|
|
|
BAZen insanin parasi olmaz !ama yardim edesi gelir!!! |
GECEN bir hocayi dinledim söyle diyor:Paran yoksa yada sikisik durumdaysaniz ve birilerine yardim etmek istiyorsaniz (Fakir,öksüz vs) gidiniz esyalardan verebilrmisiniz Yani mesela pantolon yada gömlek vs.buda ayni sevabi alirmis sonucta bir INSAni güldürüyosun.. herkeze tavsiye ederim ALLah herkezin etti yardimi kabul etsin.. ----- Bir bulutla kış olmaz (Bir çiçekle yaz gelmez). |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aminn ... ama artık kimse yardım etmiyor devir degisti nesil de degisiyor kimse ac mı acık da mı kimsenin umurda degil ki ----- DikkaTimi ÇeKemeZ KimSe .. ßen DikkaT eDerim İşime qeLirse.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AMIn evet ne yaziki öylee keske herkez anayabilse ne durmuda olduklarini  AMA kimseyi allah zor durumlara düsürmesin ----- Bir bulutla kış olmaz (Bir çiçekle yaz gelmez). |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aminn ----- DikkaTimi ÇeKemeZ KimSe .. ßen DikkaT eDerim İşime qeLirse.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yaa ÖYLEE yapcaksin  ne diyimm kii hAKLSIN ----- Bir bulutla kış olmaz (Bir çiçekle yaz gelmez). |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VAYY iymiss sowas ist immer gut allah kabul etsin ..ve Devamini getirsin bacim ----- Bir bulutla kış olmaz (Bir çiçekle yaz gelmez). |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
burda YOLlamiyorlar ama ich gebe einfach in der türkei immer die armen ama baska ülkerlerde yolamak isterim aslinda ----- Bir bulutla kış olmaz (Bir çiçekle yaz gelmez). |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ECHT buraya kac senedir gelmyior öyle seyler aslinda cok iiyi olur öyle sey nekadar seviniler cocuklar bizim beyenmedimiyiz giyerler ve cok sevinilrer.( ----- Bir bulutla kış olmaz (Bir çiçekle yaz gelmez). |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ROTe kreuz var burda ama yapmiyorlar artik kein plan niyee aceba millet yolamiyor mu diye kein plan aslinda her ay yapcaklar her ay gönderseler cocuklar giyimsiz kalmaz ----- Bir bulutla kış olmaz (Bir çiçekle yaz gelmez). |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yaaa echt öyle mi yapiyolarr kein plan gelmiyor ben yani bir hochhausda kaliyorum ve die legen das oben beim kasten alan aliyor yada hepisni alyiolar bilmiyosun aldiklarinidan odersoo ama gercek yardim herseyin yolunu aciyior
mesela bir örnek verim:gecenlerde milchscnitte aldim 5tane oluyor icinde.sonra dört bes cocuk gördüm ben yerken baktilar aldim hepsine verdim sonra eve gitim.bir saaat sonra habe eve Bir kadin en sevdim pastayi getirmis ..ne ekersen onu bicersin alma etme dünyasi.
derler ya alles ist gegenseitg dogur bir laf ----- Bir bulutla kış olmaz (Bir çiçekle yaz gelmez). |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
saolasin paylasimindan dolayii insallah yaparlar insallah herkez yardim eder gün döner devran döner derler ----- Sana taşla vurana, sen aşla vur (dokun). |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
saolasinn...evet haklsin ama bilmesin ki kim dogru kim yanis biliymsun birak öyle insalar varsa alaha havale ama sen yardim ediyormsun orasi önemli gersi bos degilimi ----- Sana taşla vurana, sen aşla vur (dokun). |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 bunu kendin akil edemedinmi? tabikii giymedigin esyallari fakir fukraya verebilirsin sonucta sevaba girmis olursunn.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!