40 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 11.05.10, 13:25 Nr.: 1 Antworten

ATATÜRK sayesinde gercek müslümanlik gelisiyor !!
ATATÜRK sayesinde TÜRKIYEDE gercek müslümanlik gelisti ve korundu !!
0

Beitrag gepostet am 12.05.10, 01:03 @ergenekon Nr.: 2 Antworten

hmmmmmmmmm

gercek müslümanlik sizce nasil ?

atatürk neyapti yani neye dayanarak bu düsünceye geldiniz ? 

türkiyeden haric baska ülkelerde gercek müslümanlik varmi ? ve oralarda kimler korudu
müslümanli ?

-----
HAVADA UCAN , GECEYI AYDINLATAN , ATESBÖCEYIMISIN
0

Beitrag gepostet am 15.05.10, 17:54 @ergenekon Nr.: 3 Antworten

hahaha kafan iyi galibane dededini kendin inanyiormusun?
kardelen bacimiza katiliyorummm.....
0

Beitrag gepostet am 15.05.10, 22:14 @mumiemre45 Nr.: 4 Antworten

yazmicaktim yazmadan edemedim bu kadar cahil nasil olunur merak ediyorum türkceyi konusamayanlar yorum yazmaya yelteniyor gel de gülme. yok ömermis yok bumus yok sumus,Koca bir ömür boyunca ögrendiklerimizin ve bildiklerimizin %95 ini ondan ,bundan medyadan makaleden biliyoruz ama kendimiz hicbirisine bizzat gözle görerek sahit olmamisiz ama sanki görmüscesine inaniyoruz bu cehalet degildir de nedir ,bilmeyenlere duyurulur! GAZI MUSTAFA KEMAL  Kitabi mukaddesi bastan sona her kelamini harfini anlayarak okuyan bir insandi ama günümüzdeki gibi ezbere oku ezbere yat kalk sonra aman aman islerim neden rast gitmiyo , iste Mustafa Kemalin gücü Allaha olan bagliligini kapali duvarlar ardinda gösteris yapmadan ibadetini yapmasindandir bundan 3 sene önce muhabbet ederken aklimiza Hizir AS. Mustafa Kemale yardim etmis olabilecegini arkadaslarla tartistik ne tesadüfse gecen sene ayni fikri  ve inanci Adnan Oktar (HarunYahya) kendi sitesinde necip Halkimiza sunmus .Ama sizin gibi gösteris yapanlar nazara da gelir göze de gelir iblisin tezgahina fitnesine de gelir.Elin oglu kulagina okuya sende yargilamadan sazan gibi zipliyon.Kendinizden utanmiyosaniz YÜCE soyunuzdan utanin.

Saygilar

0

Beitrag gepostet am 18.05.10, 15:16 @asya Nr.: 5 Antworten

herseyi terazi ile tartmak gerek iyi veya kötü demeden degilmi ?

ATAMIZIN sayesinde (din ve siyaset ayrimi yapilmasi ´sayesinde Müslümanlik siysaset girmemestir

AKP zamanina kadar ! Ve siyaset girmedigi icin "yüce dinimiz" o siyasetciden ve örgütlerden

para veya insan toplamak icin kullanilmamistir ! Herkes rahatca ibdaetini yapmistir !

Türkiyede arap ve diger müslüman ülkelere bakarak EN TEMIZ sekilde Islam dini uygulaniyor

Arap ülkelerinde ise "zorla" ibadete, kapanmaya, namaza,....vs....vs.... yapilmakta !

Zorlayarak Islam dini uygulanirmi ?  HAYIR !

Iran cumhuriyetide islam bir cumhuriyet ama iranli arkadaslarla görüstügmde sunu ifade ediyorlar: "Millet Islam dininden cok uzaklasmis durumunda" Cünkü o yönetim "islam" adini kullanarak her haltlari yapiyorlarmis !

ATATÜRK raki icmis icmemis o Allah ile kendi arasinda ama herkesinin islam yasantisini kendi

karari ile vermesi benim icn herseyden üstün....

öyle olmasa idi yaradan hepimizi müslüman yaratridi ve sorun olmazdi - Degilmi ??

0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

ATATÜRK sayesinde gercek müslümanlik ge...