71 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 07.02.10, 14:40 Nr.: 1 Antworten

Bunlara kim dur diyecek ??????????????
Iyi dinleyiniz ye yüzünde ilk Ezani Serifi okyan Bilali Habesi cikmismis bir dagin tepesine milleti cagirmis Namaza ama bu ezanin yokmus bir anlami Tövbe Allah Tövbe

Ezandan Türbandan rahatsiz olmuslar ezanin db'si cok sesliymis sosiyete bayanlarimiz uyuyamiyormus öglen vakitleri

Kirsehir Belediye Meclisi toplantisinda, CHP'li kadin Meclis Üyesi, basörtülü muhabiri Göz zevkimi bozuyor diyerek toplanti salonundan cikarttirmaya kalkti.
Bundaki cürette bakarmisiniz hey Allah hey

Evet arkadaslar kim dur diyecek böylesi insanlara Dinimizle Ezanimizla böylesine alay gecenlere kim dur diyecek ?
Suandaki Hükümet istese böylesi Haberleri bizlere Media araciligiyla lane edemezmi?
HAYIR ETMEZ KIM KIRLI CAMASIR YIKIYOR BUNU GÖRDÜK 4 GÜN ÖNCE MECLISDE

Yinede biz böylesi seyleri Osman durmus agabeylerimize birakalim kendisi EFENDILIGIN KITABINI YAZMIS YA SÜTTEN CIKMIS AK KASIK YA

//www.haber7.com/video-galeri.php?cID=3202

Anlamadigim birsey var hani derler ya ALOOOOO KARDES SEN ÖNCE KENDI CÖPLÜGÜNDEN SIZAN KOKUYA BIR BAKSANA

0

Beitrag gepostet am 07.02.10, 14:54 @sevil_1980 Nr.: 2 Antworten

Aslina bakilirsa böylesi sapik insanlari Zavalli insanlari ben gündeme tasimam ugrasmam böylesi özürlülerle ......bu topici acmamin sebebini anlayan anlamisdir.

saygilar
0

Beitrag gepostet am 07.02.10, 15:07 @sevil_1980 Nr.: 3 Antworten

Zitat:
Weiss du und das auch noch in einem moslemischen Land (wo andere es nicht wahr haben wollen),
und einige sind dagegen wieso man z.b in Deutschland nicht mit Kopftuch arbeiten kann!

Evet anlamadigimda bu ya .......ama yinede ben söyle görüyorum böylelerini KENDIN CAL KENDIN OYNA ISTER AYDIN HAVASI OLSUN ISTER MERSIN

Cenabi Allah bizleri dogru yoldan ayirmasin .
0

Beitrag gepostet am 07.02.10, 15:15 @sevil_1980 Nr.: 4 Antworten

Politikayi Dinle karisdirmakla bir alakasi yok'ki

Öyle olmus olsaydi o zaman sayin Osman Durmusda 4 gün önce meclisde Dini Politikaya karisdirmis olur.

Böylesi Videolar Media gündemine alinmayan Videolar .

Arti HODRI MEYDAN diyen desin ne derse desin yeterki edepli desin AHLAKI CERCEVENIN ICINDE KALSIN CERCEVE DISINA CIKMASIN HERKEZ DEMEKTE YAZMAKDA SÖYLEMEKDE SERBESTTIR

0

Beitrag gepostet am 07.02.10, 16:06 @aksiyon Nr.: 5 Antworten

Aynen aksiyon gardasim aynen benimde anlamadigim bu ya.

Ben aslinda neyi merak ediyorum biliyormusun güzel gardasim ?

Hani Su Osman Durmus 2008 de denilen kelimeyi yani P..... harfi ila baslayan kelimeyi
TBMMeclisine tasidi ya ? Hani Erdogana söylemisler bu kelimeyi ?

Simdi düsünüyorumda su kendini bilmez hanimefendi hani sen biliyorsun su ADINI SEN KOY DIYEN zavalli .

Iste böylelerini Osman Durmusmu durmamismi abilerim neden gündeme getirmez birsey demez ? BAK ISTE BUNU BIR TÜRLÜ CÖZEMEDIM YAHUUUUU
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!