101 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 03.03.09, 18:47 Nr.: 1 Antworten

ölümü unutanlara ibret olsun
bugün forumda gezerken ölmek istemeyen birinin yazisina sahit oldum ölmeyi istemek dn illeri zorlami ölmiyecem gibi.belkidalga gecti öle sanirim ama
aramizda belki gercekten ölümü unutanar vardir diye bunlari eklemek istedim.
izleynce korkmamak elde degil ama korkmadanda insnlar kendine gelmiyor.umarim bir kivilcim kadarda olsa faydasini anlarsiniz.

nasil yasarsaniz öyle ölürsünüz
-----
Her gülün dikeni vardır ama her dikenin gülü yoktur
0

Beitrag gepostet am 03.03.09, 18:57 @huerrem01 Nr.: 2 Antworten

korku filim ile bunlar arasinda fark var...
korku filmi yalan bu dünya gibi
bunla ise gercek ahiret gibi

ister seyret ister seyrtme benim icimde kalmasin ekledim senin icin degil allah rizasi icin ekledim
-----
0

Beitrag gepostet am 03.03.09, 19:06 @bloodykiss86 Nr.: 3 Antworten

gercekten güzel...tsk ederim...allah herkese hayirl lüm nasip etsin.iyi olursn azrail iyi olarak gelir götürür kötü olursa kötü ceker götürür
-----
0

Beitrag gepostet am 03.03.09, 19:08 @huerrem01 Nr.: 4 Antworten

kimin ne zaman gidecegini allah bilir...unutma
-----
0

Beitrag gepostet am 03.03.09, 20:20 @ayyildizlixxl Nr.: 5 Antworten

YAŞAMANA BAK TAKIL HAYATINI YAŞA!!
0

Beitrag gepostet am 07.03.09, 13:05 @aksiyon Nr.: 6 Antworten

Zitat:
Insanlari Nicin Korkutuyorsunki AYYILDIZ Bosver Ürkükme Ne Güzel Tatli Tatli Yasiyorlar iste..
Zitat:
Insan Bilmedigi Gelecekten Korkar Bildigi Inandigi Gelecekten Korkulurmu Sence..

benim aklimdan ölümden korkutmak gecmedi...ölümde degil kötülük yapmaktan ölümü unutmaktan...inkarci olmaktan korkmak lazm...ölümden korkmak degil belki öldükten sonra hesab verecegimiz akla gelir yaptigimz kötülükleden korkup kötülükten uzak kalmamaiz icin ekledim...ölümden degil nasil hesab verecegimizden korkmali...
ve onu düsnerekten nasil ölmek istiyorsak öyle yasamamiz gerektigini düsümeli...ve öyle dirilecegimiz akla gelmeli
......korkan ksi tövbe etsin...kendine temiz sayfa acsin degilmi...
-----
0

Beitrag gepostet am 07.03.09, 13:53 @aksiyon Nr.: 7 Antworten

Zitat:
Düsün 100 Yil Önce Yasayani Düsün IMANINA Saldirlan OKLAR Cok Kisitliydi NAMAZ Kilacam Dedimi NAMAZ KURAN OKUYACAM Dedimi Okurdu..

ömermuhtari gecenlerde baktim ...sadece o degil senin yazdigin gibi esklerde yasayanlar...canlarina pahasina öleceklerini bile bile ben müslümanim ve öyle ölüüm diye haykira haykira öldüler...öleceklerini bilseler bile ibadetlerini aksatmadilar ...simdi acaba birileri ciksa "namaz kilani öldürcez dese ...ben müslümnim diyene öldürcez dese ...acaba kac kisi gercek müslüman olarak meydana cikar???bu zamanda kimse kimseye karismiyor...ibadetlerimizi yapacak rahatlikta yasiyoruz ama bir vakit kacirmadan gectimiki.ibadetlerimizin yarisini bile yerine getirmek zor geliyor bazialrina..senin dedigin gibi...nefis öyle bir süslüyor ki dünyayi biz insanlar kaniyoruz...oysa üsten görünene degil icindekini görmek lazim...
-----
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!