113 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 10.05.09, 01:46 @lucky_strike_99 Nr.: 21 Antworten

Müthis Ilahi
izlememe gerek yok

topuklu ayakkabi,parfüm,semsiye neden icat edildi COK IYI BILIYORUM ;) 1100 yillarinda islam ülkelerinin astrofizikle matematikle ugrastiklarini ve cok ilerde olduklarini falan filan hepsini cok iyi biliyorum

sunu soruyorum tek ein beispiel

adamlar aya cikiyor biz yaya gidiyoruz bunun sebebi ne? bilgisayar cagindayiz ha bak iletisimde suan oldugumuz SEN VE BEN bunu amerikaliya japona almana borcluyuz,bilgisayarin japon programin amerikan netzin alman bu sadece tek bir örnek sen gecmisi konusma ben daha iyi biliyorum simdiki zamana bak
0

Beitrag gepostet am 10.05.09, 20:10 @asikiz01 Nr.: 22 Antworten

Müthis Ilahi
.... e... bencede heseyin yeri baska...opera ve ilahi arasinda fark büyük
-----
Dün Geçti Yarın Varmı Gençligine Güvenme Ölen Hep İhtiyarmı:
0

Beitrag gepostet am 10.05.09, 22:41 @eddie666 Nr.: 23 Antworten

Müthis Ilahi
Bak kardesim ben seni cok iyi anliyorum ama sen beni galiba anlamiyorsun SÖYLE SÖYLIYEYIM BENIM BIR DIN KARDESIMIN SERCE PARMAGININ TIRNAGI OLAMAZLAR NE KADARDA AYADA CIKSALAR UZAYADA CIKSALAR OLAMAZLAR:

BIRKERE ADAMLARDA AILE TERBIYESI YOK NAMUS DERSEN SIFIRA SIFIR ELDE VAR SIFIR COCUKLARI 18 DEMEDEN YALLAH AYRI EVE ANNE BABAYI TANIMAZLAR SAYGIYI BILMEZLER DAHA YÜZLERINDE KIL BITMEMIS YASLARI 14 ELLERINDE BIRA SISELERI BUNLAR NEDNE ILERI GELIYOR AILE TERBIYESI :

HA BIZDE YOKMU TABIKI BIZIM NESIL GENCLERIMIZDEDE VAR AMA GENEL ANLAMDA BAKTIGIMIZDA BIZLERDE NADIR BÖYLESI VAKALAR :

YANI ISTEDIKLERI KADAR UZAYA CIKSINLAR TÜRKIYEMIZ KORKUNC BIR HIZLA ILERLIYOR BEKLEDE GÖR 5 SENEYE KALMAZ NELER OLACAK ADAMLARIN NESLI TÜKENIYOR BE :

BENIM COCUGUM VARSIN DELI OLSUN RAZIYIM BAK BUNU YAZIYORUM AMA COCUGUMUN IMANI GÜCLÜ OLSUN ANNE BABAYA KARSI SAYGISINI KAYIP ETMESIN ADAM GIBI ADAM OLSUN MERT BABACAN EFENDI OLSUN :

NEYSE KARDES BENIM IMA ETMEK ISTEDIKLERIMI SEN DEDIGIM GIBI ANLAMIYOR YADA ANLAMAK ISTEMIYORSUN O YÜZDEN BU KONU BURDA BENIM ICIN KAPANMISTIR ISTIYEN COCUKLARINI ISTEDIGI GIBI EYITSIN VEDE BÜYÜTSÜN AMA SONRADA DIZLERINI DÖVMESINLER OGLUM KIZIM YAVRUM KÖTÜ YOLA DÜSDÜ YOK SÖYLE OLDU BÖYLE OLDU :

HERSEYDEN EN ÖNEMLISI AILE TERBIYESIDIR KARDES UZAYA CIKMISSIN CIKMAMISSIN KESMEZ BENI :

SAYGILARIMLA
0

Beitrag gepostet am 10.05.09, 22:44 @lucky_strike_99 Nr.: 24 Antworten

Müthis Ilahi
konuyu niye illa baska yerlere cekmeye calisiyosun teknolojiden bahsediyoduk aile terbiyesine gectin

neyse anlasildi tartisamicaz iyi günler
0

Beitrag gepostet am 10.05.09, 22:47 @lucky_strike_99 Nr.: 25 Antworten

Müthis Ilahi
son olarak sunu eklicem

5 yil sonra gör bizi demissin,evet bizde o imkanlar var yetenek acisindan ama bu yetenekleri islicek SISTEM YOK

