu saclari ile küpelerde yakismisti yani...

Evet onlar artik Eski Müslümanlardi...

0

Beitrag gepostet am 24.07.10, 15:44 @kocakarigerdani Nr.: 2 Antworten

Eski Müslümanlarin skiden tekrarladigi bir söz var idi.

Peygamber efendimize ait bir söz yani Hadisi Serif.

Komsusu ac iken tok yatan bizden degildir diyordu.

Evet ülkede birileri parasizliktan bedenini starken

tabiiki isteyen GUCCI marka gözlükte giyinebilir

Yahudi VAKKAO dan basörtüsüde alip saclarini bununla kapatabilir...

0

Beitrag gepostet am 24.07.10, 17:31 @kocakarigerdani Nr.: 3 Antworten

Bir kul, bu dünyada başka bir kulun ayıbını örterse, kıyamet gününde Allah da onun ayıbını örter. ”
Müslim, Birr 72. (III, 2002)  Ayrıca bk. Buhârî Mezâlim 3; Ebû Dâvûd Edeb 38; Tirmizî Birr 19; İbni Mâce Mukaddime 17

"Bir kimse yaninda hakarete maruz kalan bir mümine gücü yettigi halde yardim etmezse, Allah o kimseyi kiyâmet gününde insanlarin önünde rezil eder" (Tebarâni).

Bunlari yazmissin....

Peki acliktan yoksulluktan ölen müminlere yardim yerine Paristen

Lodradan elbiseler alan giyen müminim diyenlerede

bu hadisleri yaziyormusun?

Yoksa sadece bu zengin ve kapitalist Müslüman Bujuvazinin

avukatliginimi yapiyorsun.

Mesele ey müslüman GUCCI gözlüge 300 euro verecegine

su 10 Liralik gözlügü al da israftan kurtul ve geri kalan 290

lira ilede Fakirlere yoksullara yardimmi et diyorsun...

0

Beitrag gepostet am 24.07.10, 19:10 @kaygan Nr.: 4 Antworten

Eski Müslümanlar öyle kaygan bir zemine geldiler ki ve birden hepsinin ayagi kayi. Birisi Amerikaya birisi AB ye kaydi diyecektim ki. Yanilmisim.
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!