101 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 02.03.09, 13:20 Nr.: 1 Antworten

hepimiz ahiret yolcusuyuz
Hepimiz ahiret yolcusuyuz, inkârı mümkün değil. Herkes bir sefere giderken yolda ve gittiği yerde kendine lazım olanları alır, diğerlerini almaz: İhtiyaç olmayanı almak ahmaklık olur.

Dünyadan da, ahirete lazım olanlar tedarik edilir. En akıllı insan, ölüme hazırlanandır. En ahmak, dünyaya tapandır. Ahmaklar olmasaydı, dünya harap olurdu...
İnsan bir yere gitmek için, bir yerde vasıtaya biner, başka yerde iner, dünya buna benzer.Yalnız, vasıtayı iyi seç: Son durakta ya Cennet ya Cehennem vardır.

Şeytan;uzaklaştırıcı demektir. Allahü teâlânın sevgisinden, merhametinden uzaklaştıran şeydir.

Üç türlü şeytan vardır.Birinci şeytan, bilinen İblis ve torunlarıdır.

İblis; Allah rahimdir affeder diye, günahları vesvese verir, insan bunu dinlemezse çeker gider, bu şeytanın hileleri zayıftır.

İkinci şeytan nefstir; bu daha kuvvetlidir. Şeytan gibi çekip gitmez. Çok inatçıdır, tekrar tekrar aldatıncaya kadar uğraşır.

Üçüncüsü daha da kuvvetlidir. Bu kötü arkadaştır. Dünyada rezil eder, ahirette Cehenneme götürür.

İnsanın imanını öyle çalar ki,o şahsın ruhu bile duymaz. Her türlü bozuk yayınlar da kötü arkadaştır. (Kitap, gazete, dergi, tv, vb.)

-----
Her gülün dikeni vardır ama her dikenin gülü yoktur
0

Beitrag gepostet am 02.03.09, 15:02 @basarplatz Nr.: 2 Antworten

buna benzer hikaye okudumben ben cehennem korkusundan degil ,karsiligida cennet olsun diye degil ,allahi sevdigim icin yapiyorum diye nlatiyor.tabi dogru aslinda allah icin yapiyoruz ama yanmak istemem dogrusu...allah biliyor ya allah sevgiside var cehennem korkusuda...inkar edemem
saygilar
-----
0

Beitrag gepostet am 03.03.09, 14:23 @huerrem01 Nr.: 3 Antworten

Zitat:
sorry ama ben ahirete gitmek istemiyorum
Nereye gitmek istiyorsun sen?
-----
Süslü mü olsun yoksa sade mi anlatayim..
0

Beitrag gepostet am 03.03.09, 14:26 @huerrem01 Nr.: 4 Antworten

Manyak Tatili sana gösterirler orda...
-----
0

Beitrag gepostet am 03.03.09, 14:30 @huerrem01 Nr.: 5 Antworten

Giz sus...Günaha gireceksin!

-----
0

Beitrag gepostet am 03.03.09, 16:34 @huerrem01 Nr.: 6 Antworten

Zitat:
sorry ama ben ahirete gitmek istemiyorum
sana sorry !!ama kimsede sormi gidcenmi kalcanmi diye...sen ciddi ciddi böyle düsünüyorsan vay haline...yani ciddi degilse bile sakasi bile ne kötü.
Zitat:
vallah dedemi 120 yil sonra postaladik adam kök saldi illa kalacam dedi sonra gönüllü gitti
nedemesin istemeseydi gelmiyecekti...ecel geldimi mecbur gideceksin...bacim sana gülsemmi aglasammi...benden söylemesi senin gitdigin yol iyi degil her canli ölümü tadacak ve hesab verecek...neyse ben uarayimda allaha uyarmadim diye hesab vermeyim birde...verilcek cok hesabimiz var zaten...bak kitab okumai seviyorsan...halit ertugrulu kitablari mükemmel ilk olarak ben \"düzceli mehmeti okudum cok etkilendim rica etsem oku desem cok beyenirsin...illa oku diyesim geliyor ama zorla güzellik olmaz.
-----
0

Beitrag gepostet am 03.03.09, 16:37 @huerrem01 Nr.: 7 Antworten

arnavut din degil be cok arnavut tanirim aralarinda müslümanlrda var benim tanidiklar müslüman arnavutlardan ama yanlis biliyorsu...gercekten sen topic ac arnavut dini oldugunu yaz tepkiler cok gelir cokgübreli gida ile beslenki daha saglam kök salman icin
-----
0

Beitrag gepostet am 03.03.09, 16:43 @pirelimaho Nr.: 8 Antworten

Zitat:
sana dunya kalsin
tepe tepe yanliz yasarsin ,
dünya kalsa neyse dünyada kalmiyacak ki
ya gercekmi dalgami gecti bende anlamadim
Zitat:
nein ich will aber nicht halla halla zorlami
burda kirildim gülmekten...
-----
0

Beitrag gepostet am 03.03.09, 16:46 @huerrem01 Nr.: 9 Antworten

-----
0

Beitrag gepostet am 03.03.09, 18:24 @bloodykiss86 Nr.: 10 Antworten

allah sendende razi olsun.
-----
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!