batida bir cocuk olaganüstü zekaya sahipse hemen onlara özel okula gönderiyolar türkiyede öylemi? vardir trdede öyle okullar ama 1-2 tane

benim arkadas var istanbulda kendisi insaat mühendisi ama 9 aydir issiz ve bunun gibi 100.000 ler var

bizden HICBISEY OLMAZ,SISTEM BOZUK DICEM AMA SISTEMDE YOK
0

Beitrag gepostet am 10.05.09, 23:06 @eddie666 Nr.: 26 Antworten

Müthis Ilahi
Zitat:
benim arkadas var istanbulda kendisi insaat mühendisi ama 9 aydir issiz ve bunun gibi 100.000 ler var

weist du wieviele Akademiker ich kenne hier in Deutschland die seit über 2 jahren keinen Job haben ?????

Weist du wieviele leute ich kenne die jahre lang Studiert haben und keine gescheite arbeit haben ????

senin o arkadasin gibi ben cok taniyorum Istanbul Üniversitesinden BABAMIN GÜZEL BIR SÖZÜ VARDIR AYNEN SÖYLEDIR AZI SEVMIYEN ADAM COGU HICBIR ZAMAN BULAMAZ UFAKTAN BASLIYACAKSIN BÜYÜYECEKSIN:

ARTI BEN KONUYU NE SAPTIRIYORUM NEDE DAGITIYORUM AILE TERBIYESIDE BIR TEKNELOJI KADAR MÜHÜM BIR ORGANDIR BUNU GÖZ ARDI ETMEMEK LAZIM:

INSANLIGIN NE OLDUGUNU BILMIYORLARSA ALSINLAR TEKNOLOJILERINI TEPE TEPE KULLANSINLAR

BUDA HATALI BIR CÜMLE KARDES

Zitat:
neyse anlasildi tartisamicaz iyi günler

BEN SENINLE NE DIYE TARTISACAKMISIM YAPSAM YAPSAM IKI MEDENI INSAN GIBI DIALOG KURARIM FIKIR ALIS VERISLIGI YAPARIM AMA KATIYEN TARTISMAM :

BENDE SON OLARAK SUNU YAZMAK ISTIYORUM BELKI ANLARSIN NE DEMEK ISTEDIGIMI :

YIL 1997 BÜYÜK DEPREMDEN 2 YIL ÖNCE ISTANBULDAN ERZURUMA GIDIYORUM GECE SAAT 2 SURLARI YOLUMU SASIRDIM ARTI ARABA HARARET YAPTI YANIMDA SU YOK SAGIMDA SOLUMDA BIR ALLAHIN KULU YOK 5 KM KADAR YOL GITTIM BIR ISIK GÖRDÜM DURDUM MÜTEVAZI KÜCÜK BIR EVDI CEKINDIM KAPIYI CALMAYA BAKTIM BIR SES KIMSINIZ BENDE DEDIM KUSURA KALMAYIN YOLUMU SASIRDIM ERZURUMA GIDIYORUM ARABADA HARARET YAPTI SU YOK ADAM GELDI GECENIN 3'CÜ SU KOYDUK ARABAYA ADAM BIRDE CAY DEMLEDI BENI DE BIRAKMADI UYUDUK SABAH KAHVALTISINDAN SONRA YOLA CIKTIM:

BIRDE SIMDI DIYER BASIMDAN GECEN OLAY YIL 2002 GÖGÜS CANTAMI KAYIP ETTIM YER MÜNCHEN SAAT GECE 23 ARABANIN ANAHTARI KIMLIK CÜZDAN HERSEYIM O CANTADA IDI BIR YANAN LAMBA GÖRDÜM CAMINA TIKLADIM ADAM ACTI YAAAAAAAAAAAA DIYE KABA BIR SES

BENDE DEDIM ÖZÜR DILERIM BÖYLE BÖYLE OLDU TELEFON ACA BILIRMIYIM POLISI ARIYACAKTIM BANA NE DEDI BILIYORMUSUN SCHAU DAS DU VERSCHWINDEST SONST MACHE ICH DIR BEINE :

YANI KARDES MISAFIR PERVERLIK 0 INSANLIK 0 YARDIMLASMA 0 SAYGI 0 AILE TERBIYESI 0 TAM SINIFDA KALMISLAR VALLA KARDES VARSIN BUNLAR UZAYAMI CIKIYOR YOKSA UZAYDA BINAMI INSAA EDIYORLAR ETSINLER :

BENIM MILLETIMIN BIR SACININ TELI OLAMAZLAR :

UMARIM SIMDI NE DEMEK ISTEDIKLERIMI ANLAMISINDIR ????

HADI HAYIRLI GECELER

0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Müthis Ilahi