88 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 15.02.09, 14:08 Nr.: 1 Antworten

HER ISTE BIR HAYIR VARDIR
Soğuk bir kış sabahı sahilde bulunan küçük bir koydan bir balıkçı filosu denize açıldı. Öğleden sonra büyük bir fırtına koptu ve gece olduğunda balıkçı teknelerinden hiçbirisi limana dönememişti.

Bütün gece boyunca eşler, anneler, çocuklar ve sevgililer ellerini oğuşturup, kaybolan sevdiklerini kurtarması için Allah'a yakararak rüzgara açık kıyıda bir aşağı bir yukarı dolandılar.

Bu berbat durumda, bir de kulübelerden birinde yangın çıktı, Erkekler olmadığı için yangını söndürüp kulübeyi kurtarmak mümkün olmadı.

Ancak gün ışıdığında, herkesin sevinçle gördüğü gibi balıkçı teknelerinin tümü de sağlam olarak limana döndü.

Fakat, orada ümitsiz bir kişi varda. Bu kişi yangında evi kül olan adamın eşiydi.

Kocası karaya çıkarken şöyle bağırıyordu:

- "Aman Allah'ım, mahvolduk! Evimiz, içindeki herşeyle birlikte yangında kül oldu!"

Adam ise, kadını şaşırtan şu sözleri haykırdı:

- "O yangını verene şükürler olsun! Yanan kulübemizin ışığı sayesinde bütün tekneler yolunu buldu ve sâlimen limana döndük."
-----
Her gülün dikeni vardır ama her dikenin gülü yoktur
0

Beitrag gepostet am 17.02.09, 13:39 @seti Nr.: 2 Antworten

cok ilgilnc tskler... iki kisinin o andan baslarna kötülük geiyor ama hayirli oluyor.hikaye hosuma gitti,sana gecen topikde birazcik kizmistim kusura bakma...ya kiziyordum bunu ekliyorum biri yaziyor baska isin yokmu hep religion biri yaziyor sana ne elden niyetim güzel buldugum seyleri paylasmak. herkes farkli anliyr iste .sende hep you tube deyince ya hep benimi buluyor millet dedim
-----
0

Beitrag gepostet am 17.02.09, 13:39 @seti Nr.: 3 Antworten

cok ilgilnc tskler... iki kisinin o andan baslarna kötülük geiyor ama hayirli oluyor.hikaye hosuma gitti,sana gecen topikde birazcik kizmistim kusura bakma...ya kiziyordum bunu ekliyorum biri yaziyor baska isin yokmu hep religion biri yaziyor sana ne elden niyetim güzel buldugum seyleri paylasmak. herkes farkli anliyr iste .sende hep you tube deyince ya hep benimi buluyor millet dedim
-----
0

Beitrag gepostet am 17.02.09, 15:36 @sahra80 Nr.: 4 Antworten

katiliyorum sana.her halimize sükür etmeli.insanin ici güzel olmali o zaman her seyi güzel görürüz ve her sey güzel olur .güzel yorumlarin icin ayrica tskler bana moral oluyor desem ...herkes böyle görmüyor cünkü.benim konular hakkinda yani
-----
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!