|
|
|
döne döne... seni buldum... |
Dünyan'nin nesine geldim ya Rab nefsime savas actim cahilligime aldandim kimi zaman aki kimi zaman karayi sectim döne döne seni buldum döne döne seni buldum güzel ALLAH'im
Seklimi sen bagisladin yüce Sultanim seklime can kattin, nefes aldim sana giden yollara bas koydum seni ilah bildim Kurban'in olurum Beser aklim, sastim yandim gide gele düstüm kalktim döne döne seni buldum döne döne seni buldum güzel ALLAH'im
Gündüzleri gece sandim Geceleri günesi aradim gäh yolumu kaybettim gäh yokusu cikip feraha vardim yücelerin yücesi yüce Rabbim en kuytu karanliklarda bile bir senden vazgecmedim actim sana avuclarimi döndüm, döne döne seni buldum döne döne seni buldum güzel ALLAH'im
Karmasiklar sardi aklim dipsiz kuyulara bakti gözlerim amma asla caymadi yüregim yeserdi iman ciceklerim boy boy sana actilar ya Rabbim düsmez sasmaz bir sensin merhametlilerin merhametlisi actim avuclarimi sana yalvaririm döne döne seni buldum döne döne seni buldum güzel ALLAH'im
Coktur günahim bilirim hangi birinin hesabini verecegim gözlerimi acar kaparim , kapar acarim düsündükce yüregim titrer korkarim sicak sudan elim yansa icim cekerim o an aklima gelir Cehennem ne acizim ben ya Rabbim sana layik Kul olamadim actim avuclarimi sana yalvaririm yakma beni güzel ALLAH'im layik olmasamda seni cok seviyorum döne döne seni buldum döne döne seni buldum güzel ALLAH'im
Zahide
 Selametle ----- "La ILahe ILLaLLah, Muhammeden ResuLaLLah" |
|
|
|
|
|
|
|