81 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 28.03.09, 13:01 Nr.: 1 Antworten

Kuranda Meryemler karisiyor :S
"Nihayet (Meryem, İsa'yı kucağında) taşıyarak kavmine getir­di. Dediler ki: Ey Meryem! Hakikaten sen ilginç bir şey yaptın. Ey Harunun kız kardeşi! Senin baban kötü bir insan değildir annen de iffetsiz değildir..." (Meryem Suresi, ayet 2728.)

bildigimiz iki Meryem var birisi Isa (a.s) annesi digeri Musa (a.s) nin kizkardesi ve bu surede Meryemler karisiyor
0

Beitrag gepostet am 28.03.09, 13:44 @bloodykiss86 Nr.: 2 Antworten

mealden olabilir bilmiyorum arapcasini anlamiyorum(z) ama bi karisiklik oldugu yukardaki ayette kesin
0

Beitrag gepostet am 28.03.09, 13:53 @bloodykiss86 Nr.: 3 Antworten

en iyisi bir hocaya sormak
0

Beitrag gepostet am 06.04.09, 12:59 @eddie666 Nr.: 4 Antworten

Inancsizlar, inanclilarin kafasini bi sekilde karistiracak dimi ama?? Buda bunlarndan bir örnek sadce, seytani görünmez düsman olarak kisitlamamak gerkyior arkadaslar, gözle görünür bi sürrü seytan (düsman) dolaniyor aramizda )), bize yaklasmalarina müsade etmeyelim, ama daha önemlisi biz onlara yaklasmayalim .

Selamlar....
0

Beitrag gepostet am 06.04.09, 12:59 @yazmabana Nr.: 5 Antworten

nedemek istiyosun acik konus lafi geveleyenleri sevmem
0

Beitrag gepostet am 06.04.09, 13:03 @eddie666 Nr.: 6 Antworten

Lafi gevelemedim aslinda gayet acik ve net yazdim daha nasil acik yazabilirimki?? Aramizda gezen gözle görünen ve görünmeyen seytanlardan sakinalim dedim daha acigi?? Bu inancli olan herkes icin gecerli bi cümleydi?? Anlamdigin kismi yazarsan aciklik getirmeye calisirim

selamlar...
0

Beitrag gepostet am 06.04.09, 13:14 @yazmabana Nr.: 7 Antworten

niye bukadar rahatsiz oldun ,bir soru sordum ki karisiklik gördüm

sende ne diye diger arkadaslar gibi konuyu aydinlatmayipta cinleri seytanlari karistiriyosun...
0

Beitrag gepostet am 06.04.09, 13:49 @eddie666 Nr.: 8 Antworten

1. melbayarak arkadsimiz bu soruya yanit veren cok güzel bir link eklemis o yüzden tekrar aciklama ihtiyaci duymadim.

2. Sanirim beni yanlis anladin ve sahsina ait bir yazi yazdigimi düsünüyorsun. Yani Allah tan korkarim sana seytan filan demek istemedim, kafa karistiriyorsun da demek istemedim, demek istedigim suydu. Allah tealanin Meryemleri kurani kerimde karistirdigi iddisasni ortaya atanlar Görünen düsmanlarimizdir, bunu kafalarimizi karistirmak icin yapiyorlar ve nitekimde basariyorlar dimi, sen bu soruyu buraya yazdigina göre aklina mantigina yatmayan bir durum olusmus oluyor kurani kerimde dimi? Buda senin inancin bakimindan "Hz.Meryem konusunu" okuyana kadar mümkün olmayan biseydi. Yani Allah ve yanilma (hasa) olamaz dimi? Kurani kerim ve hata, asla diye düsünüyordun, ama bunu iddia eden kisi karisirdi kafani ögle degilmi? Bilmem anlatabildimmi??
0

Beitrag gepostet am 06.04.09, 13:55 @yazmabana Nr.: 9 Antworten

isteyince güzel bir sekilde anlatilabiliyormus dimi ...
0

Beitrag gepostet am 06.04.09, 13:59 @eddie666 Nr.: 10 Antworten

Anlamak isteyince cok güzel bi sekilde anliyormus degilmi
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!