Admin
Böyle bir çelişki olduğunu söyleyebilmek için Tüm dinleri bilmek (İlahiyatçı olmak gerekir.
burdaki katılımcılar İtikadi , Akaid Bilgilerinden fazlasına sahip değil.
çelişki olduğunu söyleyebilmekte Ancak ve ancak ŞEYTANİ Bir düşüncenin Ortaya çıkardığı bir şüphedir.
Eğerki Kitaplara İMAN , İman Esaslarından biriyse
Şüpe etmemesi İmanı zedeler.
bu bir Akılcıl soru değil.
bu şeytana Hizmettir.
Selamün Aleyküm.
eddi
eddi veya edi : Hz İsayada söylenen isimlerden biridir.
inanmayan bir insanın kuranı kerimden anladığıyla inanan bir insanın anladığı birbirinden çok farklıdır, kuranı kerimde de belirtildiği üzere onların kalpleri mühürlenmiştir diyor o yüzden bu tarz saçma yorumlar olması doğaldır, inanan bir insan için olmayan çelişkilerdir, inanmayanda inanmadığı bir şey üzerinden çelişkiler araması zaten başlı başına bir çelişki.
Sinir , Öfke Şeytandandır , ŞEYTANA UYMA İNŞALLAH...
Eerki Altından kalkamayacağın bir konu açmaya kalkıştıysan bunu göğüslemelisin.
ALINTIDIR
//www.mucizeler.com/
//kurandaceliskiyoktur.com/
link nasil einfügen yapilir bilmiyordum...kopieren und einfügen....gercekten belki bazi aradigin seyleri burda bulursun
Bu tür sorular ve çelişkileri ortaya atmak ATEİST bir düşüncenin meyvesidir
eğerki diğer üyeler sana , seni tanımadan bileden direk ATEİST dedilerse bu onların bir ayıbı
evet
Hiç bir kimse kimsenin son nefeste nasıl gideceğini bilemez.
ne kafir nede atesit denmez
ancak bunu kişinin kendisi kabul ederse der atesitim veya inanmıyorum vs.
Yanlız şunu söylemeliyimki !
bu bir çeşit ATEİZM'e Hizmettir
Güzel Kardeşim Sana kız ve pay çıkarabileceğin kısa bir Hikaye Yolluyorum
Muhakkak oku ve anlamadığın kelime olursa sor lütfen.
Meşhur alimlerden birisi bir beldeye uğramıştı. Yanında birçok talebe ve halk olduğu halde bir ihtiyar ninenin yanından geçtiler. İhtiyar nine kalabalığı görünce, oradaki birisine: "Bu kimdir, bu kalabalık nedir?" diye sordu. Alimin talabelerinden birisi bunu duydu ve : "Onu tanımıyor... musun? O, Allahu Teala'nın varlığı hakkında binbir tane delil ortaya koymuş bir alimdir." diye cevap verdi. Nine gülerek: "Eğer onun Allah'ın varlığı hakkında binbir tane şüphesi olmasaydı, binbir tane delile ihtiyacı olmazdı. Ben Yüce Allah'a delilsiz iman ediyorum"
Meşhur alimlerden birisi bir beldeye uğramıştı. Yanında birçok talebe ve halk olduğu halde bir ihtiyar ninenin yanından geçtiler. İhtiyar nine kalabalığı görünce, oradaki birisine: "Bu kimdir, bu kalabalık nedir?" diye sordu. Alimin talabelerinden birisi bunu duydu ve : "Onu tanımıyor... musun? O, Allahu Teala'nın varlığı hakkında binbir tane delil ortaya koymuş bir alimdir." diye cevap verdi. Nine gülerek: "Eğer onun Allah'ın varlığı hakkında binbir tane şüphesi olmasaydı, binbir tane delile ihtiyacı olmazdı. Ben Yüce Allah'a delilsiz iman ediyorum" dedi. Bu söz alime ulaştı, çok hoşuna gitti, ellerini açtı: "Allahım! Senden şu ihtiyar kadının imanı gibi bir iman ve kalb safiyeti istiyorum." diye dua etti. Etrafındakilere de: "Benim gibi araştırın, ama bu nine gibi iman edin" tavsiyesinde bulundu.(Bkz: Edib el-Keylâni, Şerhu Cevhereti't-Tevhid, l, 193.)
Önce çelişki Arayarakmı ?
Ben suçlamadım
ALLAH ŞAHİDİMDİRKİ Ateisttir BİLE DEMDEİM
Ama bu soru Ateistlerin ürettiği sorudur
akılla ilgisi yoktur.
olurmu öyle şey
keyfine göremi nefes alıyorsun
bunu akıl et bi
keyfe göre nefes
olacak şeymi ?
Eüerki samimi yaklaşım olsaydı Ateist düşüncelerin ürettiği sorularla yola çıkmazdın
öz eleştiri yap yada bu çaban neden onun cevabını bul.
Peki eddi şöyle yapmayı denermisin
ARAŞTIRMAYA
"AMENTÜ"YLE Başla
İMANIN ŞARTLARISevgili Eddi“Din eğitiminde” ilk öğrenilmesi gereken kuralların başında “iman esasları” gelmektedir. Çünkü “ahiret âlemi”nde Yüce Rabbimiz, bizi imanımız ve amelimizle sorguya çekecektir.Bu nedenle imanın şartlarını çok iyi bilmek zorundayız.1. İmanın Şartları Hangi Kelime İle İfade Edilir? “Amentü” kelimesi ile ifade edilir.2. Amentü Ne Demektir? İman etmek için gerekli olan şartları topluca ifade eden metindir. 3. İmanın Şartları Kaçtır? İmanın şartları “altı”dır: 1- Allahü Tealâ’ ya inanmak. 2- Allah’ın meleklerine inanmak. 3- Allah’ın kitaplarına inanmak. 4- Allah’ın peygamberlerine inanmak. 5- Ahiret gününe inanmak. (Öldükten sonra dirilmeye inanmak.) 6- Kader ve kazaya inanmak. Hayır ve şerrin Allah’tan olduğuna inanmak.
hiç bir fikrim yok
Üstteki bir katılımcı üye arkadaşın değindiği 666 nedir
666´nin cogu anlamlari latinceden kaynaklaniyor ve kelimlerinin isimlerinin harflerini sayiya cevirince 666 cikmasindan dolayi anlamlari sunlar: 6+6+6=18 1+8=9 latincede 9 kutsal bir sazi ve BEN anlamina geliyor seytanin sayisi dediginizde dogru ama neden seytanin sayisiymis acikliga kavusturalim ailester crowley satanistlerin 'LIDER' arapca sheitan anlamli olan yunanca Titan yani TEITAN Hesabi cikarinca su cikiyor T E I T A N 300+5+10+300+1+50 = 666 Adem ile Havva nin isimlerini sayiya cevirincede 666 cikiyor Adem yunanca = 18 Havva yunanca = 37 37 x 18 = 666 Latince sayilarin hepsinide toplayinca 666 cikiyor eski Patronuslarin basina taktiklari sey tam anlamiyla MITRA onun uzerinde ki yazida VICARIUS FILII DEI yani allahin oglu simdi: V=5 I=1 C=100 A=0 R=0 I=1 U=5 S=0 F=0 I=1 L=50 I=1 I=1 D=500 E=0 I=1 TOPLAM 666 Nero imparatorunda ismini ve cikardigi bir kac kanunun sayisi 666