77 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 02.05.09, 15:23 Nr.: 1 Antworten

Müthis Ilahi
//www.vidivodo.com/66158/sordum-sari-cicege

süper gercekten tüylerim diken diken oldu
0

Beitrag gepostet am 02.05.09, 15:45 @pastirmayiseven Nr.: 2 Antworten

Müthis Ilahi
0

Beitrag gepostet am 02.05.09, 15:49 @pastirmayiseven Nr.: 3 Antworten

Müthis Ilahi
orkestra opera dinlemesini sevmem ama bu hosuma gitti senin gitmeye bilir saygi duyarim ama acik sacik kadinlar diye sacma bir bahane üretmen komigime gitmedi degil
0

Beitrag gepostet am 02.05.09, 16:36 @eddie666 Nr.: 4 Antworten

Müthis Ilahi
en sevdiim ilahilerden biri ama opera gibisi benimde hic hosuma gitmedi

insanin yüreini dokunmali... sence hangisidaha güzel?
-----
Dün Geçti Yarın Varmı Gençligine Güvenme Ölen Hep İhtiyarmı:
0

Beitrag gepostet am 02.05.09, 22:15 @batuu Nr.: 5 Antworten

Müthis Ilahi
haram,hepsi cehennemde yanacak
0

Beitrag gepostet am 02.05.09, 22:31 @batuu Nr.: 6 Antworten

Müthis Ilahi
olaya birde su yönden bakamazmisiniz herseye haram günahmi demelisiniz

sosyetik(!) yerde LA ILAHE ILALLAH sesleri yükseliyor
0

Beitrag gepostet am 02.05.09, 22:48 @eddie666 Nr.: 7 Antworten

Müthis Ilahi
Zitat:
LA ILAHE ILALLAH sesleri yükseliyor

eddie kardes burda önemli olan asil mesele su bir senfoni tarafindan bu neden söylendi ???? Bunu söyleten kim ???? Arkasindaki amac nedir ???

Bu ilahi o kadar güzelki o kadar Harika bir Ilahiki Senfoni resmen bozmus ilahiyi

Arti senin sunmus oldugun senfonide semazenlerin kulagimiza hos gelen nakaratlari yok ve benim sundugum sari cicek ilahisiyle senin sundugun sari cicek ilahisinin arasindaki fark es geht unter die haut .

yinede paylasmissin tskler
0

Beitrag gepostet am 02.05.09, 22:59 @lucky_strike_99 Nr.: 8 Antworten

Müthis Ilahi
sami yusufun allahu allah ilahisine ne diceksin peki bizim bildigimiz normal ilahilere benzemiyor sarki tarzinda

demek istedigim su ki sadece bu konuda degil..güzel dinimizi korku dinine cevirmeyin,herseye günah haram allah yakacak yikacak carpilcaksiniz demeyin,insanlari dinden SOGUTMAYIN cünkü buna hakkiniz yok,benim dinle alakam sizler kadar yoktur eminimki o salondaki zenginlerinde pek yoktur ama bu ilahiden sonra insanin ici titriyor msnime bile la ilahe ilallah yazdim 2-3 saat ilahilere baktik,ve bu adamlar sadece BENDE bile bunu yasattilarsa inanin bana sizin yaptiklarinizdan daha cok din icin faydali sey yapiyolar ;)

sevgiler
0

Beitrag gepostet am 02.05.09, 23:06 @eddie666 Nr.: 9 Antworten

Müthis Ilahi
Zitat:
sizin yaptiklarinizdan daha cok din icin faydali sey yapiyolar ;)

Kardes sen herhalde demek istedigimin icerigini cözemedin neyse ben burda kimseyle tartisacak degilim .

Arti Kim din icin daha faydali sey yapiyor yapmiyor burasini Cenabi Mevlam bilir ona görede biz kullarini münefakatlandirir.

