Selamun aleyküm
yorum icin tesekkür ederim, fikrinize saygim var, fakat bu tür yayinlar dediginiz videolar daha cok dini icerikli, nasihat dolu. milliyetcilik kötü bir seymis gibi tanitmaniz gerekmiyor, yayinlarda öyle abartili bir seyler yok,milliyetciligi öyle fena bir seymis gibi lanse etmye de gerek yok, bir düzen kötü gitsede iyi gitsede insan milletini seviyorsa seviyordur, milliyetcilik siyaset demek degildir, milletini sevmek ve bunu belirtmek her ne sekilde olursa olsun, propaganda demek degildir! ben haydi yürüyün asmaya kesmeye gidiyoruz, katilin demedim, öyle videolarda yayinlamadim, propagandasini nerde buldunuz anlamadim!
videolar daha cok dinimizi anlatiyor. siz ne anladiniz bilemiyorum. islam ayri milliyetcilik ayri olsa dahi, ikisi gerektigi zaman öyle ayni oluyor ki. bu konuyu ayslinda acmak istemiyorum, tartismak istemiyorum, cünkü ben burda sadece bir takim güzellikleri "meraklisiyla" paylasmak istedim!
"Her ne zaman söylem modundan eylem moduna döner ve inandigimiz degerleri
hakikaten hamasi duygular icinde degilde özümseyerek yasamaya baslarsak
birtakim meselelerin düzelecegi kanaatindeyim.."
bu dediginiz susmakla da olmaz, bir seylerin olmasi icin, düzelmesi icinde bazen söylemek gerek, hatirlatmak gerek! susmakla kesinlikle hic bir yere varilmaz, cünkü bilmeyene yolu tarif etmeden adresi nasil bulsun?? ayrica tarif ettiginiz yoldan gitmiyorda, yoldan sapiyorsa, o artik herkesin kendi secimidir
bu lafim sadece bir misal, yanlis adreslere cekilmesin lütfen
selametle
Not: agzi olan konusuyor, benim de agzim var konusurum, elim var yazarim, aklim var düsünürüm, isine gelen dinler, okur, anlar, isine gelmeyen görmemezlikten gelsin...! Fikir hür dür! ----- Kibir ve gurur, insani yerden yere vurur...! |