77 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 07.05.09, 22:33 Nr.: 1 Antworten

Müslüman Olmak
Selamün Aleyküm Arkadaslar

Türk Milleti Osmanli Imparatorun Torunlari olarak ELHAMDÜLLILAH MÜSLÜMANIZ.
Daha Dogrusu malesef öyle diyenler cok ama gercek anlamda hic dinimiz Islamla alakalari yok ve hicbirsey bilmiyorlar. Umarim bu forumda biraz faydali biligiler ve sohbetler ulasir ve bu sanal dünyayi iyi yolda kullaniriz.
Kendime gelince burda kendimi Hoca gibi Tanitmak istemiyorum. Bende malesef nefsime hakim olamiyorum ve dört dörtlük tamamen dogru yolda degilim.
Ama farkina vardimki bu gecici dünya fazla takilirsak ve hic dinimizle ugrasmassak sonumuz kötü olur ve ister istemez dinsizlesiyoruz.
Konuya dönünce. Malesef bu devirde milletimiz okadar sapmiski yoldan, dinisizlerle tek farkimiz domuz eti yemememiz. Buda yavas yavas kalkiyor yigenleride görmüssünüzdür nadir olsada. Yada birinse sorun Gusül Abdesi nedir bilmezler. Ne Yazikki gercekten öyle. Ilginc olan seyde, bunlara müslümanlar üzeri kötü laf söyle, adami ödürmeye kalkarlar. Demekki iclerinde birseyler varki yanlis olsada öyle tepki veriyorlar. Tepkimiz sadece tehtitle kavgayla olmamasi icin dinimizi yasamak ve herseyi bilmeliyizki öyle durumda iyi bir örnek olallim ve dinimizin verdigi güzellikleriyle herkezi sasirtalim yola getirelim. Tabiki önce kendimizi yolla getirmeliyiz
Dinimizi dogru dürüst tanimiyoruz diye kendimize ve baskalarinada faydamiz olamiyor.
Insallah burda cok seyler paylasariz böylece kendimizede ve baskalarinada yardimci oluruz.

Arkadaslar sizce ne yapmaliyiz ilk adimlarizi ne olmali????
0

Beitrag gepostet am 07.05.09, 22:40 @-isyankar123- Nr.: 2 Antworten

Müslüman Olmak
Zitat:

... ve bunuda marifetmis gibi söyleyip, ben yiyorsam baskasida sunu bunu yapiyor diye kendilerini savunuyorlar!..

helal be sana!

0

Beitrag gepostet am 07.05.09, 22:42 @ummetimuhammed Nr.: 3 Antworten

Müslüman Olmak
Ve Aleyküm Selam

Ne güzel bir nick secmisin! bu smiley'i hic kullanmam aslinda degerini bil

konuya gelince; ne yapilir bilmiyorum. Dedigin gibi ilk basta kendimizi düzeltmemiz lazim, bunu az cok basarirsak baskalarinada faydali olmaya baslayabiliriz. Baska ne diyim bilmemki
0

Beitrag gepostet am 07.05.09, 22:49 @ummetimuhammed Nr.: 4 Antworten

Müslüman Olmak
TSKLER ARKADASLAR
ilk defa böyle bir foruma yazdim. böyle cabuk okunacagini düsünmedim.
t-sake kardes tskler degerli smiley icin
0

Beitrag gepostet am 07.05.09, 22:53 @ummetimuhammed Nr.: 5 Antworten

Müslüman Olmak
rica ederim agam
0

Beitrag gepostet am 08.05.09, 10:14 @ummetimuhammed Nr.: 6 Antworten

Müslüman Olmak
Tabiki biz Osmanli ile Müslüman olmadik, bizim tarihimiz cok büyükdür ve dedigin gibi önceden baslar. Yazikki gercek Tarihimiz bütün Dünya tarafindan yalanlaniyor.
Evet Kardes burda yenigim ve herkezin katgilarina cok tsk ederim. Insallah Allahimiz bizi hidayete kavusdurur.
Idil Bacim cok güzel dedi, buraya girp chat ettigimize göre bütün ilim ve alimler önümüzde sadece 1 2 tikla.
Imkanlar cok yeterki niyetle basliyalim isimize.
Saygilarla
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Müslüman Olmak