Sami yusufa gelince hangi klibini dinlersen dinle My Umma Olsun Hasbi Rabbi olsun hangisi olursa olsun tüyler diken diken olur birde Sami yusufu Canli dinle ne demek istedigimi anlarsin SAMI YUSUF ICDEN SÖYLÜYOR SAMI YUSUFUN YA MUSTAFA KLIBINI IZLEMENI TAVSIYE EDERIM BELKI DEMEK ISTEDIGIMI ANLARSIN:

Ben sana yazdigim ilk yorumumda bellirtmisim bizlerle paylasdin tsk ettim yanlis birsey yazmadim.
SU GÜZEL DINIMIZI KORKU DINE CEVIRMEYIN YAZMISSIN CEVIREN KIM ????
YANI BÖYLE SEYLER YAZMADAN ÖNCE YAZDIKLARIMIZI IYI BIR SÜZGECTEN GECIRELIM BU YETERLI GELMEDIYSE BIRDE TERAZIDE TARTALIM :

ALLAHA EMANET OLASIN
0

Beitrag gepostet am 02.05.09, 23:09 @lucky_strike_99 Nr.: 10 Antworten

Müthis Ilahi
derdimi anlatamadim galiba,neyse umarim yanlis anlamalar olmaz

iyi aksamlar
0

Beitrag gepostet am 02.05.09, 23:20 @sensizimm2009 Nr.: 11 Antworten

Müthis Ilahi
ne ateisti yahu iyiki öyle fotolar koydum ve nickimde 666 var

o belirttigim msndeki nickide 2.nicke kurzweilig koymustum ;)
0

Beitrag gepostet am 02.05.09, 23:27 @sensizimm2009 Nr.: 12 Antworten

Müthis Ilahi
herkese hakettigi seyi veririm benim imanimi sorgulamak zati sana düsmez beni dinsiz olarak görüyosan bilki sen dinden cikarsin ;) videoyuda begenmesem KENDI YOUTUBE PROFILIME YÜKLEMEZDIM

//www.youtube.com/watch?v=RRjnedn_wdo

hier meine süsse
0

Beitrag gepostet am 02.05.09, 23:34 @sensizimm2009 Nr.: 13 Antworten

Müthis Ilahi
madem istemiyomusun sevmiyosun beni neden listende tutuyosun ki taniyamadim seni

KI ben hicbirzaman kendimi dinci olarak göstermedim göstermemde ben din konusunda´biraz daha modernlesme taraftariyim okadar ;)
0

Beitrag gepostet am 02.05.09, 23:43 @sensizimm2009 Nr.: 14 Antworten

Müthis Ilahi
neyse ozaman Allahi öcü olarak göstermeye devam edin

bu postumdan bisey anlicani sanmiyorum ummuyorumda
0

Beitrag gepostet am 08.05.09, 15:28 @eddie666 Nr.: 15 Antworten

Müthis Ilahi
sari cicek dini bir ilahi oldugu icin operayla aktarilmasi dogru degil bence..herseyin yeri baskadir..
0

Beitrag gepostet am 08.05.09, 15:29 @lucky_strike_99 Nr.: 16 Antworten

Müthis Ilahi
elinize saglik, böyle olmali..
0

Beitrag gepostet am 10.05.09, 01:01 @eddie666 Nr.: 17 Antworten

Müthis Ilahi
Zitat:

bu postumdan bisey anlicani sanmiyorum ummuyorumda

Kardes seni biraz olsun saygili olmaya davet ediyorum ne demek bu su yazdigin cümleler hic YAKISIK aliyormu ??? Ayip beeeee kim burda Cenabi Allahi benim dilim dönmüyor senin yorumladigin gibi söylemeye Kim Cenabi Allahi öyle bir kisveye sokuyor ?????
Ve kim Cenabi Allahi öyle millete göstermeye calisiyor .

Acaba benim gibi insanlarmi dinimizi kötülemeye calisiyor yoksa zivanadan cikmis Allah yolunu kayip etmis Allah korkusu nedir bilmez Harami bildigi halde korkmadan yapanmi Allahi kötülüyor ?????

Sen buraya gelmis neyi yazdiginin farkindamisin ???
CENABI ALLAHIN LÜTUFLARIN LÜTUFU OLAN YÜCE MAVLAMIN ÖYLESINE GÜZEL ÖYLESINE FELKULADE 99 ISMI VARIKEN SEN ÖCÜLERDEN MÖCÜLERDEN YORUMLAR YAZIYORSUN BIR DIALOGUNDA EDEBI VARDIR EDIIIII KARDES

Bak eger ilgini cekiyorsa ben burda hattim degil hocalik taslamak ama istersen sana Ayetleri tek tek sayayim arti türkce meallerinle yani izin verirsen Cenabi Allahi sana kisa vede öz anlatmaya calisayim ????

Ama böyle yorumlardan uzak kalalim kardes :
Zitat:

DEDIGIM GIBI CENABI MEVLAMI GÜZEL OLAN NURANI OLAN O SAHESER 99 ISMINLE ANALIM

buraya sunacagim video iyi izle ve yazmis oldugun yorumu bir düsün kardes.

