34 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 16.03.09, 18:30 Nr.: 1 Antworten

Islam vs Christentum
//www.youtube.com/watch?v=
0

Beitrag gepostet am 16.03.09, 18:34 @ollowain Nr.: 2 Antworten

Islam vs Christentum
0

Beitrag gepostet am 17.03.09, 11:03 @biolojikafetboy Nr.: 3 Antworten

Islam vs Christentum
aslinda hepsi ayni degil...yani bibeli cok degistirildi...übersetzen yapanar mesela luther...bibelde mesela isa (tövbe tövbe insan yazmayi bile cesaret edemiyor)allahin oglu diye geciyormus...sahsen kendim okumadim duydum...yani eller degistirdi
-----
Her gülün dikeni vardýr ama her dikenin gülü yoktur
0

Beitrag gepostet am 17.03.09, 11:07 @ollowain Nr.: 4 Antworten

Islam vs Christentum
aslinda vergleichen yerine komplett kuran okusunlar daha iyi..cünkü yinede farkli seyler var....bibl 1.testamente schwein yasak ikinci testamente yaak yok...yani bular bibelin nasil kitane olur diye aklina yattiktan sonra...cok sükür bizim kuran iyi korunmuski kimse degistirememis
-----
0

Beitrag gepostet am 17.03.09, 11:08 @ollowain Nr.: 5 Antworten

Islam vs Christentum
Zitat:
yaak
yasak olacakti
-----
0

Beitrag gepostet am 17.03.09, 13:04 @biolojikafetboy Nr.: 6 Antworten

Islam vs Christentum
adamlar degistirdiklerini kabul ediyorlar ki
0

Beitrag gepostet am 17.03.09, 13:13 @ayyildizlixxl Nr.: 7 Antworten

Islam vs Christentum
celiskileri cok ondan ateistler cok avrupa milletinde. Johannes der Täufer diye zaati cok merhametli diye anlatirlar, johanniterordeni övüp dururlar, templerlardan sonra en cok insan katleden tarikattir bunlar, Johhanes der Täuferninda bir sözü vardir: Im SOmmer verkauf dein Umhang und kauf dir ein Schwert für den heiligen Krieg. SImdi bu cümleye bakarsak cihad ibadetini kendi zayif noktalarini anlatmis oluyorlar, cünkü kendi mantiklarina göre öldürmeden hedefe varilmaz, ama siddet dini diye Islami tanitiyorlar.

Dikkatini cektimi bilmiyorum ama Kadinlar hakkinda söylenen, Islam kadinlara daha iyi bakan bir dindir diye aciktan dediler
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Islam vs Christentum