|
|
|
F.Gülen de dikkatimi ceken... |
fethullah gülen ile ilgili videolar ve yazilar okurken birsey dikkatimi cekti
Peygamber asigi F.Gülen HIC EVLENMEMIS ve sakalda hic birakmiyor,yani Peygamber (sas) sünneti olan evlililigi ve sakal birakmayi terk etmis. Oysaki Peygamber sas asiriya giden genc bir grup ashabiye "Bakın yemin ederim ki ben Allaha hepinizden çok saygılıyım. Bununla birlikte oruç tuttuğum günler de olur tutmadığım günler de. Namaz da kılarım uyku da uyurum. Kadınlarla da evlenirim. Kim benim sünnetimden yüz çevirirse benden yüz çevirmiş olur" buyurmustur...
ayrica Gülen cemaatinin (COGUNLUGUNUN) sürekli gülenin kitaplarini okumasi anlamasalarda said nursi risalelerini okumalari fakat buna ragmen hic Kuran okumamalari da dikkat çekicidir.
Cemaat üyeleri tabi küfürlü saldircak simdi bu konuya alistik artik  onlari kaale almiyorum diger yapilan iyi kötü yorumlara acigim
----- önce kendini gelistir,sonra beni elestir ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sen ne diyosun ben ne diyorum ----- önce kendini gelistir,sonra beni elestir ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yalnis anlamazsan sorum olucak KURRAN okumadiklari hakkinda EMINMISINIZ? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dikkatini cekerim
Zitat:Gülen cemaatinin (COGUNLUGUNUN) sürekli |
yazdim ----- önce kendini gelistir,sonra beni elestir ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evet bende zaten bu konuda EMINMISINIZ diye sormusdum sadece. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Peygamber asigi F.Gülen HIC EVLENMEMIS ve sakalda hic birakmiyor,yani Peygamber (sas) sünneti olan evlililigi ve sakal birakmayi terk etmis.Kim benim sünnetimden yüz çevirirse benden yüz çevirmiş olur" buyurmustur.
SIZ PEKI BUNA INANIYORMUSUNUZ.PEYGAMBER EFENDIMIZ S.A.V ÜMMETIM ÜMETTIM DIYE YASADI VE HAKKIN RAHMETINE KAVUSDU.BÖYLE DÜSÜNCEYE SAHIP OLAN PEYGAMBERIMIZ S.A.V EVLENMEDI VEYA SAKAL BIRAKMADI DIYE ÜMMETINDEN BIRINE YÜZÜNÜ CEVIRIRMI SIZCE? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zitat:Mesela Uganda ve Afrikanin diger bölgelerindeki okullar. Ciddi derecede saygi duyuyorum orada gösterdikleri emeklerine. |
evet ama fakir cocuklar okumuyor okula cocuklar mercedesle geliyolar zenginlerin cocuklari okuyor kisaca KOLEJ yani ticari YANI PARA KAZANIYOR FETHULLAH GÜLEN
babasinin hayrina degil ----- önce kendini gelistir,sonra beni elestir ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dünya görüsün cok dar biliyormusun orda zengin ne gezermis
neyse izliyordum sonra görevliye sordular yillik ne kadar diye ne dedi biliyormusun
KRES ler (bildigin kindergarten) YILLIk TAM 6800 DOLARMIS  yani cocuklarin aileleri yillik 6800 dolar ödüyolar
AYNA PROGRAMINA BAK ORDA O OKULLARI GÖSTERIYOLAR BAK BAKALIM FAKIRLERI BEDAVAYAMI OKUTUYOLAR YOKSA COCUKLAR MERCEDESLEMI GELIYOLAR ----- önce kendini gelistir,sonra beni elestir ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ozaman haberlerde "terör saldirisinda 2 askerimiz sehit oldu" haberlerinede inanmazsin sen,olayi bizzat kendin görmelisin
buarada yasin kac senin iq nuda merak ettim ----- önce kendini gelistir,sonra beni elestir ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben devlet bahcelinin müslüman oldugundan bile emin degilim ----- önce kendini gelistir,sonra beni elestir ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
okullar eyvallah güzel türkcemizi bütün ülkelere yaysinlar türkce olimpiyatlari icinde saygi duyuyorum
LAKINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
o okullari millete sanki fakirleri bedavaya okutuyolarmis gibi göstermesinler ORASI BIR TICARETHANE afrikada bile afedersin bok gibi para istiyolar HEMDE kreslere
BEN BU NA KARSIYIM
topicte gördügün gibi SAF BIR KIZIMIZDA fakirler okuyor saniyor
bilmem anlatabildimmi ----- önce kendini gelistir,sonra beni elestir ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dostum benim ilgimi bahceli cekmediki o nu arastirmadim gülenin videolarina bakiyodum dikkatimi cekti simdi sen diyince farkettim bahceli ile olani
git sen ac alla sen ----- önce kendini gelistir,sonra beni elestir ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tamam güzel kardesim derdim okul degilki isterse milyonlar kazansinlar
ama millete fakirleri okutuyoruz diye YUTTURMASINLAR deminde yazdim o bayan üye illa fakirleri okuutyolar diye tutturuyor ve bir cok kiside öyle saniyor
ANLIYORMUSUN ----- önce kendini gelistir,sonra beni elestir ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anladigim kadariyla cemaate üyesin
sana tek bir soru soracam
CEMAATE YILLIK KAC BIN EURO VERIYORSUN
Allah yukarda bana gercekci ol nekadar para ödemek zorundasin
ben bunu biliyorum merak etme icinizden gelmeyim ;) söyle bakalim ----- önce kendini gelistir,sonra beni elestir ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zitat:kendi irademle cevap veriyorum kac bin yada kac yüz hibe ediyorum bu ne seni nede bir baskasini alakadar eder.
Ama merak etme hic kimse beni zorlamiyor bu kadar vereceksin diye .... |
tsk ederim ben almak istedigim cevabi aldim
ha buarada diyosun ya kimse zorlamiyor diye evet kimse girtlagina yapismiyor ama mahalle baskisi denen seyi duydunmu... ayni sey ordada gecerli ödeme yapmazsan Farkli gözüküyosun tarikat arkadaslarinda anladin sen
buyrun dedigim gibi fethullah cemaati para basiyodur ha birde ZORLA zaman gazetesine abone yapmak varki o baska bir vukuat
----- önce kendini gelistir,sonra beni elestir ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zora gelince konuyu degistir tabi
fethullah gülen ve cemaatini konusuyoruz bu konuda,ha istersen yeni konu acarsin bugün allah icin naptin diye,hem sana hesap vercek degilim seninde bu SORUYU SORMA YETKIN YOK KENDINI NE SANIYORSUN (hasa) Allahmi ----- önce kendini gelistir,sonra beni elestir ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KESKE HERKEZ FETHULLAH GÜLEN GIBI OLSA[f][/f] |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zitat:Ben zora hic bir zaman gelmem / Bak ben bugün Allah icin ne yaptim anlatayim .
Önce bu gece Allahin izniyle ilk sahurumuza kalktim sahurumu yaptim sabah Namazimi kildim agzimi calkaladim Niyetimi ettim Kuranimi okudum ve yattim .
Sabah 10 da kalktim ortaligi toparladim ve Cumaya hazirlik yaptim 12 de ciktim Camiye gittim Vaazimi dinledim arkasindan Cumamizi eda ettik.
Sonrada Iftar cadirini hazirladik 200 kisilik yemek verildi yemek servisinin icinde bende vardim Vatanadaslarimizla birlikte iftarimizi actik ortaligi toparladik. |
kusura bakma ama ALLAH icin yaptigin sey ALLAHla senin aranda kalsa daha iyi olmazmi ----- CcC Basbugum CcC |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tabiki kendiyle ALLAH arasinda kalir
bence arkadas eddie cevap vermek istedi cünkü
eddie ne konustugunu bilmiyor
müslümanmisin edddie?
müslümansan sende bilmelisin bu yazilanlari
Fethullah gülene nasil hakaret ediyorsun hala anlamiyorum
Bu müslümanlikmi??? Pes |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!