|
|
|
Kurban Bayrami !! |
Kurban bayrami iyicene yaklasti. Ama bu sene Kurban bayrami tam Yilbasina denk geliyor.
Simdi soracagim soruyu tam bir yil öncede sormustum ama simdi tekrar sormak istiyorum. O zaman söyle cevap gelmisti. "Kurban bayramina daha 1 yil var o zamana kadar görüsler degisir"
Sorum su siz/sizce Kurban Bayramina mi daha önem verilecek yoksa Yilbasina.
Biliyorsunuz Yilbasinda cok iciliyor ve acaba bu sene Kurban Bayrami diye daha mi az icelek veya diger yillardir fraki olmiycakmi ??
Bence bir sey degismicek Kurban kesenler kurbanlarini keser sonrada yilbasini kutlarlar.
----- Kadir |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kurban Bayrami !! |
dogru söyledin valla ya ----- Kadir |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kurban Bayrami !! |
evet haklisin bizim yilbasimiz degil. ve biz baskalarin bayramlarina bilirsin cok merakliyizdir. ----- Kadir |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kurban Bayrami !! |
bu sene daha az alkohol veya party lere cikalacak ama mediya bunu sisirercek
bir müslüman veya kendini bilen bir insan zaten yilbasini kutlamaz.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kurban Bayrami !! |
Zitat:bu sene Kurban Bayrami diye daha mi az icelek veya diger yillardir fraki olmiycakmi ?? |
zikkim icsinler yaw.
-----
Gecmisine küfeden bir nesil olmak istemiyoruz  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kurban Bayrami !! |
aynen ----- Kadir |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kurban Bayrami !! |
benimde zaten en sinir oldugum sey türkiyenin noel bayraminin kutlamasi.
istanbul kesin yine noel babalarla cam agaclarla isiklarla süselenecek tövbe tövbe ya. bide noel baba kiliginda gezenler bile oluyor.
peki niye nasreddin hoca kiliginda gezen olmuyor??? ----- Kadir |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kurban Bayrami !! |
evet veririmde ama bana göre bide sizin görüslerinizi almak istedim. o zaman herkes kendi kendine cevap yazsin hic tartismayalim ----- Kadir |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kurban Bayrami !! |
evet söylediklerine aynen katiliyorum.
ama varya aslinda ha kurban bayraminda icmisler ha diger günlerde. cünkü öylede haram böylede. neyse bu dedigin gibi allah la kul arasinda birsey. ----- Kadir |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!