ÖZELIKLE BU IKINCI KLIBIDE DINLE KENDINE 15 DAKIKA BIR ZAMAN AYIR :

SAYGILARIMLA

0

Beitrag gepostet am 10.05.09, 01:03 @fidanx Nr.: 18 Antworten

Müthis Ilahi
Allah razi olsun fidan kardesim ben sadece bir durumu izah etmek istedim ama herhalde ne demek istedigimi bir tek sen anlamissin .

Allaha emanet olasin .
0

Beitrag gepostet am 10.05.09, 01:10 @lucky_strike_99 Nr.: 19 Antworten

Müthis Ilahi
öcü göstermekten kastim su dur

bu taaa cocukluktan itibaren baslar "yavrum yapma allah seni yakar" vs

birde "Allahtan kork" cümlelerini cocukken cok duyardim ve cocuk akli ya hep Allahi (hasa) öcü gibi görmeye calisirdim cünkü ben o kelimden cocuk akli ile bunu algiliyodum

bazi seyleri degistirmek gerek bu güzel dini yobazlastirmamak gerek,operada ilahi söylenmis yok harammis yok kilise gibimis bazilari operayi söyleyen kadinlari kafaya takmis... sizin gibilere göre de gazeteler günah haramdi O YÜZDEN MATBAALAR AVRUPADAN 150 yil sonra osmanlida kullanildi,bilim olarak belkide bi 100 yil batidan hristiyanlardan gerideyiz BUNLARI ARASTIRMAMIZ LAZIM neden islam ülkeleri bilimden bukadar geride

Hz.Alinin bilim ile alakali güzel bir sözü vardi malesef suan aklima gelmiyor
0

Beitrag gepostet am 10.05.09, 01:38 @eddie666 Nr.: 20 Antworten

Müthis Ilahi
Zitat:
batidan hristiyanlardan gerideyiz BUNLARI ARASTIRMAMIZ LAZIM neden islam ülkeleri bilimden bukadar geride

kardes yazmadan önce bir arasdir Allah rizasi icin bir arasdir sonra yaz gözünü seveyim HIRISTIYANLARDAN GERIDE OLDUGUMUZDANMIDIR KI OSMANLI DÖNEMINDE HIRISTIYAN KRAL ZIYARETE GELDIGINDE HELAYI GÖRÜNCE BU NEDIR DIYE SORAR ??????

HIRISTIYANLARDA GERIDE OLDUGUMUZDANMIDIR KI ALMANYADA COGU EVLERDE 1960 YAPIMLARINDA TUVALETI BIRAK BIR BANYO BILE YOK

NE DEMISLER TEMIZLIK IMANDAN GELIRMIS KARDES :

EGERKI BIR ANNE YADA BABA ALLAH YAKAR DERSE BU YANLISDIR AMA BU NEDEN KAYNAKLASIYOR O ANNENIN YADA BABANIN BILGISIZLIGINDEN ILERI GELEN BIR SEYDIR ALLAH YAKMAZ AMA ALLAH KORKUSUNUDA YÜREGIMIZDEN SILMEMELIYIZ ALLAH KORKUSUNU YÜREGIMIZDEN SILDIGIMIZ VAKIT IS BITMISDIR ZATEN:

burda benim amacim senin yanlislarini yada seni rencide etmek kirmak degil ama lütfen arasdirmadan yorum yazmiyalim .

bak lütfen zaman ayir ve RTL 2 de yayinlanan welt der wunder kliplerini izle lütfen bak bakalim bizim müslümanlar neler yapmis ve hiristiyanlar nasil calmis yalanla dolanla .

bunlari neden buraya sundum kardes sen hiristiyanlari bana övüyorsun bizden ilerideymis diyorsun tarihleri bir okusana kim kimden ilerideymis anlarsin o zaman.

herhalde sinemalarda patlayan gise rekorlari kiran filmi bilirsin königreich der

himmel SELAHATTININ yerusalemi nasil aldigini da bilirsin hangi akilla aldiginida bilirsin ah be kardes bir TARIHLERI BIRAZ ARASDIRSAK KIM KIMDEN ÜSTÜNDÜR GÖRÜNECEK AMA ARASDIRMADAN YAZMAK INSANLARIN DAHA KOLAYINA GELIYOR :

SAYGILARIMLA KARDES
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Müthis Ilahi