103 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 20.02.09, 09:13 Nr.: 1 Antworten

CUMANIZ HAYIRLARA VESILE OLA ARKADASLAR

Resulullah sallallahu aleyhi ve sellem şöyle buyurdu:

Kim ezanı isittiği zaman: Ey şu eksiksiz davetin ve kılınacak namazın rabbi Allahım! Muhammede vesileyi ve fazileti ver. Onu, kendisine vaadettiğin makamı mahmuda ulaştır, diye dua ederse, kıyamet gününde o kimseye şefaatim vacip olur.

Okunuşu: Allahumme Rebbe hazihi'd da veti't-tamme. Vesselatil kaimeti ati Muhammedenil vesilete vel fazilete ved-dereceter-refiate. vebashu makamen Mahmudenillezi veadteh. İnneke la tühlifü'l miad .

Namaz için kamet getirildiğinde (veya namaz bittiğinde) sema kapıları açılır ve dualar kabul olunur. Namazı bitiren kimse, hiçbir şey konuşmadan Allahümme ecirni minennar ve edhilnil Cennete ve zevvicni minel huril-iyn demez ise: melekler, Yazık şuna, cehennemden korunmasını istemekten aciz kaldı. Cennet de Yazık şuna, Cenneti istemekten aciz oldu, Huriler ise, Yazık şuna, Allah'dan kendisinin huril-ıyn ile tezvic edilmesini istemekten aciz kaldı. derler.

Elhamdulillahirabbil-alemin.

Es salatu ve's-selamu ala-seyyidina Muhammedin ve alihi ve sahbihi ecmain.

Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed

Es- Selamu Aleykum ve Rahmetullahi ve Berekatuhu.

Bu vesileyle Cumaniz,Cumalarimiz Hayirlara vesile ola Cenabi Mevlam nice,nice Cumalari görmemizi yasamamizi nasip eylesin INSALLAH

SELAM VE DUA ILE
0

Beitrag gepostet am 20.02.09, 18:23 @lucky_strike_99 Nr.: 2 Antworten

aslm allah razi olsun...AMIN
-----
Her gülün dikeni vardır ama her dikenin gülü yoktur
0

Beitrag gepostet am 21.02.09, 05:49 @guelbahcem Nr.: 3 Antworten

Zitat:
nekadar güzel bir paylasim elinize saglik, gurbet elde ezan sesine hasret kaliyoruz maalesef, bazan internetten dinliyorum insanin ruhu aciliyor

Bende bu güzel yorum icin tsk ederim

Evet Vatanimiza gittigimde ilk isim hemen istanbul Eyüpsultan Camiye gider o muhtesem avlunun ortasinda Ezani serifi doya doya dinlerim insanin ici bir baska oluyor .
Ama eger diyorsaniz 5 Vakit Ezani serifi duymak istiyorum o zaman size Eratecin Duvar Saatini tavsiyede buluna bilirim kaldiginiz Ülkeyi arti sehri ayarliyorsunuz Saat her Namaz vaktinde Ezani serifi okuyor Mekke muezzin seslendirmesiyle arti ezanin arkasindan Dua okuyor isterseniz Ramazanda ayarliyorsunuz iftar duasi okuyor ve sabahlari top sesiyle uyandiriyor sahura.

buyurun size bir link vereyim girdiginiz sayfada benim dedigim Saat resimde gördügünüz ikinci Saat yuvarlak olani büyük ekranli.

//www.shopwahl.de/a/produktliste/idx/3091202/o/1/mark/Eratec/produktliste.htm

selam ve dua ile
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!