137 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 17.11.09, 23:25 Nr.: 1 Antworten

ulkemde islam denilince bumu anlasiliyor
haberleri izliyorum konyada bi emekli muftu zengin bi adamin duyunde gelin indirmede dua okuyor duanin ortasinda masus ayni kelimeleri tekralrlayip duruyor bu olay 5 dakika suruyor sonra cevredekiler koyun gibi bagirmaya baslayinca hocanin bahsis istedigi ortaya cikiyor bu adam emekli muftu yani islami en iyi bilmesi gereknler arasinda sonra bi adamda ben mehtiyim öldum dirildim deyip bir suru kadina tecavuz ediyor milleti dolandiriyor millet buna inanip para veriyor malini veriyor bazilarida kendini veriyor bakiyorum insanlar kuran dan kopmus tarikat pesinde sacma sapan konusmalra inanip hak yolundan cikiyorlar islam ulkemizde cok yanlis yasaniyor galiba
0

Beitrag gepostet am 17.11.09, 23:42 @tezzimbettim Nr.: 2 Antworten

sasirtici olan bu isin ilmini irfanini yapanlar böle yaparsan cahil insanlar neler yapar bi arada bi kadin cikmisti peyganberim diye insanlarimiz o kadar boslukta ki nelere inanir olmuslar bakiyorum tarikatlara adamlarin yaptiklari ile dedikleri tam zit adam kadinlardan uzak durun der ama jet siki arkasinda manitalarla tatil yapar
0

Beitrag gepostet am 18.11.09, 08:20 @saldiray1 Nr.: 3 Antworten

bu Cahillik.......... her müftü müftü deyildir, her hoca hocaligini yapmiyor. Biz insaniz, Seytana uyabiliriz, (uzak dursun bizden seytan)..

Peygamber deyiliz ki , dört dörtlük olalim. Her insanin yanlisi günahi kendine. Sen dogru yasiyorsan, Kurani uyguluyorsan, ne mutlu sana.

Allah bizi af ettiklerinden etsin.

Dogru su aralar cok kötülükler var ortamda, iste bu devirde sen iyi olabilirsen ne mutlu sana bana hepimizde...............
ama ülkemiz yinede müslüman kalacak, tabi her tür din var ama inanniyorum cok iyi insanlar da var.

Ne mutlu Türk ve müslüman dogdugum icin
0

Beitrag gepostet am 18.11.09, 08:40 @saldiray1 Nr.: 4 Antworten

Aslinda cok güzel bir konu acmissin....ama bazilari bunu bile yadirgiyor. Yarasi olan gocunuyor iste
Kurban Bayrami yaklasiyor yine görürüz haberlerde. Yüzlerce binlerce Insanlarimizin Türbelerden, duvarlardan veya her hangi bir tastan medet umduklarini. Dilek tutuyorlar yok kizim evlensin felan fistan
Cok komik bir o kadar da aci. Ama bunlarin yanlis oldugunu anlatirsan onlara seni kafir olarak görüyorlar. Cahillik bu iste. Kurani bir kere acip okumayanlar veya okuyamayanlarin hali. Allah bizi kötülüklerden korusun.
Amin.
-----
Ucurtma rüzgar oldugucin degil rüzgara karsı durdugu icinyük
0

Beitrag gepostet am 18.11.09, 13:44 @tokatligenc Nr.: 5 Antworten

cok güzel özet cikarmisin

eline ve yüregine saglik bu özetin üstüne diycek bi söz yoktur
-----
BAYRAK, bir milletin SEREFIDIR ONUR timsalidir
0

Beitrag gepostet am 18.11.09, 19:20 @tokatligenc Nr.: 6 Antworten

Zitat:
Aslinda cok güzel bir konu acmissin....ama bazilari bunu bile yadirgiyor. Yarasi olan gocunuyor iste

beni kastettin herhalde. senden beklemezdim bunu, ayip ettin. sen bunun düsüncelerini bilmen lazim takip ettiysen. adam resmen israili savunuyor vs.! münafik derler bunun gibilerine! evet belki degindi konuda hakli ama hangi niyetle acti bu topigi?! var onuda sen düsün artik!
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

ulkemde islam denilince bumu anlasiliyo...