72 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 05.04.10, 11:33 @ccc_zahidem_ccc Nr.: 41 Antworten

Dogmamis bebek bile secde ediyor...
paylasim icin allah razi olsun baci  eline saglik
0

Beitrag gepostet am 05.04.10, 11:46 @dadasimgardas Nr.: 42 Antworten

0

Beitrag gepostet am 05.04.10, 14:28 @dadasimgardas Nr.: 43 Antworten

ALLAH cümlemizden razi olsun insaallah gardas..!
Bu ilahi cok güzel, cok severim, sagolasin..!

Selametle

-----
"La ILahe ILLaLLah, Muhammeden ResuLaLLah"
0

Beitrag gepostet am 05.04.10, 17:03 @katre Nr.: 44 Antworten

neden bu camilerin borclari hic bitmiyor ??? ben anlamiyorum... kaufmännisch gesehen ist das ne ganz einfache rechnung ein objekt mit ner halben mil. müsste nach rechnungen wenn 100 leute im monat wie ich 30 euro zahlen im durchschnitt 3000,- minimum denke ich mal tilgung haben.

d.h. 13 jahre und es gäbe keine schulden mehr... bayramlarda kadir gecelerinde toplanan paralar haric... meiner schätzung nach ca. 10 jahre für ein objekt der ne halbe million kostet was die meisten nicht sind.

biz hepimiz mutlaka allahin evi diye hic düsünmeden yardimda bulunuyoruz... ama ettigimiz yardimlarin gittigi yerden de emin olmak iyi birsey... ben bu yüzden tercihimi artik bir fakire yardim etmekten yana ettim.

kurban bayraminda sudan daki müslüman olan acliktan ölemek üzere olan insanlara yardimda bulunuyorum. 

0

Beitrag gepostet am 05.04.10, 17:13 @katre Nr.: 45 Antworten

camiye yardim eden 100 kisinin örnegini verdim ben... ben camiiyi kötülemiyorum hasa... ama ikimizde eminiz ki yardim sayisi yüzde degil nerden baksan 200 yada 300 kisidir... buda ayda ortalama 9000 euro demektir... camide ayda 300 euroluk su aksin... 200 euroluk ceyran yansin... yemek icmek nebenkosten 1500 euro tutsun 9000 in gideri 2000 olsun 7000 euro tilgung var... verilen yemekler haric kadir gecelerinde ramazanlarda bayramlarda toplanan onbinlerce euro haric... benim sadece söylemek istedigim bende hala yardimda bulunuyorum ama camimiz hala borclu demesinler yeter
0

Beitrag gepostet am 06.04.10, 00:13 @asya Nr.: 46 Antworten

Zitat:

fakat bunu sirf tipa baglayip...bu böyledir böyle olmali demek cok basit bir yanit degilmi...
olaylara daha genis acidan bakmali...

Evet cok haklisin benim bakis alanim cok genis ve bir konuyu her yönünden evirip cevirip bakiyorum ayni bu videoya baktigim gibi.

Ama Akil var mantik var birkere ve bunuda kullanmak bizim görevimiz cünkü güzel Allahimiz bize bu akilli niye verdi? Kullan ve gendini gelistir diye elbette deyilmi?

bak bundan kac sene önceleri einstein denilen adam atomlari tokusturmus durmus deyilmi

biz neden böyle seyler yapamiyoruz?

bizim insanimizdan  neden böyle birisi cikmaz?

bizler cünkü daha hala böyle youtubedeki videolari tartisiyoruz

millet aya gidiyor bizler daha kagit ucurtma pesindeyiz kardes.......

-----
"KIYAMET GELSEDE KOPSAK"
0

Beitrag gepostet am 06.04.10, 01:10 @murat Nr.: 47 Antworten

cok haklisin Atomlari tokusturamiyoruz ama bebeleri agaclari secdeye getiriyoruz

evvel Allah luzumsuz islerde üstümüze yoktur.

-----
"KIYAMET GELSEDE KOPSAK"
0

Beitrag gepostet am 06.04.10, 01:21 @murat Nr.: 48 Antworten

bak bundada bir hayir var

sende hemen videoya cek ve youtube e koy

nasil olsa bizim insan herseyden bir mana cikarir ya

bardak kuzeye dogru bile baksa secde yapiyor derler

-----
"KIYAMET GELSEDE KOPSAK"
0

Beitrag gepostet am 06.04.10, 01:38 @murat Nr.: 49 Antworten

Asla dinimizle alay edilmez bunun hepimiz farkindayiz ve bilincindeyiz ama dinimizi sakiz gibi mantiksiz yerlere cekenlerinle ve biliyormus gibi davranipta genclerimize yanlis tanitanlara tepkimi veririm.

Anna karninda bebegin heryöne döndügü dogru ama kafasi en son nereye dogru döner????

-----
"KIYAMET GELSEDE KOPSAK"
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!